22 Temmuz 2022, Cuma 10:42:11

Sunexpress cadı avı başlattı

Sunexpress Havayolları’nın personele ve yolcuya ikram ettiği yemeklerin içinden salyangoz, böcek, yılan başı gibi akıl almaz şeylerin çıkması üzerine şirket içinde resmen cadı avı başlatıldı. İkram hizmeti sağlayan Sancak Catering ise hukuki işlem başlatmak üzere harekete geçti.
  • Buradaki yorumlara baktıgımda çok fevri ve suçlayıcı olduklarını görüyorum. Şirketin işleyiş ve kültüründen uzak insanların muhtemelen kulaktan duyma bilgilerle , etik degerlerin hiçe sayıldıgı, SXS organizasyonunda yer alan yöneticileri ve müdürlerinin yüzlerine söyleyemecegi sözlerin ( hakaretlerin ) yazıldıgını görmek üzücü. Türkiye'de çalışanın hakkını aldıgı, yöneticilerinin tüm personele her zaman oldugu ve Team İnfo toplantılarının bu kadar etkin yapıldıgı, çalışanların kendini rahat ifade edebildigi Sunexpress gibi kaç işletme var? Tecrübe edilen sorunlar elbette çözülür ama bu çirkin yazıları yazanlar iflah olur mu meçhul. Biraz insaf...
  • Bakıyorum da komplo yada yalan diyen yorumcular.Ofis içinden yazanlar. Böyle bir şeyin olmadığını söyleyerek olayları kapatabilecegini dusunenler. WhatsApp gruplarındaki kabın hizmetlerine çalışan ajanlar herşeyi götürüp aktariyordu.Bugun arkadasini satanin yarın sizi satmayacaginimi sanıyorsunuz. Sirkete ajan kültürünü aşılayan ve devam ettiren HR, KABİN HİZMETLERİ, VE DİGER MUDURLUKLER G.MUDUR, G.M YARDIMCISI ŞİRKETİN HAVAYOLU FİRMASİ DEĞİL AJANYOLU YÖNETİCİLERİ. GUN GELİR HESAP DÖNER KESER DÖNER SAP DONER.
  • TABİ TABİ sana ithafen Senin ofis içinden olduğun belli. Sen gel bizimle uç ve bu pis yemekleri ye aklını başına getirelim.Birdaha yermisin yemezmisin.İsmin gibi tabi Multinet paralarımız arttı ofis içinde keyfinize diyecek yok. Bu şirkete para kazandıran sen ve senin gibi ofiste plaza ortamında keyif yapan tuzu kurular. Şunu unutmayın SİZİN O MAASLARİNİZİ ALMANİZİ, PLAZADA KEYİFLİ TAKİLMANİZİ SAĞLAYAN SADECE KOKPİT VE KABİN MEMURLARI VE AMİRLERİ DİR. Kabın hizmetleri müdürleri degiller.Sahada savaşan parayi kazandıran insanlara saygi duymaz ozen gostermezsen sorunları sümen altı edersen 3 maymun u oynarsan sonucunada katlanacaksiniz. Asıl mesele bukadar rezillik diz boyu olmuşken herşey ortadayken ve zan altiydayken halen o koltuklarda nasıl oturuyorsunuz çok merak ediyorum. Şuan bu haberi kimler yaydi diye bulmaya çalışmanizda ilginç. Dünya gördü sizin bu basiretsizliginizi becereksizliginizi ama siz halen hiçbir şey olmamış gibi bu şirkete geliyorsunuz. Şirket te liyakat bir kenera ajan kullanma devri çok yükselişte. Herkes bir birini satıyor.Ses kayitlari almalar gizli toplantılar baskı tehdit mobing heran her yerde devam ediyor.HR nin başına gelen şahıs geldikten sonra mevcut ta var olan sorunlar katladi da katladı. Ama bu devir de bitecek elbet.Ucuslara giderken odalara gelip selfie çekip sosyal medya ya atmakla olmuyor. Çıbanın başı belli. Bu yönetici adı altında binlerce EURO maaş alıp koltuk sevdasi yüzünden insan sagliyla oynayan müdürler ve onlarin yancilari.Suan bir hisimla sizi bu duruma dusurenide ariyorsunuz ondan suphemiz yok.Biraz utanma biraz vicdan varsa ki( bunlar sizlerde olmayan unsurlar) İSTİFA EDERSİNİZ.
  • başkası olsa sağlık bakanlığı falan çoktan çökmüşlerdi ama thy nin ortağı olduğu için unutulur gider!!! unutulsada içerde hiçbir bağ ve duygu olmayan ruhsuz yapı var
  • Çok bariz sabotaj olduğu
  • Butun yorumlari okudum, anlamadigim anlayamadigim tek bi sey var.. O yilan basini, o taraf veya bu taraf...kim koydu?kim ve neden koydu? Neden yilan? Nasil bir cesaretle? Hangi amac pesinde koydu? Oyle ya gokten inmedi yilan basi , BIRI koydu, kim ve neden?
  • sunexp'de içersi resmen cadı kazanı, dışarıda imaj iyi ve yüksek maaş veriyor gibi gözüküyor ama içersi kurtlar vadsi oldu!!
  • Türk hava şirketler yoğun olduklari için şirketlerin imajini bozmaya çalisiyorlar. Arkasinda batinin izi olabilir. Orda kaos hat safhada. Her ihtimal olabilir
  • Bunlari ikrama Sancak da calisan, sirket dusmani biri koymus olabilir.. Insansa ayni insan, Sunex deki bir kabin memurunun koyma ihtimali var da Sancak daki bir calisanin yok mu yani?
  • Sunexpress’te komplo ve entrikalar bitmez. FO’ya … müdürünü raporla seni kaptan yapacağız demeler, ses kaydı aldırmalar, özel whatsupp gruplarından mesaj ihbarları, tehditler savurarak dolanan İK direktörü ki bu muhterem şirketin bütün kimyasını bozmuştur. Ee tabi bu kadar ah alıp da bu kadar gündeme oturmak az bile.

Sunexpress Havayolları’nın personele ve yolcuya ikram ettiği yemeklerin içinden salyangoz, böcek, yılan başı gibi akıl almaz şeylerin çıkması üzerine şirket içinde resmen cadı avı başlatıldı. İkram hizmeti sağlayan Sancak Catering ise hukuki işlem başlatmak üzere harekete geçti.

Dün Airporthaber’in ortaya çıkardığı görüntüler havacılık sektörünün gündemine oturdu. Tüm sektör bu görüntüleri konuşurken, THY’nin yüzde 50 ortaklığı bulunan Sunexpress Havayolları da şirket içinde soruşturma başlattı.

Cadı avına dönüşen soruşturma kabin üzerinde yoğunlaşırken, öncelikle görüntüleri kimin sızdırdığı araştırılıyor. Kabin Hizmetleri Müdürlüğü mercek altına alınırken kabin personeli de sorgulanmaya başlandı.

Dün akşam üzeri Sunexpress Havayolları konu üzerinde titizlikle çalışıldığını ve ürün tedarikinin durdurulacağı yönünde açıklama yapmasının ardından, ürün sağlayıcı Sancak Catering deharekete geçti. Sancak Catering yetkilisi Mesut Evliyaoğlu  apar-topar Antalya’ya gitti.

Evliyaoğlu, numunelerin istenildiğini ve fakat kendilerine numune gönderilmediğini, bir komplo ile karşı karşıya bulunduklarını kaydetti. Ürünlerin 280 derece ısıda hazırlandığını kaydeden Mesut Evliyaoğlu, savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını ve gerçeğin ortaya çıkartılması için sonuna kadar takipçi olacaklarını ifade etti.
Sunexpress Havayolları içinde bir güç savaşı yaşandığı ve özellikle kabin hizmetleri tarafından bir rekabet olduğu, bu rekabetin uçak içine yansıyarak bu tür komploların yaşandığı iddia ediliyor.

©Airporthaber.com

Sunexpress cadı avı başlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

Kabin amiri ~ 2 yıl önce
Buradaki yorumlara baktıgımda çok fevri ve suçlayıcı olduklarını görüyorum. Şirketin işleyiş ve kültüründen uzak insanların muhtemelen kulaktan duyma bilgilerle , etik degerlerin hiçe sayıldıgı, SXS organizasyonunda yer alan yöneticileri ve müdürlerinin yüzlerine söyleyemecegi sözlerin ( hakaretlerin ) yazıldıgını görmek üzücü. Türkiye'de çalışanın hakkını aldıgı, yöneticilerinin tüm personele her zaman oldugu ve Team İnfo toplantılarının bu kadar etkin yapıldıgı, çalışanların kendini rahat ifade edebildigi Sunexpress gibi kaç işletme var? Tecrübe edilen sorunlar elbette çözülür ama bu çirkin yazıları yazanlar iflah olur mu meçhul. Biraz insaf...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt yhm ~ 2 yıl önce
Bakıyorum da komplo yada yalan diyen yorumcular.Ofis içinden yazanlar. Böyle bir şeyin olmadığını söyleyerek olayları kapatabilecegini dusunenler. WhatsApp gruplarındaki kabın hizmetlerine çalışan ajanlar herşeyi götürüp aktariyordu.Bugun arkadasini satanin yarın sizi satmayacaginimi sanıyorsunuz. Sirkete ajan kültürünü aşılayan ve devam ettiren HR, KABİN HİZMETLERİ, VE DİGER MUDURLUKLER G.MUDUR, G.M YARDIMCISI ŞİRKETİN HAVAYOLU FİRMASİ DEĞİL AJANYOLU YÖNETİCİLERİ. GUN GELİR HESAP DÖNER KESER DÖNER SAP DONER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonunuz yakın. ~ 2 yıl önce
Mesele sadece ekiplere yüklenen yemek mi? Eğer bu olay sosyal medyada ve burada yankı bulmasaydı yine mailler, zehirlenmeler, raporlamalar devam edecekti, iş aksiyon almaya gelince şirkette bir müdür bulamayacaktın. Kurumsallık adı altında güzelim şirketi 3 maymunu oynaya oynaya ne hale getirdiler. Kabin halen pandemi maaşıyla çalışıyor. Verilmeyen üniformalar, kokpite yer personeline yatan ayakkabı paraları, kabine yıllardır verilmeyen uçuş ayakkabıları. Ekipler sxs uçuşlarında tknın verdiği ayakkabıyı giyiyor. Tam bir rezalet. Ne iş yapıyorsunuz yararımıza kabin müdürleri. Anca korku sal ajan sok milletin içine. Yıllardır hak ye, sevmediğine terfi verme. Önce bir kendine bak, iki kelimeyi bir araya getiremeyen lise mezunları. Yatıp kalkıp bu şirket beni adam etti hak yemeden lider ruhlu bir profesyonel gibi davranman gerekirken!!! Hepinizin sonu illet bir hastalığa yakalanıp bir önceki giden gibi olacak…
Max ceo nerdesin ~ 2 yıl önce
Uçuşlarda her şeye karışan Ceo, bir açıklaman bile yok, nerdesin iti boku uçtuğun ekini bile raporlarken???? Where are you baş harfi M sonu Max… search it sxs ceo
Ses ver ~ 2 yıl önce
Sesimizi kim duyuracak????? İki sandiviç ver iki kelam ödeme yap herşey güllük gülüstanlık mı olacak???? İlla yılan başı mı çıkacak, yolcular bile uçuşta dalga geçiyor,menüde yılan var nı diye???? Rezil rüsva madara ettiniz şirketi, çatttttt diye bitirmediniz müsabetinizi. Ceo Max baby fingercık where are you, please fly with us & report us!!!!!!
Sesimizi kim duyacak??? ~ 2 yıl önce
Gerçekten bu oc müdürlerine ne demeli, çok demode ooooo piti piti diye seçmişler sizi, lütfen bir defolup gidiniz, şbinlerce çalışanın gözünde kendinizi nasıl bu konuma getirdiniz ya!!!!! Zamanında ne severdik sizi, maalesef update değilisiniz, siz gidince yerinize baş harfi h bilmem kimin illegal aynı evde yaşadığı ipe sapa konmaz torpilli adam mı gelecek baş harfi a müdürünün sevgilisi???? Aaaaaa o müdür de kıçı kırık lise mezunu vizyonsuzzzzzz pazar ağızlı biri değil mi???
Kabın hizmetleri ~ 2 yıl önce
TABİ TABİ sana ithafen Senin ofis içinden olduğun belli. Sen gel bizimle uç ve bu pis yemekleri ye aklını başına getirelim.Birdaha yermisin yemezmisin.İsmin gibi tabi Multinet paralarımız arttı ofis içinde keyfinize diyecek yok. Bu şirkete para kazandıran sen ve senin gibi ofiste plaza ortamında keyif yapan tuzu kurular. Şunu unutmayın SİZİN O MAASLARİNİZİ ALMANİZİ, PLAZADA KEYİFLİ TAKİLMANİZİ SAĞLAYAN SADECE KOKPİT VE KABİN MEMURLARI VE AMİRLERİ DİR. Kabın hizmetleri müdürleri degiller.Sahada savaşan parayi kazandıran insanlara saygi duymaz ozen gostermezsen sorunları sümen altı edersen 3 maymun u oynarsan sonucunada katlanacaksiniz. Asıl mesele bukadar rezillik diz boyu olmuşken herşey ortadayken ve zan altiydayken halen o koltuklarda nasıl oturuyorsunuz çok merak ediyorum. Şuan bu haberi kimler yaydi diye bulmaya çalışmanizda ilginç. Dünya gördü sizin bu basiretsizliginizi becereksizliginizi ama siz halen hiçbir şey olmamış gibi bu şirkete geliyorsunuz. Şirket te liyakat bir kenera ajan kullanma devri çok yükselişte. Herkes bir birini satıyor.Ses kayitlari almalar gizli toplantılar baskı tehdit mobing heran her yerde devam ediyor.HR nin başına gelen şahıs geldikten sonra mevcut ta var olan sorunlar katladi da katladı. Ama bu devir de bitecek elbet.Ucuslara giderken odalara gelip selfie çekip sosyal medya ya atmakla olmuyor. Çıbanın başı belli. Bu yönetici adı altında binlerce EURO maaş alıp koltuk sevdasi yüzünden insan sagliyla oynayan müdürler ve onlarin yancilari.Suan bir hisimla sizi bu duruma dusurenide ariyorsunuz ondan suphemiz yok.Biraz utanma biraz vicdan varsa ki( bunlar sizlerde olmayan unsurlar) İSTİFA EDERSİNİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam yap ~ 2 yıl önce
Halen kabin memurları pandemi maaşını alıyor. Çoğu havayolu şirketi ara zam yapmış, sxs yönetimi düşssün bakalım yılan kafasının başına. Hiçbir müdüre yaptırım olmamış. Böyle kabul edilemez bir hatayı yapmayı bırakın en ufak bir durumda ver ekibe uyarıyı, korku sal, terfisini verme, yok üniforma verme, halen çoğu erkek kabin memuru sxs operasyonunda tknın verdiği ayakkabıyı giyiyor. Sen 3 yıldır ayakkabı parası vermiyorsun. Rezil ettiniz şu güzelim şirketi.
thy!! ~ 2 yıl önce
başkası olsa sağlık bakanlığı falan çoktan çökmüşlerdi ama thy nin ortağı olduğu için unutulur gider!!! unutulsada içerde hiçbir bağ ve duygu olmayan ruhsuz yapı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdullah ~ 2 yıl önce
Çok bariz sabotaj olduğu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 2 yıl önce
Butun yorumlari okudum, anlamadigim anlayamadigim tek bi sey var.. O yilan basini, o taraf veya bu taraf...kim koydu?kim ve neden koydu? Neden yilan? Nasil bir cesaretle? Hangi amac pesinde koydu? Oyle ya gokten inmedi yilan basi , BIRI koydu, kim ve neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 2 yıl önce
sunexp'de içersi resmen cadı kazanı, dışarıda imaj iyi ve yüksek maaş veriyor gibi gözüküyor ama içersi kurtlar vadsi oldu!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK MI ~ 2 yıl önce
Nedir yazık olan? 22 yıldır kabin ekiplerine yapılanlara yazık evet hemde çok çok yazık.Hiçkimse bu zor şartlarda kendi işini kaybetmeyi riske atamadığından dolayı en yakını olarak bildiğini bile bu meslekte satıyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı işte.Bunuda yönetimdekiler çok çok iyi bilip kullanıyor. Kullansınlar bakalım nereye kadar kullanabilecekler. Bu arada ufak bir bilgi, senior kabin hizmetleri müd.'ü eski eğitim şefi F.E 1 yıl boyunca uçak içinde kapı sorumluluğu alarak ne KA nede KM olarak uçmadığı halde ( o dönemde lisansının geçerliliği bitmis olmasına rağmen) SHGM'nin yılda 1kez KM/KA/UÇUS EĞITMENLERİ için yapılma koşulu koyduğu çek uçuşlarını çok rahat kimseye çaktırmadan yapıp çek evraklarının altına imzayı basabilmiştir.. SHGM'ye de gönderilen bu çek evraklarının geçerliliği hic sorgulanmadı.. şimdi bu hanımın kendi lisansı geçersizken nasıl olur terfi almış olan KM'larının terfisini SHGM'ce kabul edilen evrakları imzalayarak onayı kabul ettirebilmiştir??? Merak ediyorum gerçekten .. içlerinde gecersiz KA terfi çek evrakı olup da şu anda belki UÇUŞ EĞITMENI olarak uçuşlara gidip gelen var olabilir mi? Şöyle bir yıllar öncesine gidilerek denetlense fena olmayacak gibi gibi sanki ...gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi bir durum var nedense
X ~ 2 yıl önce
Türk hava şirketler yoğun olduklari için şirketlerin imajini bozmaya çalisiyorlar. Arkasinda batinin izi olabilir. Orda kaos hat safhada. Her ihtimal olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen kanka ~ 2 yıl önce
Dijjj guclerin oyunu. Musluman mahallesinde salyangoz yedirmeyiz :))
Yılan Kafası ~ 2 yıl önce
İyice sıyırdınız ya:)
Hafiye ~ 2 yıl önce
Türk Türke yeter kardeş dibe çekmek için
Kimse de demiyor ki ~ 2 yıl önce
Bunlari ikrama Sancak da calisan, sirket dusmani biri koymus olabilir.. Insansa ayni insan, Sunex deki bir kabin memurunun koyma ihtimali var da Sancak daki bir calisanin yok mu yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen biraz ara ver kanka ~ 2 yıl önce
Cok fazla kurtlar izlemissin kankaa
SXS’li ~ 2 yıl önce
Sunexpress’te komplo ve entrikalar bitmez. FO’ya … müdürünü raporla seni kaptan yapacağız demeler, ses kaydı aldırmalar, özel whatsupp gruplarından mesaj ihbarları, tehditler savurarak dolanan İK direktörü ki bu muhterem şirketin bütün kimyasını bozmuştur. Ee tabi bu kadar ah alıp da bu kadar gündeme oturmak az bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru soze ne denir ~ 2 yıl önce
Bravo

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000