26 Ağustos 2013, Pazartesi 10:37:34

UÇUŞ ROTALARINI TÜRKİYE'YE ÇEVİRDİLER

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi alternatif olarak sunan Mısır spesiyalisti tur operatörü ETI, charter uçaklarının yönünü Türkiye'ye çevirdi.

Mısır’da siyasal olaylar sürerken, Avrupa’daki tur operatörleri eylül ortasına kadar durdurdukları Mısır seferlerine alternatif aramayı sürdürüyor.

Başta Almanya olmak üzere Avrupa’dan Mısır’a turist götüren Mısır spesiyalisti tur operatörü ETI ise seferlerini durdurmayarak 2012’de girdiği Türkiye pazarında koltuk kapasitesini artırmıştı.

Ülkedeki siyasal çalkantılar sürerken, ETI, charter uçaklarının yönünü Türkiye’ye çevirdi. Şimdiye dek Türkiye’ye kendi charter uçakları ile uçmayan ETI, artık Mısır’a gidecek uçaklarının yönünü Türkiye’ye çevirmeye başladı.

24 Ağustos Cumartesi itibariyle ETI’nin müşterileri ile dolu Air Berlin ve Fly Niki havayolu şirketlerine ait Frankfurt, Münih ve Viyana’dan kalkan 3 uçak Antalya’ya indi.

Antalya’ya yönlendirdikleri uçakların tamamen Mısır’a gitmekten vazgeçen yolcularından oluştuğunu ifade eden ETI Satış Müdürü Carsten Burgmann, Mısır uçuşlarına da devam ettiklerini, aynı gün SunExpress, Air Berlin ve Fly Niki uçakları ile müşterilerini Kızıldeniz kıyılarındaki tatil bölgeleri Hurgada ve Şarm El Şeyh gönderdiklerini söyledi.

UÇUŞ ROTALARINI TÜRKİYE'YE ÇEVİRDİLER

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000