03 Ekim 2013, Perşembe 16:47:13

SEABIRD'ÜN YENİ UÇAĞI YOLCULARINI BEKLİYOR

Türkiye'nin deniz uçağıyla yolcu taşımacılığı yapan havayolu şirketi SeaBird ikinci uçağını da denize indirdi.
  • Bu başarılı girişimciliği tekrar tebrik ederiz. Üç yanı deniz olan hatta iç deniz Marmara'yı ve doğuda Van gölünü de eklersek ulaşımda deniz ve göllerden istifade kapasitesi oldukça yüksek olan ülkemizde hava-deniz ulaşımına yeni bir çeşitlilik katıp bir "ilk" oldunuz. Filonuzun Nice "on"lu sayılara ulaşmasını dilerim.
  • Ne binerim ne de yakınlığım var, bana tek yakınlığı evimin tepesinde vecihi gibi dolaşması.. Yorumlara bakıyorum da neden yükleniyorlar bu firmaya anlamış değilim, kimin menfaatine çomak sokmuşlar acaba. Birisi de demiş 1973 modelmiş, bu uçaklar denize ve karaya normal şekilde iniş yapabiliyor, kanat yapısı gereği iki motoru da dursa süzülebiliyor. Buna karşın Airfrance 1989 model a320 ile uçabiliyor değil mi.
  • seabird'ün kenborecair den kiraladığı 2 uçakta 1973 model(mevcut uçak) uçaklarla bu işi yapıyor, ülkede bu modelde uçak yok...shgm in yönetmeliğine aykırı bi durum... tek kelime ile rezalet,kürşad arusan ve sivil havacılığı ayna ya bakmaya davet ediyorum
  • Sezon bittikten sonra bu uçak suya indiyse, 3-5 gün sonra diğer uçak sudan çıkar. Bu uçakların agır bakımları Türkiyede yapılamıyor. Demek ki diğer uçak gidici. Sonuç elde var yine tek uçak. Umarım airport haber diğer uçağın vedasınıda bizimle paylaşır.
  • artık rahat rahat büyükçekmece, küçükçekmece göl seferleri başlaya bilir!
  • Türk Sivil Havacılığı için güzel haber! Bu projenin başarılı olmasını ve ülkede yeni çığır açmasını dilerim. Seabird'de güzel şeyler olmaya başladı, bir hareketlilik var. Emniyetli uçuşlar...
  • Abi trabzonada
  • Bu iş o adamla olmaz havacılıktan anlamayan ne kadar adam varsa işin içinde taksi durağı mentalitesi ile bu iş yürümez hani kayak merkezine uçuyordu nerde en basit açıklaması ile geçen sene 10 bilet aldım 6'sı iptal oldu be kardeşim ne yaptıklarını bilimiyor bunlar.
  • Bu ucak aylardir corluda yatan ve icinde bidonlar olan ucak diilmi ya?? Ta kensisi....
  • ya bu şirket batmadı mı hala su üzerinde gezinmeye çalışıyor :))

Türkiye’nin ilk ve tek deniz uçağıyla yolcu taşıyan firması Seabird Havayolları ikinci uçağını da denize indirdi.

İstanbul – Alaçatı, Alaçatı – Bodrum, İstanbul – Bozcaada ve İstanbul – Gemlik arasında planlı uçuşlar gerçekleştiren şirket, TC-SBO kuyruk tescilli uçağıyla yolcularını uçuracak.

DeHavilland Twin Otter (DHC-6) tipi uçağın filoya katılmasıyla şirketin önümüzdeki günlerde yeni uçuş hatlarını da ağına katması bekleniyor.

İŞTE SEABIRD'ÜN YENİ UÇAĞI



 ©AirportHaber.com 

SEABIRD'ÜN YENİ UÇAĞI YOLCULARINI BEKLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu başarılı girişimciliği tekrar tebrik ederiz. Üç yanı deniz olan hatta iç deniz Marmara'yı ve doğuda Van gölünü de eklersek ulaşımda deniz ve göllerden istifade kapasitesi oldukça yüksek olan ülkemizde hava-deniz ulaşımına yeni bir çeşitlilik katıp bir "ilk" oldunuz. Filonuzun Nice "on"lu sayılara ulaşmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seabird ~ 10 yıl önce
Ne binerim ne de yakınlığım var, bana tek yakınlığı evimin tepesinde vecihi gibi dolaşması.. Yorumlara bakıyorum da neden yükleniyorlar bu firmaya anlamış değilim, kimin menfaatine çomak sokmuşlar acaba. Birisi de demiş 1973 modelmiş, bu uçaklar denize ve karaya normal şekilde iniş yapabiliyor, kanat yapısı gereği iki motoru da dursa süzülebiliyor. Buna karşın Airfrance 1989 model a320 ile uçabiliyor değil mi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 10 yıl önce
Kendinde cok güzel aciklamisin, hic biletin iptal olmamis. Bozcaadaya gideyim derken gözünü alacatida acmamisin. SHGM kanunlarina göre belli uçak yaslari var, 1973 model cok yasli. Gecen hafta bursaya bilet aldim ama otobüsle gitmek zorunda kaldim. Birde sen kürsaT arusani tanimiyorsun.
rezalet ~ 10 yıl önce
seabird'ün kenborecair den kiraladığı 2 uçakta 1973 model(mevcut uçak) uçaklarla bu işi yapıyor, ülkede bu modelde uçak yok...shgm in yönetmeliğine aykırı bi durum... tek kelime ile rezalet,kürşad arusan ve sivil havacılığı ayna ya bakmaya davet ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sb ~ 10 yıl önce
Sezon bittikten sonra bu uçak suya indiyse, 3-5 gün sonra diğer uçak sudan çıkar. Bu uçakların agır bakımları Türkiyede yapılamıyor. Demek ki diğer uçak gidici. Sonuç elde var yine tek uçak. Umarım airport haber diğer uçağın vedasınıda bizimle paylaşır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
** ~ 10 yıl önce
İsterse 10 uçak getirsin zihniyet değişmedikten sonra yalan abi yalan üstüne yalan sıkılmalarıda yokki
haliç 1-2 ~ 10 yıl önce
artık rahat rahat büyükçekmece, küçükçekmece göl seferleri başlaya bilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kafakıran ~ 10 yıl önce
Neyi bilir? Haaa, başlayabilir. Türkçe'yi doğru dürüst konuşmaktan acizsiniz de, bir de yazarak mahvetmeyin şu dilimizi. Susun, okuyun, en güzeli.
kafakıran kardeş ~ 10 yıl önce
Güzel kardeşim neden kabalaşıyorsun daha eleştirinin ne demek olduğunu bilmeden attığın başlık ile kırıp dökmüşsün be sefere başlayabilir demiş
KFK ~ 10 yıl önce
Türkçe'ye tam hakim olamayan yada yazarken hata yapan insanların fikir beyan etme veya eleştirme hakkı yok mu? Sonuçta ne anlatıldığını anlamışsın! Yorumcu musun,imla klavuzu mu?
Başarılar ~ 10 yıl önce
Türk Sivil Havacılığı için güzel haber! Bu projenin başarılı olmasını ve ülkede yeni çığır açmasını dilerim. Seabird'de güzel şeyler olmaya başladı, bir hareketlilik var. Emniyetli uçuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Abi trabzonada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öz tokatlı ~ 10 yıl önce
bekleriz
* ~ 10 yıl önce
Bu iş o adamla olmaz havacılıktan anlamayan ne kadar adam varsa işin içinde taksi durağı mentalitesi ile bu iş yürümez hani kayak merkezine uçuyordu nerde en basit açıklaması ile geçen sene 10 bilet aldım 6'sı iptal oldu be kardeşim ne yaptıklarını bilimiyor bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu ucak aylardir corluda yatan ve icinde bidonlar olan ucak diilmi ya?? Ta kensisi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frn3 ~ 10 yıl önce
ya bu şirket batmadı mı hala su üzerinde gezinmeye çalışıyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000