08 Mart 2019, Cuma 11:33:49

Sunexpress mideleri şenlendirecek

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, belirli rotalardaki uçuşlarında yerel ünlü restoranların, sağlıklı ve taze yemeklerini sunarak bir ilke imza atacak.
  • Çalışma isteği kalmadı. Siz önce kendi Personelinizi Pilotlarınızı şenlendirin . 14 gün yıllık izin ,az maaş 4 bacak in kalk , harcirahları kes. Pilotuna plastik tabak catalla yemek ver. Dandik ofisler say say bitmez . Pilotuna deger vermeyen bir sirkette durmanın manası yok .
  • Sadece corendon değil diğer şirketlerden birini örnek alsa yeter. Şu hali ile Türkiyenin en kötü idare edilen şirketi konumunda.
  • Hadi biz bir şekilde bu derdi, onun yöneticileri hiç mi görmez bu şekl-i şemali, umarım tez zamanda görürüz dışarıda bir yerde bu cemali.
  • Sunexpress pişmanlıktır. Gelmeyin fo adayı kardeşlerim. Gelmeyin.
  • Kaça satacaksınız onu da söylesinler.. görende uçakta bedava yemek ve içmek servisi veren bir havayolu sanır okuyunca yazıyı..!!!
  • Bu işleri bırakın da şu corendonu örnek alın bari. Belki biraz tanınırsınız
  • Sxd de bu yemekler olacak,sxs de olmayacak...sxs,sxd nin 5 katı uçuş yapıyor...
  • Millet bonusu aldı sesi çıkmıyo yeni giren fo yu düşünen yok

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, belirli rotalardaki uçuşlarında yerel ünlü restoranların, sağlıklı ve taze yemeklerini sunarak bir ilke imza atacak. SunExpress, yenilikçi havayolu olarak, Retail inMotion ve LSG ile ortak bir çalışma içerisine girerek, havacılık sektöründe bir ilk olan bu projeyi, teslim hizmeti sunan bir platform olan Foodora ile başlatıyor.

SunExpress yolcuları bu yeni konsept sayesinde bulundukları şehirlerdeki ünlü restoranlardan yemek sipariş etme imkanına sahip olacaklar. İlk deneme Mart ayında Düsseldorf’tan gerçekleştirilecek uçuşlarda yapılacak. Deneme süresi boyunca yolcular Düsseldorf bölgesinin iyi bilinen iki restoranından “Greentrees” ve “An Banh Mi”den yemek siparişi verebilecekler. SunExpress bu sayede daha esnek ve hızlı hareket ederek sağlıklı, besleyici ve trend yemeklere olan talebi karşılama imkanına sahip olacak.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, belirli rotalardaki uçuşlarında yerel ünlü restoranların, sağlıklı ve taze yemeklerini sunarak bir ilke imza atacak. SunExpress, yenilikçi havayolu olarak, Retail inMotion ve LSG ile ortak bir çalışma içerisine girerek, havacılık sektöründe bir ilk olan bu projeyi, teslim hizmeti sunan bir platform olan Foodora ile başlatıyor. Sipariş edilen yemekler, SunExpress’in kabin içinde plastik kullanımını azaltmak adına attığı adımlardan biri olarak laktik asit ve şeker kamışı gibi bio-malzemeler kullanılarak üretilen çatal-kaşık ve tabaklarda servis edilecek.  

SunExpress Ticaret Direktörü Peter Glade, “İnovasyon yaratacak tutku ve motivasyonu olan ortaklarla çalışmak başarımızın ana etkenlerinden biri. Retail inMotion ve LSG ile ortaklık kurarak bu inovatif konsepti takip eden ilk havayolu olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

SunExpress Pazarlama Sorumlusu Kerstin Lomb, “Doğal kaynakların azaldığı ve iklim değişikliği ve çevresel faktörlerin önem kazandığı günümüz dünyasında yalnızca yolcularımızı dinlemekle kalmamalı endişelerine yanıt verecek çözümler bulmalıyız” dedi.

SunExpress, uzun süredir getirdiği yenilikçi yaklaşımlarla havacılık sektörüne öncülük yapmaktadır. SunExpress, daha önce de Amazon Alexa aracılığı ile yolcularına, biletlerini sesli komutlarla satın alma imkanı veren ilk havayolu olmuştur. Havayolu, yolcularının seyahatlerini başından sona daha keyifli hale getirebilmek ve yolcuları için bir değer yaratabilmek adına inovatif çözümleri avantaja çevirecek yeni fırsatlar araştırmaya devam etmektedir.







Sunexpress mideleri şenlendirecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Pilot ~ 5 yıl önce
Çalışma isteği kalmadı. Siz önce kendi Personelinizi Pilotlarınızı şenlendirin . 14 gün yıllık izin ,az maaş 4 bacak in kalk , harcirahları kes. Pilotuna plastik tabak catalla yemek ver. Dandik ofisler say say bitmez . Pilotuna deger vermeyen bir sirkette durmanın manası yok .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıkabilirsin ~ 5 yıl önce
Sorun yok
Örnek ~ 5 yıl önce
Sadece corendon değil diğer şirketlerden birini örnek alsa yeter. Şu hali ile Türkiyenin en kötü idare edilen şirketi konumunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Blnt Yrt ~ 5 yıl önce
Hadi biz bir şekilde bu derdi, onun yöneticileri hiç mi görmez bu şekl-i şemali, umarım tez zamanda görürüz dışarıda bir yerde bu cemali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne diyosun? ~ 5 yıl önce
Kim ne anlasin yazdigindan? Sen anladin mi ? Ben editor olsam yayinlamazdim yorumunu. Ne anlattigin belli degil.
Sxs fo ~ 5 yıl önce
Sunexpress pişmanlıktır. Gelmeyin fo adayı kardeşlerim. Gelmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hımm tabi tabi ~ 5 yıl önce
İnşallah sen çeker gidersin!
How much ~ 5 yıl önce
Kaça satacaksınız onu da söylesinler.. görende uçakta bedava yemek ve içmek servisi veren bir havayolu sanır okuyunca yazıyı..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cc ~ 5 yıl önce
İsiniz gücünüz bedava. Mezar var üstüne para veriyorlarmış girecek misin?
Örnek ~ 5 yıl önce
Bu işleri bırakın da şu corendonu örnek alın bari. Belki biraz tanınırsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Örnek ~ 5 yıl önce
Mı alalım yürü git işine de daha uçaklarını takip edemiyorsun oradan çıkan arkadaş diyor GROUND operasyonda çalıştı nasıl iş yaptığınızı nelerin döndüğünü tek tek anlatıyor adam kokpitin,kabinin,yer işletmenin rezilligini kimleri ise nasıl aldiginizi kimleri calistirdiginizi tek tek anlattı
Corendon mu ~ 5 yıl önce
Örnek alalım sen şakasın galiba yoksa torbacin sağlam senin anladığım kadariyla
Corendonda ~ 5 yıl önce
Calismyacaksin aksine yatacaksin o zaman degerlisin
Hani standart? ~ 5 yıl önce
Sxd de bu yemekler olacak,sxs de olmayacak...sxs,sxd nin 5 katı uçuş yapıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
After 80 4 reasons ~ 5 yıl önce
Millet bonusu aldı sesi çıkmıyo yeni giren fo yu düşünen yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selam ~ 5 yıl önce
Yeni girdim, bonus olayı nedir?
Hımm tabi tabi ~ 5 yıl önce
Napalım, bölüşelim mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000