15 Mart 2020, Pazar 13:15:32

SHGM'den 'dönüş' açıklaması

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), uçuş yasağı getirilen 9 Avrupa ülkesinden daha önce 17 Mart olarak açıklanan dönüşlerin tarihinin 15 Mart olarak değiştirildiğini duyurdu.
  • kimin ne dediği ne bilgi verdiği belli değil. Resmi makamların twitter hesabında bile kimin neyi ne kadar bildiği belli değil.
  • 16 Mart 06.00 almanya türkiye (antalya) bileti alan yolcuların durumu ne olacak.Şu an oğlum almanyada ve türkiye biletini dün aldı.
  • Bilim ve akildan uzak iyice ortdaogulasmis ve yeni ortacaga girmis ulkemde sade yasamaya calisiyoruz
  • DAha önce 50 kere dedik ama kimse umursamadı olsun biz yine deriz şimdi bakın biz sizler gibi deyiliz bizim işimiz mevzu patladıyında insanların hayatını kurtarmak hani o çıuvalla para verdiyiniz artist pilotlarınız var ya hah işte onlar yalnış piste falan indiyinde kaza olduyunda sizi onların çuvalla parası deyil biz kurtarıyoruz ha o pilotu milotuda kurtarıyoruz al şimdi paran seni kurtarsın artist demiyoruz neyse orası ayrı mevzu sonuç olarak bizim işimiz İNSAN HAYATINI KURTARMAK bu yüzden de bu mevzularda daha ayık oluyoruz şimdi bu cocona bir mikrop insanları hasta ediyor e mikropun çaresi nedir su temizlik falan şimdi pistin etrafına dizeceksin Arff araçlarını bizde inen kalkan uçaklara su tutacayız hatta bizim araçların depoya deterjan katacayız deterjanlı su daha etkili oluyor baktık bir uçak kalkıyormu çat yapıştıracayız suyu hop temizlik bu şekilde etkin mücadele olur yoksa bu pislik bitmez

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), uçuş yasağı getirilen 9 Avrupa ülkesinden daha önce 17 Mart olarak açıklanan dönüşlerin tarihinin 15 Mart olarak değiştirildiğini duyurdu.

SHGM açıklaması:

 

SHGM'den 'dönüş' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

aliveli ~ 4 yıl önce
kimin ne dediği ne bilgi verdiği belli değil. Resmi makamların twitter hesabında bile kimin neyi ne kadar bildiği belli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil Baki ~ 4 yıl önce
16 Mart 06.00 almanya türkiye (antalya) bileti alan yolcuların durumu ne olacak.Şu an oğlum almanyada ve türkiye biletini dün aldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilim ~ 4 yıl önce
Bilim ve akildan uzak iyice ortdaogulasmis ve yeni ortacaga girmis ulkemde sade yasamaya calisiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Defol git ozaman ~ 4 yıl önce
Gitde ülkemiz senin gibi virüslerden kurtulsun.Boşnindan
Seni keşfedemedik biz kaybettik ~ 4 yıl önce
“Bilim ve akıl açısından zengin yüzünü batıya çevirmiş” (sözde) aydın (sözde) vatandaşımız da anca konuşuyor. Sana imkan verilse neler yapıcaksın da imkan da vermiyolardır hatta. Hatta birtek sen akıllısın şu memlekette herkes ortadoğulu gerizekalı di mi, yürrü be aslan!
İlimsiz! ~ 4 yıl önce
Madem böyle terk et! Hayran kaldığın BATIYA git.Hayatının sonuna kadar ARAFTA kal.Öyle de git bu dünyadan
ARFF ~ 4 yıl önce
DAha önce 50 kere dedik ama kimse umursamadı olsun biz yine deriz şimdi bakın biz sizler gibi deyiliz bizim işimiz mevzu patladıyında insanların hayatını kurtarmak hani o çıuvalla para verdiyiniz artist pilotlarınız var ya hah işte onlar yalnış piste falan indiyinde kaza olduyunda sizi onların çuvalla parası deyil biz kurtarıyoruz ha o pilotu milotuda kurtarıyoruz al şimdi paran seni kurtarsın artist demiyoruz neyse orası ayrı mevzu sonuç olarak bizim işimiz İNSAN HAYATINI KURTARMAK bu yüzden de bu mevzularda daha ayık oluyoruz şimdi bu cocona bir mikrop insanları hasta ediyor e mikropun çaresi nedir su temizlik falan şimdi pistin etrafına dizeceksin Arff araçlarını bizde inen kalkan uçaklara su tutacayız hatta bizim araçların depoya deterjan katacayız deterjanlı su daha etkili oluyor baktık bir uçak kalkıyormu çat yapıştıracayız suyu hop temizlik bu şekilde etkin mücadele olur yoksa bu pislik bitmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zugurt aga ~ 4 yıl önce
Dilimizi katletmeden konusalim lutfen
Harf istiyorum ~ 4 yıl önce
Komik değilsin be aslanım. Yirtinmissin bütün saçma yazım hatalarını yapayım diye olmamış. Gördük sizi Sabiha'da.
Korona kafası ~ 4 yıl önce
Bizim işimiz uçmak Senin işin uçamadığımızda ya da uçup geldiğimşzde gereken kurtarma operasyonunj yapmak Görev tanımını iyi oku Biz olmasak ne işin var ARFF DE Bırak bu işleri kendi kapının önünü süpür Caps?
khn ~ 4 yıl önce
Aklı başında bir ARFF yok mu uyaracak? Bu tavrıyla, dilbilgisiyle kendi kendine gol atıyor.
ruh hastası ~ 4 yıl önce
olayı bu noktaya nasıl tasıdın ?? bence sen once bır ruh doktoruna gıt .. birini kurtaracaksan da once kendınden basla ...
allah korusuN ~ 4 yıl önce
Allah korusun ihtiyacimiz filan olur ama sen beni kurtarma :) senin kurtardigin adamdan hayir gelmez
Pilot ~ 4 yıl önce
Sen önce konuşmayı öğren ve de şükret ki daha konuşmayı beceremezken öle bir işe girebilmişsin!!!! Başkalarının cebine giren paranın hesabını yapmayı bırak artık. Kendi kazandğının hesabını iyi yap sana o yeter zaten.
TDK ~ 4 yıl önce
Sen bu sekilde dusunuyor yaziyor okuyor ve konusuyorsun galiba. Insanlara artist falan demek yerine once calisip hak etmeyi ogrenmelisin bence. Bulundugun pozisyona “kim sayesinde geldi acaba” die sorgulatiyorsun insana...
Geldi gene koyun delisi ~ 4 yıl önce
Biktik ya arff biktik valla su sacma sapan yorumlarindan. Akillan artik biraz ya!!
:))) ~ 4 yıl önce
Hahaha çok iyi ya, valla çok güldüm, eline ayağına sağlık :)))
Arff e cevap ~ 4 yıl önce
Pilot a al seni paran. Kurtarsin diyebilecegin o isi. Yani itfaiye cilik. Meslegini babanin hayrina mi yapiyorsun? Sen de o isten ekmek parani kazaniyorsun. Keske su hayatindaki basarisizliklari yasamasaydin. Sende bir. Pilot. Olabilseydin...
Ama yeter artik ~ 4 yıl önce
Lutfen artik bu “espriye” son verin, her haberin altinda bu sacma sapan yorumlari okumaktan biktik
Selim ~ 4 yıl önce
Önce Türkçe öğren sonra yorum bırak bir dahaki sefere
Kabin ~ 4 yıl önce
Bu nasıl bir kıskançlık böyle ya, verilen emeği, alınan sorumluluğu hiçe sayıp burdan artiss pilotlar diye laf atmak kolay, yüzlerine de söylesene? Ben anlamıyorum. Okusaydın çalışsaydın sen de olsaydın rastgele hadi sizi pilot yapalım sizi kabine sizi de temizliğe denmiyor ki .
O ney laa ~ 4 yıl önce
Arkadaşta ğ harfi yok. Ama yazabilen parmakları var. Beyni de yok ama fikri var baya bi garip durumlar söz konusu
Harekat ~ 4 yıl önce
Neyin kafasını yaşıyorsun sen ?
.... ~ 4 yıl önce
Bir kaptanla karsi karsiya gelince de bu dusuncelerini iletmeni isterim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000