18 Kasım 2019, Pazartesi 15:47:06

Sunexpress opsiyonlu MAX siparişini kesine çevirdi

Sunexpress Havayolları, opsiyonlu 10 adet Boeing 737 MAX siparişini kesine çevirdi.
  • Siz nerde ucuz bilet onun peşindesiniz 50 TL ye bilet olacak uçmıcaksınız öyle mi güldürmeyin
  • SunExpress havayolları Boeing firmasına güvenmektedir. SunExpress olmayacak işlere girmez. Yolcu Emniyetinin en fazla önem verildiği nadir Dünya şirketlerinden olan havayolları iyi uçuşlar dilerim.
  • Uçak kısa süre sonra (muhtemelen 2 ay içinde) uçuş izni aldığında dünyadaki bütün MAX siparişi olan havayollarının kısa sürede bu uçağı uçuracağını göreceksiniz. Allah korusun başka bir kaza olmadığı sürece kimse bu kadar büyük yatırımından vazgeçmez. Yolcu algısnın düzelmesi için de hem Boeing hem de havayolları muhakkak çalışmalar yapacaktır
  • Bedavadan biraz pahalıya anlaşmış olmalılar. Yoksa akla aykırı işler bunlar.
  • Nasıl rüşvet döndü kim bilir arka planda
  • Yanlışlığını uçaktaki hatalara bağlamıyorum elbet, zira bu yönde ne bilgim var ne de tecrübem. O kadar insan bir araya gelip karar vermişse bildikleri vardır elbet. Ancak Boeing 737Max uçağı hemen hemen her habere konu olmuş bir uçaktır. Bu uçakla ilgili binlerce haber yapıldı. Havacılıkla hiç alakası olmayan arkadaşlarım bile Max uçaklarını ve Max'in iki büyük kazaya neden olup sorun çıkartan bir uçak olduğunu biliyorlar. Sunexpress ile seyahat eden kişiler sırf bu uçak yüzünden binmek istemeyebilir ve başka firmadan bilet alabilirler. Uçak türbülansa girdiğinde bile çoğunun korkudan bağırıp bazılarının şehadet çektiği bu millet, eğer bu uçağın geçmişini biliyorsa hayatta binmezler.
  • Tamam indirim mutlaka alınmıştır, her türlü güven tazalenmiştir, vaadler kağıda imzaya dökülmüştür eyvallah, uçak da uçar hatayı insan yaptı insan düzeltiverir.. de.. Şu Boeing'in durumuna bakın.. Senin üstüste iki ölümlü kaza yaşamış ve suçu kabullendiğin yeni imal bir uçağın var. 350 nin 350 si de yerde yasaklı banlanmış veto yemiş. Sen o uçağı pazarlamak için pazardan pazara fuardan fuara gezip iki kuruş anlaşma yapmaya çalışıyorsun.. Pazarlama mürüdü yutkunmadan yüz bulup diyebilmiş midir acaba bizde MAX diye bir uçak varya hani: size ondan veriverek mi hee?? Tabii iki kuruş.. 10 uçak ne? Anlaşma mı şimdi? bu mu haber? Adam 320 321 neo ları 100 er 100 er okutuyor sen sxs i 10 uçakla kafalamışsın (ölü fiyatına) ve boynun içeri kaçmıyor.. Şu Boeing o topraklarda olmasaydı...
  • Kesine çevrilen opsiyonlar 2025-2026 yılları için.
  • Demediğiniz kalmazdı!
  • hayatınızda kaç defa bindiğiniz uçağın modeline baktınız allah aşkına? FAA okey verecek. EASA okey verecek. bizim çok bilmişler bu uçaklara binmeyecek. binme güzel kardeşim sen binme.

Sunexpress Havayolları, opsiyonlu 10 adet Boeing 737 MAX siparişini kesine çevirdi.

Dubai'de başlayan Airshow'da Boeing ile masaya oturan Sunexpress, opsiyonlu siparişini kesine çevirdi. 22'si kesin 10'u opsiyonlu olmak üzere 32 MAX siparişi bulunan Sunexpress, opsiyonu da kesine çevirdi.

Geçtiğimiz Nisan ayında ilk uçağını filosuna katması beklenen Sunexpress, MAX uçaklarının dünyada uçuşlarının yasaklanması sonrası uçaklarını teslim alamamıştı.

Sunexpress opsiyonlu MAX siparişini kesine çevirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Binmem diyen ölücüler ~ 4 yıl önce
Siz nerde ucuz bilet onun peşindesiniz 50 TL ye bilet olacak uçmıcaksınız öyle mi güldürmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maximus ~ 4 yıl önce
SunExpress havayolları Boeing firmasına güvenmektedir. SunExpress olmayacak işlere girmez. Yolcu Emniyetinin en fazla önem verildiği nadir Dünya şirketlerinden olan havayolları iyi uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 4 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
MAX kararı ~ 4 yıl önce
Uçak kısa süre sonra (muhtemelen 2 ay içinde) uçuş izni aldığında dünyadaki bütün MAX siparişi olan havayollarının kısa sürede bu uçağı uçuracağını göreceksiniz. Allah korusun başka bir kaza olmadığı sürece kimse bu kadar büyük yatırımından vazgeçmez. Yolcu algısnın düzelmesi için de hem Boeing hem de havayolları muhakkak çalışmalar yapacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 4 yıl önce
Bedavadan biraz pahalıya anlaşmış olmalılar. Yoksa akla aykırı işler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hata ~ 4 yıl önce
Nasıl rüşvet döndü kim bilir arka planda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış karar olabilir ~ 4 yıl önce
Yanlışlığını uçaktaki hatalara bağlamıyorum elbet, zira bu yönde ne bilgim var ne de tecrübem. O kadar insan bir araya gelip karar vermişse bildikleri vardır elbet. Ancak Boeing 737Max uçağı hemen hemen her habere konu olmuş bir uçaktır. Bu uçakla ilgili binlerce haber yapıldı. Havacılıkla hiç alakası olmayan arkadaşlarım bile Max uçaklarını ve Max'in iki büyük kazaya neden olup sorun çıkartan bir uçak olduğunu biliyorlar. Sunexpress ile seyahat eden kişiler sırf bu uçak yüzünden binmek istemeyebilir ve başka firmadan bilet alabilirler. Uçak türbülansa girdiğinde bile çoğunun korkudan bağırıp bazılarının şehadet çektiği bu millet, eğer bu uçağın geçmişini biliyorsa hayatta binmezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARA MİZAH ~ 4 yıl önce
Tamam indirim mutlaka alınmıştır, her türlü güven tazalenmiştir, vaadler kağıda imzaya dökülmüştür eyvallah, uçak da uçar hatayı insan yaptı insan düzeltiverir.. de.. Şu Boeing'in durumuna bakın.. Senin üstüste iki ölümlü kaza yaşamış ve suçu kabullendiğin yeni imal bir uçağın var. 350 nin 350 si de yerde yasaklı banlanmış veto yemiş. Sen o uçağı pazarlamak için pazardan pazara fuardan fuara gezip iki kuruş anlaşma yapmaya çalışıyorsun.. Pazarlama mürüdü yutkunmadan yüz bulup diyebilmiş midir acaba bizde MAX diye bir uçak varya hani: size ondan veriverek mi hee?? Tabii iki kuruş.. 10 uçak ne? Anlaşma mı şimdi? bu mu haber? Adam 320 321 neo ları 100 er 100 er okutuyor sen sxs i 10 uçakla kafalamışsın (ölü fiyatına) ve boynun içeri kaçmıyor.. Şu Boeing o topraklarda olmasaydı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber eksik ~ 4 yıl önce
Kesine çevrilen opsiyonlar 2025-2026 yılları için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK yapsa ~ 4 yıl önce
Demediğiniz kalmazdı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 4 yıl önce
hayatınızda kaç defa bindiğiniz uçağın modeline baktınız allah aşkına? FAA okey verecek. EASA okey verecek. bizim çok bilmişler bu uçaklara binmeyecek. binme güzel kardeşim sen binme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok biliyosun ~ 4 yıl önce
Aynı faa ve easa zamanında bu uçağın uçmasına izin vermişti
TAROM ~ 4 yıl önce
Siz uçun hocam o zaman. Size iyi uçuşlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000