17 Mart 2022, Perşembe 16:10:22

Sabiha Gökçen'den uçuş azaltma kararı

İstanbul'da yarından itibaren beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuş azaltma kararı alındı.
  • Pist ve metro için utanmadan sıkılmadan umursamaz tavırlar sunan Heaşın en iyi bildiği iş bu.-Yasakla gitsin,bosver uğraşma-Kuzey ülkelerinin şartlarına baksınlar.
  • Uçuş azaltacaklarına öncelikle piste bakılması gerekiyor. Piste özellikle inişte korkmaya başladık. Kokpitten aşağıya baktığınızda patlamış yerler. Üzerinden geçerken artık hissedilmeye başlanan kasisler. Pistin acilen bakıma alınması şart. Yakında yine bir kaza yakındır.
  • Bunu gerçekten anlamıyorum. Kanada -18 de yaz operasyonu gibi kalkıp iniyor, avrupa meydanları kar dinlemeden meydanda tüm önlemleri alarak kalıp iniyor divert bile yok. Biz sadece milyon USD sefer iptal ediyoruz. Karla ilgili tek yaptığımız sadece iptal etmek. Bu bir çözüm değil malesef. Çok üzücü
  • Yahu ne kardir bu? Gorende kar firtinasi oluyor zannedecek. Ucus iptalleri nedir boyle.. Sacmalik.

İstanbul'da yarından itibaren beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuş azaltma kararı alındı.

HEAŞ açıklaması

Sabiha Gökçen Havalimanında beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında, 18.03.2022 tarihinde 05:00 ile 14:59 saatleri arasında %10 oranında, 19.03.2022 tarihi için tüm gün %20 oranında uçuş iptali yapılmasına karar verilmiş olup, tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir.”
Sabiha Gökçen'den uçuş azaltma kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Adı otorite ~ 2 yıl önce
Pist ve metro için utanmadan sıkılmadan umursamaz tavırlar sunan Heaşın en iyi bildiği iş bu.-Yasakla gitsin,bosver uğraşma-Kuzey ülkelerinin şartlarına baksınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airman ~ 2 yıl önce
Uçuş azaltacaklarına öncelikle piste bakılması gerekiyor. Piste özellikle inişte korkmaya başladık. Kokpitten aşağıya baktığınızda patlamış yerler. Üzerinden geçerken artık hissedilmeye başlanan kasisler. Pistin acilen bakıma alınması şart. Yakında yine bir kaza yakındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK737 ~ 2 yıl önce
Taksiyolu ve park sahalarınında pistten bir farkı yok. Bir an önce yeni pisti bitirin veya havalimanını kapatın. Onlarca insanın hayatı riske ediliyor.
cobus ~ 2 yıl önce
yeni ilave terminal bölgesinde Cobus sürerken çok daha fazla dikkat ediyoruz. Kırık dökük YAMAHA' da cabası
flypgs ~ 2 yıl önce
Bu piste inmek artık ne yazık ki kabus.Son iki kazadan sonra hep tedirginiz.
iga ~ 2 yıl önce
Gecen karda bize giydiriyorlardı.405 Nolu kapının önüne boatan yapsınlar
Su-35 ~ 2 yıl önce
Bunu gerçekten anlamıyorum. Kanada -18 de yaz operasyonu gibi kalkıp iniyor, avrupa meydanları kar dinlemeden meydanda tüm önlemleri alarak kalıp iniyor divert bile yok. Biz sadece milyon USD sefer iptal ediyoruz. Karla ilgili tek yaptığımız sadece iptal etmek. Bu bir çözüm değil malesef. Çok üzücü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanada ~ 2 yıl önce
Yahu ne kardir bu? Gorende kar firtinasi oluyor zannedecek. Ucus iptalleri nedir boyle.. Sacmalik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000