02 Temmuz 2010, Cuma 09:02:05

Yıldızlar İttifakı'na bir üye daha katıldı

Yunan havayolu şirketi Aegean Airlines, Star Alliance grubuna katılan 28'inci üye oldu.
  • yahu uçak düşünce basına sızmasın diye mi üye olunur star alliance'a? benim uçağım düştükten sonra değil basına uzaya sızsa ne olacak?
  • atip durmayin yaaaaa thy´de mesela fiji adalarina,saint marten,portland,san fransisco,caracas yani 100 lerce sehir var ucmadigi olayi tek yönlü görmeyin star alliance üyelik cok iyidir. thy amsterdamda düsdügünde almanya basina cok az sizdirdi cünkü star aliance üyesi.hollanda sky team gördük ne oldu durmadan thy fotolari gösterdi. saygilar
  • ne saçmalıktır bu " star alliance " lufthanda bu sayede istanbuldan kayseriye iç hat uçuşu yapabiliyor ne bileyim bilmem hangi yabancı şirket antalyadan trabzona iç hat uçuyor. gidin bakalım siz hollandada amsterdamdan rotterdama iç hat yolcusu alabilecek misiniz. ya da münihten hamburga. neymiş efendim " star alliance " miş. satın bakalım ülkenin yüzbinler şehit kanıyla elde edilmiş kazanımlarını. nasılsa hesap soran yok.

Türk Hava Yolları'nın da üyesi olduğu Star Alliance'a katılan Aegean Airlines'ın CEO’su Theodore Vassilakis, katılımın kendileri için büyük fırsat olduğunu söyledi. Vassilakis, “Müşterilerimiz artık Star Alliance’ın global hizmet ağından resmen yararlanmaya başladı” ifadelerini kullandı.

Aegean'ın Star Alliance’a entegrasyonu 12 aylık bir süreçte tamamlandı.

Star Alliance CEO’su Jaan Albert de Aegean Airlines'ın katılımından duyduğu memnuniyeti belirterek, Yunanistan’ın büyüyen yolcu trafiğiyle önemli bir uluslararası seyahat noktası olacağını söyledi.

11 yıl önce kurulan Aegean Airlines, 30 uçaklık bir filoya sahip. Şirketin 54 uçuş noktasına, günde 150 uçuş gerçekleştiriyor.

Yıldızlar İttifakı'na bir üye daha katıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yahu uçak düşünce basına sızmasın diye mi üye olunur star alliance'a? benim uçağım düştükten sonra değil basına uzaya sızsa ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atip durmayin yaaaaa thy´de mesela fiji adalarina,saint marten,portland,san fransisco,caracas yani 100 lerce sehir var ucmadigi olayi tek yönlü görmeyin star alliance üyelik cok iyidir. thy amsterdamda düsdügünde almanya basina cok az sizdirdi cünkü star aliance üyesi.hollanda sky team gördük ne oldu durmadan thy fotolari gösterdi. saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne saçmalıktır bu " star alliance " lufthanda bu sayede istanbuldan kayseriye iç hat uçuşu yapabiliyor ne bileyim bilmem hangi yabancı şirket antalyadan trabzona iç hat uçuyor. gidin bakalım siz hollandada amsterdamdan rotterdama iç hat yolcusu alabilecek misiniz. ya da münihten hamburga. neymiş efendim " star alliance " miş. satın bakalım ülkenin yüzbinler şehit kanıyla elde edilmiş kazanımlarını. nasılsa hesap soran yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000