15 Mart 2020, Pazar 10:47:46

Türk vatandaşları yurda dönüyor

Sunexpress, uçuş yasağı getirilen ülkelerdeki Türk vatandaşlarının 17 Mart'a kadar ülkeye dönebileceklerini ve Sunexpress ile iletişim kurarak dönüşlerinin organize edilebileceğini duyurdu.
  • Daha önce bulaşıcılık riski yüksek olan ülkelerden vatandaşları almaya giden ekip full koruyucu üniforma ve full face koruyucu maskelerdi. Biz garip kabin memurları bir tox maskesi ve eldivenle "yayılım riski yüksek" ülkelerden vatandaşlarımızı getirdik. Onlar orada kalacak yazık, bizlere yazık değil mi? Bizim hakkımızı kim savunacak? Allah korusun sağımızda solumuzda eşimiz dostumuzdan riski yüksek olan insanlardan birini kaybedersekbu pervasızlığın, iş bilmezliğin kim hesabını verecek?
  • Ucretsiz izin alin isten ayrilin ucmayin ama ucusa gelip bidi bidi yapmayin. Yettiniz bis sizin caniniz degerli..
  • Bari bu haberi cuma gecesi güncelleseydiniz de boşuna millet alternatif ülkeler üzerinden gidecekleri ülkelere yeniden bilet almasalardı
  • Şirketlerimizin personellerine evden çalışma izni vermesi gerekiyor. Pegasus, Sunexpress, THY ve diğerleri, lütfen çalışanlarınızı düşünün ve evden çalışmaları için gerekli bilgilendirmeyi yapın iş işten geçmeden.
  • Sırf şirketler para kazansın diye adamları zorla ülkeye getircekler.Çok sevdiklerinden değil para kazanmak için yapılan birşey
  • Kabin ekibi tedbirsiz ucus yaptiriliyor Maske eldiven takilmasina izin verilsin barii
  • Yurtdisindan gelenlere 14 gun kurali var ama surekli yurtdisina gidip gelen ekiplere neden uygulanmiyor? Onlem almak icin ekip uyelerinde pozitif cikmasi mi bekleniyor?
  • Ya ben bu durumu anlamadim abi turk vatandasi vs kalsin gittgi ulkede turklere virus gecmiyormu ? Buraya hastaligi zorla getircekler ! Ayrica umreden donenlere karantinaya alinmis ee bizde 5 gun once yaptik ama bize uyari vs yok ben anlamiyorum !
  • Ya ekiplerin sağlığı ve akıbeti....

Sunexpress, uçuş yasağı getirilen ülkelerdeki Türk vatandaşlarının 17 Mart'a kadar ülkeye dönebileceklerini ve Sunexpress ile iletişim kurarak dönüşlerinin organize edilebileceğini duyurdu.

Sunexpress açıklaması:

Koronovirüs’ün yayılmasını önlemek amacıyla Türkiye tarafından, Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya‘ya getirilen uçuş yasağı nedeniyle, bu ülkelerde turistik amaçla bulunan Türk vatandaşları ve Türk öğrenciler 17 Mart 2020 saat 00:00’a kadar Türkiye’ye dönebilecektir.

Söz konusu ülkelerde turistik amaçla bulunan Türk vatandaşları ve Türk öğrenciler, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kurallar çerçevesinde 17 Mart 2020 tarihine kadar Türkiye’ye giriş yapabileceklerdir. Bu uçuşlarda Sağlık Bakanlığı ile koordineli olarak 14 günlük karantina tedbirleri uygulanacaktır. Türkiye ve Avrupa arasında hava köprüsü kuran bir havayolu olarak, vatandaşlarımızı Türkiye’ye ulaştırmaktan büyük memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

Yolcularımız, bilet değişiklik işlemleri için 444 0 797 numaralı SunExpress Çağrı Merkezi’ni arayabilir ya da çağrı merkezimizde yaşanabilecek muhtemel yoğunluk durumlarına karşın [email protected] adresine erteleme taleplerini içeren bir e-posta gönderebilirler. Seyahat acenteleri aracılığıyla rezervasyonlarını gerçekleştirmiş yolcularımız ise yine acentelerine ulaşarak biletlerini iptal ettirebilirler. Konuyla ilgili en güncel bilgilere sunexpress.com web sitesi üzerinden ulaşılabilir.

SunExpress olarak önceliğimiz her zaman ve her koşulda misafirlerimizin emniyetli seyahat edebilmesidir. Bu doğrultuda yolcularımız ve uçuş ekiplerimizin güvenliği ve sağlığı için her türlü önlemi alacağımızı önemle duyururuz.
 

Türk vatandaşları yurda dönüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Karantina ~ 4 yıl önce
Daha önce bulaşıcılık riski yüksek olan ülkelerden vatandaşları almaya giden ekip full koruyucu üniforma ve full face koruyucu maskelerdi. Biz garip kabin memurları bir tox maskesi ve eldivenle "yayılım riski yüksek" ülkelerden vatandaşlarımızı getirdik. Onlar orada kalacak yazık, bizlere yazık değil mi? Bizim hakkımızı kim savunacak? Allah korusun sağımızda solumuzda eşimiz dostumuzdan riski yüksek olan insanlardan birini kaybedersekbu pervasızlığın, iş bilmezliğin kim hesabını verecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izin alin ~ 4 yıl önce
Ucretsiz izin alin isten ayrilin ucmayin ama ucusa gelip bidi bidi yapmayin. Yettiniz bis sizin caniniz degerli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş laf ~ 4 yıl önce
Boş yapma kardeş
Saçma ~ 4 yıl önce
Boş yapma ya millet kendini riske atıp insanlara yardımcı oluyor ülkelerine dönmesi için sen ve senin gibiler yüzünden her şey daha kötü duruma geliyor bugün birlik içinde olmazsan kendi bencilliğin boğulur gidersin kimlerin torunu olduğunu unutma
Oldumu ya ~ 4 yıl önce
Bari bu haberi cuma gecesi güncelleseydiniz de boşuna millet alternatif ülkeler üzerinden gidecekleri ülkelere yeniden bilet almasalardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Homeoffice ~ 4 yıl önce
Şirketlerimizin personellerine evden çalışma izni vermesi gerekiyor. Pegasus, Sunexpress, THY ve diğerleri, lütfen çalışanlarınızı düşünün ve evden çalışmaları için gerekli bilgilendirmeyi yapın iş işten geçmeden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 4 yıl önce
Mesela ben evden bi STR yatı yapıp geleyim. Ya da bi 4 bacağı evde yapsam noolur yani :)
Homeoffice? ~ 4 yıl önce
Ne yapalim istersin ucagi evimdeki posterden mi ucurayim?
Starcity Boyyyy ~ 4 yıl önce
bütün gün alışveriş sitesinden mesai dolduran çalışır ama uçan çalışamaz herhalde arkadaş ofisteki mesai ark kastetti
... ~ 4 yıl önce
Sırf şirketler para kazansın diye adamları zorla ülkeye getircekler.Çok sevdiklerinden değil para kazanmak için yapılan birşey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 4 yıl önce
Dalga mi geçiyorsun sen? Oradan gelecek 8-10 yolcuyla mi kar edecek şirket? Sacmalama.
Kabin ekibini düşünen var miiiii???? ~ 4 yıl önce
Kabin ekibi tedbirsiz ucus yaptiriliyor Maske eldiven takilmasina izin verilsin barii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEPA filtre var ya! ~ 4 yıl önce
E zaten kabin ekibi de bu gibi durumlar için eğitimli eldiven de takabiliyor artık ne gerek var maskeye sonuçta eldiven önemli. Gelenler de türkmüş zaten. Zihniyetimize sağlık.
Km ~ 4 yıl önce
Eldiven kullanabilirsin her kimsen , zaten sirket buna izin verdi !!
"Her kimsen" yazan ukalaya ~ 4 yıl önce
Şeffaf eldiven neye yarar 3.dk olmadan deliniyor.kayıyor.bulaş riski daha fazla. Eldiven neye yarar maske olmadıktan sonra
Km ~ 4 yıl önce
Yurtdisindan gelenlere 14 gun kurali var ama surekli yurtdisina gidip gelen ekiplere neden uygulanmiyor? Onlem almak icin ekip uyelerinde pozitif cikmasi mi bekleniyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Ya ben bu durumu anlamadim abi turk vatandasi vs kalsin gittgi ulkede turklere virus gecmiyormu ? Buraya hastaligi zorla getircekler ! Ayrica umreden donenlere karantinaya alinmis ee bizde 5 gun once yaptik ama bize uyari vs yok ben anlamiyorum !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ad ~ 4 yıl önce
Ya ekiplerin sağlığı ve akıbeti....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 4 yıl önce
Kaptanlar için endişeleniyorum bi salgında kaptanlar zor bulunur ama kabinde sıkıntı olmaz.
Melanet ~ 4 yıl önce
Fo sen corona dan daha tehlikeli bir melanetsin. İnşallah geberirsin
Corona Zihinli Fo ~ 4 yıl önce
Merak etme hemen ailesi zengin kişiler parayı basıp FO olurlar beceriye gerek yok kendini kaf dağında görme

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000