11 Nisan 2012, Çarşamba 14:37:35

DENİZ UÇUŞLARINA GERİ SAYIM!

Alaçatı'daki toprak pistten sonra Bozcaada'daki çim piste de inen Seabird, yaz sezonuna hazırlanıyor.
  • Bu şirkete yatırım yapanlar genelde yabancı yatırımcılar. Pilotları da yabancı. Şirket içi kopmalar zaten şimdiden başlamış... Şirket ilk kurulduğundan itibaren bir çok pilot abimiz bu şirkete başlayıp daha sonra ödenmeyen maaşlar sebebi ile şirketten ayrılmıştır. Havacılığımıza katkısının büyük olacağını düşündüğümüz bu atılımın bizleri hüsrandan öteye taşımayacağı aşikar. Keşke .....
  • Dünya'nın,ekonomik ve kültürel anlamda en gelişmiş ülkelerinde,kargo ve yolcu taşıyan bu güzel kız inşallah ülkemde de tercih edilir.Bu işe yatırım yapanlar elini taşın altına sokmuştur.Maddi manevi başarılar dilerim.
  • Yüzemeyen deniz uçağı.Çiçek Abbas (er...) hadi Alaçatı, Alaçatı biri,iki Alaçatı bir iki diye de yolcu toplar artık . Arada köylere de inip bir, iki ördek topladı mı hayatta sırtı yere gelmez şirketin . ;) Kazasız, kırımsız, hayırlı uçuşlar diliyorum.
  • Sebird havayolarini heyecanla bekliyorum. İlk isim alacatidan ucmak olacak felat kafama takilan bir soruya yanit bulamadim. Deniz ucagi evet peki nerede denize inis yapacak. Sivil hav gen md izinmi vermedimi habire topraga cime iniyor. Deniz ucagimiz var karalarda seke seke tabiki buda guzelde denize inis kalkislari istiyoruz bekliyoruz.
  • eskişehir'e uçan şirketler zarar ediyor.en azından seabird uçsa zarar etmez.ama thy bir açıklamasında 130 kişilik uçakta 15-16 kişi uçuyor demişti.o zaman eskişehir'i seabird bile kurtaramaz.çünkü seabird uçakları 19 kişilik !
  • Arkadaşlar eğitimlerini nerede tamamladı ? Uçakları uçmuyordu park halinde duruyordu !? Geçenlerde uçak altında bir sürü kişi gördük ama herhalde ticari uçuş yapmıyorlar değil mi.
  • ne var sasiracak anlamadim, yav biz burda PPL egitimi alirken daha çim pistlere inip kalkiyoruz dikkatli okuyun pilot olmus adam degil daha PPL egitimi asamasindaki ogrenci pilot bunu solo yapiyor,
  • almus baraj gölüne bekleriz.......
  • Seabird'e Havacilik hayatinda basarilar diliyorum...Her havayolu sirketi Turk havaciligi acisindan onem tasimaktadir.
  • Yolunuza devam edin.
14 Şubat 2012’de T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden almış olduğu izin ile deniz-kara entegre havayolu taşımacılığını Türkiye’de ilk kez hayata geçirecek olan Seabird Havayolları, deniz operasyonlarına geçiş öncesi alt yapı incelemelerinde bulunmak üzere Alaçatı ve Bozcaada’ya indi!

Deniz-kara entegre havayolu taşımacılığını güvenli bir şekilde bir araya getirmeyi amaçlayan Seabird Havayolları yönetim ekibi, 30 Mart Cuma günü İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı. Yönetim ekibi, 31 Mart Cumartesi günü ise alt yapı incelemelerinde bulunmak üzere operasyonların merkezi olması hedeflenen Alaçatı’daki toprak piste indi.

Aynı seyahat kapsamında Seabird yönetim ekibi, 2 Nisan Pazartesi günü İzmir Valisi M.Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret ederek planlanan Ege Bölgesi, İzmir, Alaçatı, Efes seferlerinin alt yapı çalışmaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

İzmir/Alaçatı uçuşlarını takiben Seabird Havayolları, 6 Nisan Cuma günü ise operasyonlarının başlaması ile en önemli uçuş noktalarından biri olacak Bozcaada’da çim piste iniş yaptı. Bu özel uçuş ile Seabird, Türkiye’de Bozcaada’ya inen ilk yolcu uçağı oldu.

Bozcaada’da deniz operasyonlarına geçiş öncesi incelemelerini yapan ekip, ilk uçuşunu 16 Mart Cuma günü Çanakkale’ye yapmış ve Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret ederek planlanan Çanakkale bölgesi, Bozcada, Gökçeada ve Assos seferlerinin alt yapı çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yapmıştı.

Türk Sivil Havacılık tarihinde denizden iniş kalkış yapabilen yolcu uçakları ile bir ilki gerçekleştirecek olan Seabird Havayolları, Kanada yapımı 19 kişilik De Havilland DHC-6 Twin Otter tipi deniz uçakları ile hizmet verecek. İkinci uçağını Mayıs 2012’de getirecek olan Seabird, uçuşlarını ilk etapta karşılıklı seferler olarak İstanbul-Alaçatı, Alaçatı-Bodrum ve İstanbul-Bozcaada olmak üzere planlıyor.












DENİZ UÇUŞLARINA GERİ SAYIM!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu şirkete yatırım yapanlar genelde yabancı yatırımcılar. Pilotları da yabancı. Şirket içi kopmalar zaten şimdiden başlamış... Şirket ilk kurulduğundan itibaren bir çok pilot abimiz bu şirkete başlayıp daha sonra ödenmeyen maaşlar sebebi ile şirketten ayrılmıştır. Havacılığımıza katkısının büyük olacağını düşündüğümüz bu atılımın bizleri hüsrandan öteye taşımayacağı aşikar. Keşke .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dünya'nın,ekonomik ve kültürel anlamda en gelişmiş ülkelerinde,kargo ve yolcu taşıyan bu güzel kız inşallah ülkemde de tercih edilir.Bu işe yatırım yapanlar elini taşın altına sokmuştur.Maddi manevi başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yüzemeyen deniz uçağı.Çiçek Abbas (er...) hadi Alaçatı, Alaçatı biri,iki Alaçatı bir iki diye de yolcu toplar artık . Arada köylere de inip bir, iki ördek topladı mı hayatta sırtı yere gelmez şirketin . ;) Kazasız, kırımsız, hayırlı uçuşlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sebird havayolarini heyecanla bekliyorum. İlk isim alacatidan ucmak olacak felat kafama takilan bir soruya yanit bulamadim. Deniz ucagi evet peki nerede denize inis yapacak. Sivil hav gen md izinmi vermedimi habire topraga cime iniyor. Deniz ucagimiz var karalarda seke seke tabiki buda guzelde denize inis kalkislari istiyoruz bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eskişehir'e uçan şirketler zarar ediyor.en azından seabird uçsa zarar etmez.ama thy bir açıklamasında 130 kişilik uçakta 15-16 kişi uçuyor demişti.o zaman eskişehir'i seabird bile kurtaramaz.çünkü seabird uçakları 19 kişilik !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar eğitimlerini nerede tamamladı ? Uçakları uçmuyordu park halinde duruyordu !? Geçenlerde uçak altında bir sürü kişi gördük ama herhalde ticari uçuş yapmıyorlar değil mi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne var sasiracak anlamadim, yav biz burda PPL egitimi alirken daha çim pistlere inip kalkiyoruz dikkatli okuyun pilot olmus adam degil daha PPL egitimi asamasindaki ogrenci pilot bunu solo yapiyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
almus baraj gölüne bekleriz.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Seabird'e Havacilik hayatinda basarilar diliyorum...Her havayolu sirketi Turk havaciligi acisindan onem tasimaktadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yolunuza devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000