07 Ekim 2018, Pazar 10:13:56

SunExpress yolcuları bir türlü Köln'e uçamadı

SunExpress Havayolları'nın Ankara-Köln seferini yapan uçağı 18 saatlik rötar yaptı.
  • Hiç bir zaman yükselemeyen ve hatta Pegasusun bile gerisinde kalmayı başarabilen tek havayolu olarak tarihe geçtiniz.
  • En yeni filo temiz uçaklar geniş koltuk mesafesi. Evet senede 4-5 kere Almanyadan Antalyaya uçuyorum. Eski dediyiniz a320 avion Express den kiralanan uçaklar. Seneye sanmıyorum böyle ni hata yapacaklarını. Teknik arza olur normal. Dkibin uçuş saati de dolabilir buda normal. Hepsi güvenimiz için. Boşuna mı böyle uygulamalar yapılıyo. İşe geç kalanlar bidahasına bir gün önceye alsınlar dönüş biletlerini . Bakın Düsseldorfdan kaç uçak kalkıyo Sunexpressin . Bizim millet niye böyle ya?? Pegasusda kabin içinde sıcaktan baygınlık geçirecek gibi oluyoz sıcaklıkdan sırf satiş fazla yapılsın diye. Kimse bişey demez. Alman eli olan işde kalite ,standart , bakım, öneri, şikayet, herşeye bakılır. Bu hep böyle böyle de devam edecek. Evet monil uygulamada geri kalmış olabilir onuda yaparlar... hemen o an parasının geri iadesini bekleyenden de be bekliyebiliriz sanki ilk defa uçanlar gibi yazanlar var ya. Aynı x ray dan geçişi gibi adam on kere uçar on kere sıvı yasak söylenir veya kemer çıların veya veya.....
  • Kaptan Hollandalimis, Turkleride hic sevmiyormus.
  • Bence Türkiye'deki en kötü havayolu. Daha mobil uygulamaları bile yok. Geçtiğimiz ay AYT-ADB uçuşunda, yerde uçak içinde 40 dk bekledik ve sebebi sadece geç gelen yolcular. Güya aktarma yolcularımıymış, kimbilir kimin tanıdığı.
  • Cok fena dava acacagim. Pazartesi isime gidemiyorum bunlar yuzunden. Gorecekler gununu. Basit sirket. Paramizi da vermediler baska ucakla ucalim.
  • Hep yazıldı buralara. Uçuş planlama ve yer işletme berbat. BAri biraz diğer havayollarından uzman çalın da eğitsin sizi. Bunu kabul edin artık
  • Sadece Köln mü? 01.10.2018 Hamburg Antalya 5 Saat. Nedeni teknik Problem. Gelen Ucak 25 yasinda A320-200. Tam bir döküntü. Kalkis ve inislerde Klima resmen zehir sacti. 180 yolcu agizlarini mendil ile kapatti. Yine bugün Antalya Hamburg.. Tesadüf yine ayni Ucak. Ariza yapti ve 2,5 Saat sonra yeni Ucak geldi. Bu da en eski A320.. Ucaklari resmen dökülüyor.
  • Olur bunlar olur Sunexpressin kalitesi yeter diğerleri gibi değil.Antalya baseli charter havayolları yolcularına suyu bile reva görüyor.Sunexpress bir başka her zaman
  • Gecikme bu işin fıtratında var.
  • Hani? pegasus olsaydı yağdırırdınız, şimdi niye sesiniz çıkmıyor!?

SunExpress Havayolları'nın Ankara-Köln seferini yapan uçağı 18 saatlik rötar yaptı.

SunExpress Germany tarafından XG1464 sefer sayısı ile başkent Ankara'daki Esenboğa Havalimanı'ndan Almanya'nın Köln kentine gidecek yolcular isyan etti.

18 saatlik rötarın ardından otele yerleştirilen Almanya yolcuları, bugün saat 01.45'e planlanan kalkış için uçağa alındı. Ancak yaklaşık 3 saatlik rötar daha gerçekleşince uçuş ekibinin mesai saati doldu. Yolcular ise tekrar uçaktan indirilip otele alındı. 

Ankara-Köln uçuşu öğleden sonra 16.30'a planlandı. 

©AirportHaber

SunExpress yolcuları bir türlü Köln'e uçamadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

The End ~ 6 yıl önce
Hiç bir zaman yükselemeyen ve hatta Pegasusun bile gerisinde kalmayı başarabilen tek havayolu olarak tarihe geçtiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dayma Sunexpress ~ 6 yıl önce
En yeni filo temiz uçaklar geniş koltuk mesafesi. Evet senede 4-5 kere Almanyadan Antalyaya uçuyorum. Eski dediyiniz a320 avion Express den kiralanan uçaklar. Seneye sanmıyorum böyle ni hata yapacaklarını. Teknik arza olur normal. Dkibin uçuş saati de dolabilir buda normal. Hepsi güvenimiz için. Boşuna mı böyle uygulamalar yapılıyo. İşe geç kalanlar bidahasına bir gün önceye alsınlar dönüş biletlerini . Bakın Düsseldorfdan kaç uçak kalkıyo Sunexpressin . Bizim millet niye böyle ya?? Pegasusda kabin içinde sıcaktan baygınlık geçirecek gibi oluyoz sıcaklıkdan sırf satiş fazla yapılsın diye. Kimse bişey demez. Alman eli olan işde kalite ,standart , bakım, öneri, şikayet, herşeye bakılır. Bu hep böyle böyle de devam edecek. Evet monil uygulamada geri kalmış olabilir onuda yaparlar... hemen o an parasının geri iadesini bekleyenden de be bekliyebiliriz sanki ilk defa uçanlar gibi yazanlar var ya. Aynı x ray dan geçişi gibi adam on kere uçar on kere sıvı yasak söylenir veya kemer çıların veya veya.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dayi ~ 6 yıl önce
Sen ne diyon loo.. yazdiklarini okudun mu?
TC ~ 6 yıl önce
Kaptan Hollandalimis, Turkleride hic sevmiyormus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En kötüsü SXS ~ 6 yıl önce
Bence Türkiye'deki en kötü havayolu. Daha mobil uygulamaları bile yok. Geçtiğimiz ay AYT-ADB uçuşunda, yerde uçak içinde 40 dk bekledik ve sebebi sadece geç gelen yolcular. Güya aktarma yolcularımıymış, kimbilir kimin tanıdığı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 6 yıl önce
Cok fena dava acacagim. Pazartesi isime gidemiyorum bunlar yuzunden. Gorecekler gununu. Basit sirket. Paramizi da vermediler baska ucakla ucalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SUN ~ 6 yıl önce
Hep yazıldı buralara. Uçuş planlama ve yer işletme berbat. BAri biraz diğer havayollarından uzman çalın da eğitsin sizi. Bunu kabul edin artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SUN ~ 6 yıl önce
Adamlarin profesyonellikle isi yok ki, sirtini dayayan kaliyor. Yandaslik aldi basini gidiyor. Calisanlari gorseniz?? Emekli olup, ikinci emekliligi gelen var. Gitmiyor eski kafalar.
Sirius ~ 6 yıl önce
Sadece Köln mü? 01.10.2018 Hamburg Antalya 5 Saat. Nedeni teknik Problem. Gelen Ucak 25 yasinda A320-200. Tam bir döküntü. Kalkis ve inislerde Klima resmen zehir sacti. 180 yolcu agizlarini mendil ile kapatti. Yine bugün Antalya Hamburg.. Tesadüf yine ayni Ucak. Ariza yapti ve 2,5 Saat sonra yeni Ucak geldi. Bu da en eski A320.. Ucaklari resmen dökülüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayat ~ 6 yıl önce
Olur bunlar olur Sunexpressin kalitesi yeter diğerleri gibi değil.Antalya baseli charter havayolları yolcularına suyu bile reva görüyor.Sunexpress bir başka her zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacilik ~ 6 yıl önce
Gecikme bu işin fıtratında var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 6 yıl önce
Hani? pegasus olsaydı yağdırırdınız, şimdi niye sesiniz çıkmıyor!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000