01 Şubat 2022, Salı 13:54:48

Sunexpress uçuş ağına iki yeni Baltık şehrini ekliyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortak kuruluşu SunExpress, yaz programı kapsamında Avrupa uçuş ağına yeni destinasyonlar eklediğini duyurdu. Hava yolu, Antalya ile yeni uçuş noktaları Riga ve Talin arasında direkt karşılıklı seferlerine Nisan ayı itibarıyla başlıyor.
  • verin artık şu fo'ların hakkını. Kabin ve fo maaşları yerlerde sürünüyor.
  • Başarı zor, hergün yapılan hatalar saklanıyor. Koltuklarına yapışmışlar. Kişisel çıkarları için insanların canını hiçe sayıyorlar. İnsankaynakları, kalite birimi tamamen paravan departman. Sorarlarsa evet var demek için. Bi burnunuzu çıkarın şu ofislerden artık apronda neler oluyor bir bakın. Gerçi artık ofise bile gelmiyorsunuz. Zoom toplantılarında yalandan sorunları konuşup konuşup üstüne iki kürek kum atın tamam, tek yaptığınız bu. THY luftansa gibi ortaklar varken gidip de HATA gibi dolandırıcı şirketle kim anlaştı, el altından kimler para aldı açıklansın. İstasyon müdürleri zaten rüşvetci, çıkarı olmasa kimseyi göreve göndermiyor. Kim uçuştan bana viski getirir onun derdinde. Teksnisyenlerin içine kendi ajanlarınızı sokmuşsunuz kotuğunuz korumak için, milleti ispiyonlatıyorsunuz, neyin karşılığında, erkekseniz çıkın açıklayın. Yandaşlarınızı para saçmak için aynı işi yapanların statüsnü değiştirdiniz. Yaptığınız yolsuzluklar ortaya çıkacak.
  • Kabin içi berbat çok pis, koltuklar bozuk ve taş gibi. İkidir sunexpress le uçuyorum sürekli yok arıza yok bilmem ne.
  • Doldurmaz, pandemi devam ediyor.
  • E uçuyoduk zaten talline
  • Allah nazarlardan korusun … Tüm havacılık camiasını, herkese emniyetli ve sorunsuz uçuşlar diliyorum .

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortak kuruluşu SunExpress, yaz programı kapsamında Avrupa uçuş ağına yeni destinasyonlar eklediğini duyurdu. Hava yolu, Antalya ile yeni uçuş noktaları Riga ve Talin arasında direkt karşılıklı seferlerine Nisan ayı itibarıyla başlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Nisan ayından itibaren haftalık 7 uçuşla Vilnius uçuşlarına başlayacağını açıklayan SunExpress, uçuş ağına iki Baltık şehrini daha ekliyor. Bu yaz Letonya’nın başkenti Riga ve Estonya’nın başkenti Talin, SunExpress’in genişleyen Avrupa ağına katılıyor. Bu yeni güzergahların açılması, hava yolunun büyüme stratejisine bağlılığının ve Türkiye turizminin güçlü toparlanmasına olan güveninin bir göstergesi.

Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’yı hem iç hem de dış hatlarda direkt seferlerle en fazla noktaya bağlayan hava yolu SunExpress, haftalık 6 sefere kadar çıkan uçuşlarla Riga’ya ve haftalık 7 sefere kadar çıkan uçuşlarla Vilnius ve Talin’e sefer sunuyor.

Her biri kendine özgü kültürel geleneğe ve tarihi mirasa sahip Baltık başkentleri Riga, Talin ve Vilnius’u keşfetmek isteyen SunExpress misafirleri, sunexpress.com web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden avantajlı fiyatlarla rezervasyon yapabilir ve hava yolunun yaz sezonu tekliflerini inceleyebilirler.
 

Sunexpress uçuş ağına iki yeni Baltık şehrini ekliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

FO ~ 2 yıl önce
verin artık şu fo'ların hakkını. Kabin ve fo maaşları yerlerde sürünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik Beyler ~ 2 yıl önce
Başarı zor, hergün yapılan hatalar saklanıyor. Koltuklarına yapışmışlar. Kişisel çıkarları için insanların canını hiçe sayıyorlar. İnsankaynakları, kalite birimi tamamen paravan departman. Sorarlarsa evet var demek için. Bi burnunuzu çıkarın şu ofislerden artık apronda neler oluyor bir bakın. Gerçi artık ofise bile gelmiyorsunuz. Zoom toplantılarında yalandan sorunları konuşup konuşup üstüne iki kürek kum atın tamam, tek yaptığınız bu. THY luftansa gibi ortaklar varken gidip de HATA gibi dolandırıcı şirketle kim anlaştı, el altından kimler para aldı açıklansın. İstasyon müdürleri zaten rüşvetci, çıkarı olmasa kimseyi göreve göndermiyor. Kim uçuştan bana viski getirir onun derdinde. Teksnisyenlerin içine kendi ajanlarınızı sokmuşsunuz kotuğunuz korumak için, milleti ispiyonlatıyorsunuz, neyin karşılığında, erkekseniz çıkın açıklayın. Yandaşlarınızı para saçmak için aynı işi yapanların statüsnü değiştirdiniz. Yaptığınız yolsuzluklar ortaya çıkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zihniyet farkı ~ 2 yıl önce
Bu yorumları yapan bir kişi çalışmasın zaten bu şirkette, bu kadar tek yönlü olaylara bakmak olmaz
yolcu ~ 2 yıl önce
Kabin içi berbat çok pis, koltuklar bozuk ve taş gibi. İkidir sunexpress le uçuyorum sürekli yok arıza yok bilmem ne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakım ~ 2 yıl önce
Haklısın kesinlikle öyle. Bakım personeli ancak eleştiriyor, konuşuyor, işini yapmıyor..
iş yapmaz ~ 2 yıl önce
Doldurmaz, pandemi devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talin ~ 2 yıl önce
E uçuyoduk zaten talline

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Marketing ~ 2 yıl önce
PeTer marketing yapmış yine :)
Deneyimli K.M ~ 2 yıl önce
Allah nazarlardan korusun … Tüm havacılık camiasını, herkese emniyetli ve sorunsuz uçuşlar diliyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000