01 Haziran 2020, Pazartesi 15:06:27

Sunexpress uçağı Antalya'da böyle karşılandı

Korona virüs tedbirleri kapsamında uçuşlarını durduran Antalya Havalimanına, yeni normalleşme süresinde ilk uçak iniş yaptı.
  • Kardeş siz hayırdır ya bu yorumda kimseye laf atılmamış kimseye dokundurulmamış sadece oparosyondaki başarıyla gurur duyulmuş ne var bunda ne provokatörluyumuz kalmış ne israfçılıyımız her kez yaptıyı işle gurur duyuyor millet övünürken sorun yokta biz dile getirincemi birilerine batıyor hayret bişey siz Arff düşmanısınız artık Arff zamanında size ne yaptıysa birilerine çok kötü koymuş
  • 80 yolcu cok kotu. Bu sefer normalde gunde 3 seferi dolduruyor.
  • Ucak 737-800 MAX mı ? kanat uçları MAX lar gibi çift kıvrımlı görünüyor resimde !!!
  • Bunlari goren de corona asisini buldu viruse galip geldi sanir Su fiskirtmalar falan neyin kutlamasi yav bunlar iki gun sonra viruse yakalanmayacaginizin garantisi mi var
  • Suyuna kuvvet gardaşlar, sizde olmasanız bu iş çekilmez.
  • Hava yolu şirketlerinin gerçek yolcularla ve pr çalışması olmayan seferlerle bizleri ikna edeceğini düşünüyorum. Hayırlı olsun diyelim.
  • Maşallah arkadaşlarımız da biraz olsun işlerinin başına döndüler
  • Biz olmasak su fiskirtan olmaz havacilik durur

Korona virüs tedbirleri kapsamında uçuşlarını durduran Antalya Havalimanına, yeni normalleşme süresinde ilk uçak iniş yaptı. 80 yolcusu bulunan uçak su takı seremonisi ile karşılandı. Yeni tip Korona virüs(Covid-19) tedbirleri kapsamında uçuşlarını durduran SunExpress, bugün kademeli olarak iç hat uçuşlarına başladı. İzmir (ADB) - Antalya (AYT) seferini yapan uçak, Antalya Havalimanına inişini gerçekleştirdi.

Yeni tip korona virüsü (Covid-19) tedbirleri çerçevesinde, tüm yurt içi ve yurt dışı seferlerini askıya alan SunExpress hava yolu şirketi, misafirlerinin ve uçuş ekiplerinin sağlığı için gerekli tedbirleri alarak, bugün iç hat uçuşlarına kademeli olarak başladı. Firmaya ait İzmir (ADB) - Antalya (AYT) seferini yapan uçak, Antalya Havalimanına saat 11.00’da inişini gerçekleştirdi. 80 yolcusu bulunan uçak su takıyla karşılandı. Aprona yanaşan yolcular sosyal mesafeli ve maskeli şekilde uçaktan indi. Otobüse binen yolcular, yine aynı tedbirlerin alındığı havalimanından valizleri alıp gelen yolcu bölümünden çıktı. Yolcuların havalimanına girişi esnasında termal kameranın da kayıtta olduğu görüldü.

Öte yandan Antalya Havalimanında da Korona virüs kapsamında tüm önlemlerin alındığı gözlemlendi. Bekleme bölümündeki koltuklar ve bilet kontrol bölümündeki noktaların sosyal mesafe kuralına göre ayarlandığı görüldü.

"İlk deneyimdi"

Kızı Merida ile uçaktan inen Ebru Osterhof, “ Gayet iyiydi, çalışanlar bilinçliydi. Memnun geldik. 3 aylık uzaktık. Otelciyim bende, Antalya’ya geldim, dinleneceğim. Tedirginlik oluyor, 'sayı ve oturma düzeni nasıl yapıldı' diye düşünüyorsunuz. İlk deneyim. Bizim içinde yeni bir deneyim oldu, güzeldi, gerekenler yapılmıştı”dedi.

"Kurallara uyarak seyahat edebiliriz"

İzmir’den geldiğini belirten Figen Kırtık, “Orada virüse yakalanınca izin alıp gelemedim. Ama evim burada. Yolculuk güzeldi. Bizi el sallayarak uğurladılar. Bence maske ve kurallara riayet ederek rahat seyahat yapabiliriz. Fazla tedirgin olmadım. Bizlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Antalya’da da güzel karşılandık.”ifadelerine yer verdi.









Sunexpress uçağı Antalya'da böyle karşılandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Arff ~ 4 yıl önce
Kardeş siz hayırdır ya bu yorumda kimseye laf atılmamış kimseye dokundurulmamış sadece oparosyondaki başarıyla gurur duyulmuş ne var bunda ne provokatörluyumuz kalmış ne israfçılıyımız her kez yaptıyı işle gurur duyuyor millet övünürken sorun yokta biz dile getirincemi birilerine batıyor hayret bişey siz Arff düşmanısınız artık Arff zamanında size ne yaptıysa birilerine çok kötü koymuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
80 yolcu cok kotu. Bu sefer normalde gunde 3 seferi dolduruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hilimi ~ 4 yıl önce
Uçak küçük yazın yolculuk yaptım içi küçük midibüs gibi konfor yok ama kusa yolculuk için uygun fiyat da ucuz
HÜT ~ 4 yıl önce
Ucak 737-800 MAX mı ? kanat uçları MAX lar gibi çift kıvrımlı görünüyor resimde !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 4 yıl önce
Bunlari goren de corona asisini buldu viruse galip geldi sanir Su fiskirtmalar falan neyin kutlamasi yav bunlar iki gun sonra viruse yakalanmayacaginizin garantisi mi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmiyorum ~ 4 yıl önce
Uçağa su tutmak havacılarda gelenektir bide pilot son uçuşunu uçtuğu zaman uçaktan inince pilotu ıslatırlar
arfff ~ 4 yıl önce
Suyuna kuvvet gardaşlar, sizde olmasanız bu iş çekilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek yolcu ~ 4 yıl önce
Hava yolu şirketlerinin gerçek yolcularla ve pr çalışması olmayan seferlerle bizleri ikna edeceğini düşünüyorum. Hayırlı olsun diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski havacı ~ 4 yıl önce
Maşallah arkadaşlarımız da biraz olsun işlerinin başına döndüler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 4 yıl önce
Biz olmasak su fiskirtan olmaz havacilik durur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Siz ve size bu sulari fiskirtma emrini veren dusuncesizler olmasaydi iyi olurdu Afrikada bu sulari bulamayan,bulmak icin gunlerce bekleyen bir dunya insan oldugunu hic dusundunuz mu,hic sanmiyorum sizde bunu dusunecek akil fikir oldugunu Insallah bi gun bosa harcayip israf ettiginiz bu sulara MUHTAÇ OLmazsiniz
Aynen ~ 4 yıl önce
Kanka siz olmasanız ne olacak bu havacıların hali
Kuleci ~ 4 yıl önce
Kardeş kimsin nesin her yorumun altına karalama kampanyası başlatıyosun dhmi çalıştığınıda düşünmüyorum bi sal artık burayı işine gücüne bak
Arff Adb ~ 4 yıl önce
Yine troller iş başında :) Havacılık camiası için güzel şeyler olmasını dileriz
Kim bu provolatör ~ 4 yıl önce
Her konu altına sanki ARFF personeli gibi yorum yapan bu densiz kim. ARFF ne yapmış acep bu arkadaşa
HAVACI ~ 4 yıl önce
Özlemiştik seni Arff
Dhmi gurup yöneticisi ~ 4 yıl önce
Arff deyerli bir birimdir. Ben ve lideri olduğum gurubum zaten bunu sürekli dile getiriyoruz. Ancak eşitlik ve adalette önemlidir. Ben ve liderliğini üstlendiğim gurubum bunu hep söyledik.Neticede pandemi sürecinde fedakarca mesayi yaptık. Bana evde kaldı rapor aldı diyen densizlerde oldu. Ama ben evden bile fedakarca gurubumu yönettim insanları lidersiz bırakmadım. Vesselam.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000