04 Temmuz 2018, Çarşamba 12:35:46

Sunexpress Esenboğa'yı uçuruyor

SunExpress Havayolları tarafından Londra, Amsterdam, Zürih ve Köln'e direkt seferler başlatıldı.
  • Sunexpress kadar rezil bir sirket yok. Dun gece Londraya 5 saat kadar rotarli gittik. Calisanlarin tutumu rotardan daha kotuydu. Rotarla ilgili ne bir aciklama ne bir anons saatlerce yapilmadi. Bilgi almak isteyen yolcular tehdit edildi, polisle muhatab edildi. Cagri merkezi hicbir sekilde yardimci olmadi yuzlerce cocuk ve yasli magdur edildi. Kimseye asla bu rezil sirketle ucmasini tavsiye etmem.
  • THY Ankara’nın kaymağını neden hala Almanlara yediriyor anlamak mümkün değil
  • Thy yapmadini sunexpress yapiyor anlamak mümkün degil thy müdür ne ise yariyon sen .....
  • Sun expresste olmasa bizi direk ankaraya uçarak yok. Thy 3 saatlik ucusa 6 saat rötar koyuyor. Bahanesi yok efendım kebapmis. 3saat erken ankaraya inerim 5 euroya kebabimi dışarıdan alirim
  • DUS VIE STR FRA da var uculuyor
  • Hatay’a da bi el atsanız hiç fena olmaz aslında
  • Alman disiplini kendini her yerde belli ediyor. Bizde nepotizm, kayırmacılık Anadolujet dökülüyor. Anadolu'ya da bir el atsa Almanlar. Son iki haftada iki defa uçtum ikisi de rötarlı. Hadi biri hava şartıydı. Bugünkü motor bakımı yaptı bir saat. Bakımı da sunexpress tekniği yaptı. Biletler THY'den pahalı, hizmette THY kalitesi yok, ikramlar şaka gibi. Bir lokmalık soğuk sandviç veriyorlardı onu da bildiğin roll ekmeği ile değiştirmişler. Kuru ekmek bildiğin. Böyle yapacağına hiç ikram verme ayıp.150 Liraya bi dilim ekmek ikram edip bir saat rötarlı uçuracağına 100 Liraya ikramsız ve vaktinde uçur. Ne manası var Anadolujet'in anlamış değilim. Saçma sapan bir şirket.
  • Bruksell-ankara ucuslari dudak ucuklatiyor !! Bu duruma el atin!
  • Evet sadece 2,5 aylıgına ve sadece esb- ams gidiş dönüş 700-800 euroya uçur sun expres uçur

SunExpress Havayolları tarafından Londra, Amsterdam, Zürih ve Köln'e direkt seferler başlatıldı.

TAV Esenboğa Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, SunExpress Havayolları, TAV Havalimanları'nın işlettiği Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği dış hat direkt seferlerinin sayısını artırdı. SunExpress Havayolları temmuz ayından itibaren Londra, Amsterdam, Zürih ve Köln'e direkt seferler gerçekleştirecek.

SunExpress Havayolları, Esenboğa Havalimanı'ndan Londra'ya salı ve pazar, Amsterdam'a cuma, Zürih'e çarşamba ve Köln'e cumartesi günleri olmak üzere karşılıklı direkt uçuş gerçekleştirecek.

"Yolcularımıza direkt uçuş rahatlığını sunmaya devam edeceğiz"

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, hizmet kalitesini sürekli yükselttikleri Esenboğa Havalimanı'nda yolcu trafiğinin her geçen yıl daha da arttığını belirterek, Esenboğa Havalimanı'ndan, yurt içinde 35 ve yurt dışında 20 ülkede 34 destinasyona direkt uçuşlarla bağlanıldığını ifade etti.

Sunexpress Havayolları'nın yurt dışında dört noktaya direkt başlayan seferlerinden memnuniyet duyduklarına dikkati çeken Demirer, "TAV Esenboğa olarak uçuş ağımıza yeni destinasyonlar ekleyerek yolcularımıza direkt uçuş rahatlığını sunmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Sunexpress Esenboğa'yı uçuruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Ali ~ 6 yıl önce
Sunexpress kadar rezil bir sirket yok. Dun gece Londraya 5 saat kadar rotarli gittik. Calisanlarin tutumu rotardan daha kotuydu. Rotarla ilgili ne bir aciklama ne bir anons saatlerce yapilmadi. Bilgi almak isteyen yolcular tehdit edildi, polisle muhatab edildi. Cagri merkezi hicbir sekilde yardimci olmadi yuzlerce cocuk ve yasli magdur edildi. Kimseye asla bu rezil sirketle ucmasini tavsiye etmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankaralı ~ 6 yıl önce
THY Ankara’nın kaymağını neden hala Almanlara yediriyor anlamak mümkün değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS ~ 6 yıl önce
Hangi kafayla yazdın sen bunu? 5000 SXS çalışanı var hepsi Alman mı? Vergisini nerde ödüyor SunExpress haberin var mı? Beyin bedava!
Ankaralı ~ 6 yıl önce
Türklere karşı olduğumu nereden çıkardın? Tam tersine Sunexpress %100 THY’nin olsun isterdim. Lufthansa’nın ayrı bir Sunexpress’i yok mu? Ayrıca THY Ankara’ya neden üvey evlat muamelesi yapar hiç düşündün mü? Ankara’dan yurtdışı uçuşların yüzde sekseni THY dışı şirketlerce yapılıyor. Lufthansa’dan Katar’a kadar hepsi ESB’yi parsellemiş durumda
Antalya ~ 6 yıl önce
Antalya Vergi şampiyonluğunu kimseye bırakmıyor ama.
mrt ~ 6 yıl önce
Şirket Yüzde 50 Thy yüzde 50 Lutfansa Ortaklığı şeklinde bir firma çalışanları Türk ve Türk insanına hizmet ediyor.Thy'de olsa Anadolujet gibi üvey evlat muamelesi görüyor.
Eko fresh ~ 6 yıl önce
Thy yapmadini sunexpress yapiyor anlamak mümkün degil thy müdür ne ise yariyon sen .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sun express ~ 6 yıl önce
Sun expresste olmasa bizi direk ankaraya uçarak yok. Thy 3 saatlik ucusa 6 saat rötar koyuyor. Bahanesi yok efendım kebapmis. 3saat erken ankaraya inerim 5 euroya kebabimi dışarıdan alirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs ~ 6 yıl önce
DUS VIE STR FRA da var uculuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hty ~ 6 yıl önce
Hatay’a da bi el atsanız hiç fena olmaz aslında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yamadolujet ~ 6 yıl önce
Alman disiplini kendini her yerde belli ediyor. Bizde nepotizm, kayırmacılık Anadolujet dökülüyor. Anadolu'ya da bir el atsa Almanlar. Son iki haftada iki defa uçtum ikisi de rötarlı. Hadi biri hava şartıydı. Bugünkü motor bakımı yaptı bir saat. Bakımı da sunexpress tekniği yaptı. Biletler THY'den pahalı, hizmette THY kalitesi yok, ikramlar şaka gibi. Bir lokmalık soğuk sandviç veriyorlardı onu da bildiğin roll ekmeği ile değiştirmişler. Kuru ekmek bildiğin. Böyle yapacağına hiç ikram verme ayıp.150 Liraya bi dilim ekmek ikram edip bir saat rötarlı uçuracağına 100 Liraya ikramsız ve vaktinde uçur. Ne manası var Anadolujet'in anlamış değilim. Saçma sapan bir şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erc ~ 6 yıl önce
Senin o uçuşunda ki uçakta ön kapının orda şöyle bir yazı vardır: OPERATED BY SUNEXPRESS. Senin yere göğe sığdıramadığın Çakma Alman o uçuşun operasyonunu yapıyor zaten sadece Anadolujet ismi altında. Cahillik ve aşağılık kompleksi bir araya gelince gerçekten çok komik olunuyor. Coco cola'yı protesto edip fanta içen cahiller gibisin.
AJ ~ 6 yıl önce
Anadolu Jeti savunmak için söylemiyorum.Alman disiplini demişsin ya,Sunexpress’in Yönetim Kurulu Türk Hava Yolları.Şuan THY adına şirketi temsil eden de bir Türk.Yani SJ ile arasında bir fark yok.Allah’tan işi bilmedikleri için pek etliye sütlüye karışmayıp her köşeyi Almanlara bıraktılar.Yoksa işleri zordu.Ha kim sorar ki?Hiç kimse.
Cok pahalisin sunnexpress ~ 6 yıl önce
Bruksell-ankara ucuslari dudak ucuklatiyor !! Bu duruma el atin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şahin fr ~ 6 yıl önce
Son zamana bırakılınca malesef öyle oluyor bende bu sene bru- ankara yaptım en ucuz sunexpress ti bütün şirketler arasinda. Ama genel olarak malesef yaz sezonu newyork a gider gibi bilet parası oduyoruz malesef.
Dunyada ~ 6 yıl önce
Petrolün varil fiyatı 80 usd'ı çoktan aştı. Yükselmeye de devam ediyor.Dünya ekonomi konusunda biraz cahiliz galiba.
Zeedijk ~ 6 yıl önce
Evet sadece 2,5 aylıgına ve sadece esb- ams gidiş dönüş 700-800 euroya uçur sun expres uçur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000