21 Temmuz 2022, Perşembe 21:32:16

Sunexpress'ten yemeklerdeki tepki çeken görüntülere ilişkin açıklama

Bugün AirportHaber'in gündeme getirdiği Sunexpress uçağındaki tepki çeken görüntülerle ilgili Sunexpress'ten açıklama yapıldı.
  • SunExpress benim Türkiye'ye gittiğim ve beğendiğim en iyi uçak şirketi, ben yemek konusunda böyle bir yalana ihtibar etmemenizi isterim.
  • Kral zaten çıplaktı da, kendisi bile üşütünce anladı. Tabela şirketi....
  • Sunexpress de türkiye'de iş yapan her şirket gibi yönetim becerisi ve içgüdüsü olan doğru insanları değil, referansları siyasi olan kişileri seçen bir şirkettir. AYT ground operation kadrosu tamamen ortalıkta boş beleş dolanıp sorun çıkaran vasıfsız kişilerden oluşuyor. YHM personelleri ile bile doğru düzgün sohbeti olmayan suratsız meymenetsiz karakterler. Bu insanların olduğu yerlerde daha çok problem yaşarlar. Genel müdürlüğün sxs ayt ground operation kadrosunu baştan aşağı değiştirmesi gerekiyor.
  • Haber doğru gibime geliyor malesef çünkü sunex de çalışan km arkadaş söyledi bana yemeklerden uzun zamandır şikayetçiyiz diğerleride öyle söylemiş.İnsanlar neden yalan söylesin. vardır ters giden birşeyler. Ne zaman bu tür bir haber çıksa klasik kendini savunan şirket yazısı kimse hatalıyız demez zaten. madem böyle bir durum yoksa neden ürün tedariğini durduruyorsun sunex?
  • bu yorum bombardımanını yapan lobi hastaneleri koruyormu acil yardım almaya giden hastam sıra kuyruğuna röntgene yönlendirildi sıra neden ilerlemiyor sordum içerde çekim yapacak olan görevli öğle paydosu verdi dediler kuzuların sesi çıkmıyordu usluca beklediler ben bağırdım doktor yokmu seslendim birkaç kez susmuyacağımı anlayan mesleğine saygısı olan fakat dönen oyunlara çomak sokamayan yaşlı doktor sağolsun sen bekleme film ve tahlilleri sonra yaptırırsın hastanı yatışa yönlendirmesini söyle doktoruna diye yardım etti ve hemen serum verildi ayakta duramayan hastamızı omuzlayıp taşıyorduk tekerli sandalye tekrar istememize rağmen verilmemişti ben olabilir sanmıştım normal karşıladım fakat ilerleyen saatlerdede kimseye vermediler hastam sade serumu alınca susuzluğu geçti ayağa kalktı ağrıları için biraz zaman gerekti
  • Ne Sancak Catering ne de Sunexpress böyle bir hata veya dikkatsizlik yapmaz. Bu işin içinde başka bir iş var.
  • Teknisyenine pis su içiren şirketten ne beklersiniz. Ama low cost uz pet su içemeyiz. Üst kattaki beyefendiler içsin.
  • Sunexpress ben bildim bileli herseyin ucuzuna kacan bir sirket oldugu icin cateringde de ucuza kacmistir . AnadoluJet operasyonlarinda adam akilli yemek yuklenirken , uvey evlat sunexpress ucuslarinda ucuz yollu bir sirketle anlasmistir . Yeter artik , ekibin yemeginden kesmeyin
  • "...misafirlerimize sunduğumuz hizmetlerin en üst kalitede olması" kahveyi püskürttüm gülerken :)
  • buyukk talihsiizlik sancak bu isten buyuk yara alir.

Bugün AirportHaber'in gündeme getirdiği Sunexpress uçağındaki tepki çeken görüntülerle ilgili Sunexpress'ten açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada; Söz konusu durumun kabul edilemez olduğu ve ürün tedariğinin durdurulduğu ifade edildi.

Sunexpress açıklaması:

Havacılık sektöründe 30 yılı aşkın tecrübemiz ile uçaklarımızda misafirlerimize sunduğumuz hizmetlerin en üst kalitede olması ve hem misafirlerimizin hem de çalışanlarımızın rahat ve güvenli bir uçuş deneyimi yaşamaları en büyük önceliğimizdir.

Uçak içi yemek servisine yönelik basında yer alan iddiaların ve paylaşımların kesinlikle kabul edilemez olduğunu ve konuya ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldığını bilgilerinize sunarız.

Söz konusu araştırma süreci neticelenene kadar, ilgili ürün tedariğinin durdurulması da dahil, önleyici tüm tedbirler ve aksiyonlar ivedilikle alınmıştır.

SunExpress Hava Yolları

Sunexpress'ten yemeklerdeki tepki çeken görüntülere ilişkin açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Yılmaz gürbüz ~ 2 yıl önce
SunExpress benim Türkiye'ye gittiğim ve beğendiğim en iyi uçak şirketi, ben yemek konusunda böyle bir yalana ihtibar etmemenizi isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdulrezzak ~ 2 yıl önce
Kral zaten çıplaktı da, kendisi bile üşütünce anladı. Tabela şirketi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 2 yıl önce
Sunexpress de türkiye'de iş yapan her şirket gibi yönetim becerisi ve içgüdüsü olan doğru insanları değil, referansları siyasi olan kişileri seçen bir şirkettir. AYT ground operation kadrosu tamamen ortalıkta boş beleş dolanıp sorun çıkaran vasıfsız kişilerden oluşuyor. YHM personelleri ile bile doğru düzgün sohbeti olmayan suratsız meymenetsiz karakterler. Bu insanların olduğu yerlerde daha çok problem yaşarlar. Genel müdürlüğün sxs ayt ground operation kadrosunu baştan aşağı değiştirmesi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aybüş ~ 2 yıl önce
Haber doğru gibime geliyor malesef çünkü sunex de çalışan km arkadaş söyledi bana yemeklerden uzun zamandır şikayetçiyiz diğerleride öyle söylemiş.İnsanlar neden yalan söylesin. vardır ters giden birşeyler. Ne zaman bu tür bir haber çıksa klasik kendini savunan şirket yazısı kimse hatalıyız demez zaten. madem böyle bir durum yoksa neden ürün tedariğini durduruyorsun sunex?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a sar ~ 2 yıl önce
bu yorum bombardımanını yapan lobi hastaneleri koruyormu acil yardım almaya giden hastam sıra kuyruğuna röntgene yönlendirildi sıra neden ilerlemiyor sordum içerde çekim yapacak olan görevli öğle paydosu verdi dediler kuzuların sesi çıkmıyordu usluca beklediler ben bağırdım doktor yokmu seslendim birkaç kez susmuyacağımı anlayan mesleğine saygısı olan fakat dönen oyunlara çomak sokamayan yaşlı doktor sağolsun sen bekleme film ve tahlilleri sonra yaptırırsın hastanı yatışa yönlendirmesini söyle doktoruna diye yardım etti ve hemen serum verildi ayakta duramayan hastamızı omuzlayıp taşıyorduk tekerli sandalye tekrar istememize rağmen verilmemişti ben olabilir sanmıştım normal karşıladım fakat ilerleyen saatlerdede kimseye vermediler hastam sade serumu alınca susuzluğu geçti ayağa kalktı ağrıları için biraz zaman gerekti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vesselam ~ 2 yıl önce
bunun bu konuyla ne alaka si var?
Bence ~ 2 yıl önce
Ne Sancak Catering ne de Sunexpress böyle bir hata veya dikkatsizlik yapmaz. Bu işin içinde başka bir iş var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir teknik ~ 2 yıl önce
Teknisyenine pis su içiren şirketten ne beklersiniz. Ama low cost uz pet su içemeyiz. Üst kattaki beyefendiler içsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 2 yıl önce
Ayran gönderdi ya :)))
Ex sun FO ~ 2 yıl önce
Sunexpress ben bildim bileli herseyin ucuzuna kacan bir sirket oldugu icin cateringde de ucuza kacmistir . AnadoluJet operasyonlarinda adam akilli yemek yuklenirken , uvey evlat sunexpress ucuslarinda ucuz yollu bir sirketle anlasmistir . Yeter artik , ekibin yemeginden kesmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XQ ~ 2 yıl önce
Ajet e yüklenen yemekleri gereksiz fazla diye rapor eden, tek bacak yemek yüklensin önerisi sunan amirlere selam. Şirkete yaranmak için kendini yırtanların yeri sunexpress.
Lotus Esprit ~ 2 yıl önce
"...misafirlerimize sunduğumuz hizmetlerin en üst kalitede olması" kahveyi püskürttüm gülerken :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir blen ~ 2 yıl önce
buyukk talihsiizlik sancak bu isten buyuk yara alir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000