03 Eylül 2014, Çarşamba 08:10:51

TUSAŞ TESLİMATI YAPTI

Modernizasyonu tamamlanan Pakistan F-16'ları düzenlenen törenle teslim edildi.
  • Bu savunma sektörünün işleri de hep "Dev" oluyor. Dev Teslimat, Dev Proje, Dev Tesis, Dev Sözleşme.. Altı üstü 40 tane uçağa tadilat yapıp verilmiş, tören niye? Binlerce insan çalıştıran kurum bunu bari yapıversin, böbürlenmeye gerek yok. Demek ki bir milli uçak falan üretsek törensiz partisiz gün geçmeyecek uçak bütçesi kadar ağırlama ve temsil giderleri olacak..
  • İNSAN HAYATINA KAST EDECEK HER TÜRLÜ SİLAH VE CİHAZIN ÜRETİMİNE, SATILMASINA VE KULLANILMASINA KARŞIYIM.BUNU BİZLER ÜRETİP , BİZ KAZANSAK BİLE! MARİFET Mİ BU YANİ?
  • he he komiksiniz yaaa...ya montaj yaparsınız yada kaporta düzeltirsiniz...eee o kadar çöpe gidecek emekli başka ne işe yarar...tezgah maşşallah iyi çalışıyor...birgünde adam gibi bir şey yapsanız yaaaa...millet bıktı bu hikayelerden
  • O basit gördüğün projelerden iyisini sen yap bizde alkışlayalım !
  • O değil de, şu 2. resimdeki modelleri ne kadar muhteşem yapıyorlar. Eve koymak için bunlardan arıyorum ama bulamıyorum bir türlü.
  • ABD bu sivrisinekleri geri kalmis kukla devletlerine vermis, baskada hicbir sistemini vermemis, yani kaportayi ve demode ucagini vermis, gorunen budur
  • dev teslimat. Toplam proje bedeli 70mln usd. Proje 5 yil surecek. Herkes biliyor ki havacilikta bu para cok komik bir rakam Binlerce calisan, onlarca yillik kurumlar. Maalesef Sabah Sabah bu dev teslimat beni sinirden guldurdu.
  • tebrikler inşallah daha iyi yerlere geliriz.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.'nin (TUSAŞ), ‘Pakistan F-16 Modernizasyon Programı’ çerçevesinde modernize ettiği son 4 uçak törenle teslim edildi.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.'nin (TUSAŞ), tesislerinde düzenlenen törene, USAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kaya, TUSAŞ Uçak Grup Başkanı Özcan Ertem, Pakistan Hava Kuvvetleri Kurmay Başkan Yardımcısı Korgeneral Sohail Aman, ABD, Türk ve Pakistan askeri yetkililerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Modernizasyon programında görev alan test pilotları, uçakların sembolik anahtarlarını Pakistanlı yetkililere teslim etti. Türk ve Pakistanlı heyetleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

F-16 Modernizasyon Programı (Peace Drive II) kapsamında Pakistan Hava Kuvvetlerine ait 41 adet F-16 uçağına, TUSAŞ tesislerinde, TUSAŞ mühendisleri ve teknisyenleri tarafından aviyonik ve yapısal modernizasyon uygulanarak modernize edilen uçakların uçuş testleri de yine TUSAŞ F-16 Test Pilotu tarafından gerçekleştirildi.

Modernizasyonda kullanılan parça ve malzemelerle teknik bilgi seti, Pakistan Hava Kuvvetleri ile ABD Hükümeti arasındaki diğer bir sözleşme gereği TUSAŞ’a sağlanmaktadır.

TUSAŞ, program boyunca 72 Pakistan Hava Kuvvetleri teknisyenine modernizasyon eğitimleri de vermekte, sınıf eğitimlerini tamamlayan teknisyenler doğrudan uçak üzerinde yapılan çalışmalara katılım sağlamaktadır.





TUSAŞ TESLİMATI YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Dev Yorum ~ 10 yıl önce
Bu savunma sektörünün işleri de hep "Dev" oluyor. Dev Teslimat, Dev Proje, Dev Tesis, Dev Sözleşme.. Altı üstü 40 tane uçağa tadilat yapıp verilmiş, tören niye? Binlerce insan çalıştıran kurum bunu bari yapıversin, böbürlenmeye gerek yok. Demek ki bir milli uçak falan üretsek törensiz partisiz gün geçmeyecek uçak bütçesi kadar ağırlama ve temsil giderleri olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İNSAN HAYATINA KAST EDECEK HER TÜRLÜ SİLAH VE CİHAZIN ÜRETİMİNE, SATILMASINA VE KULLANILMASINA KARŞIYIM.BUNU BİZLER ÜRETİP , BİZ KAZANSAK BİLE! MARİFET Mİ BU YANİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zlad ~ 10 yıl önce
he he komiksiniz yaaa...ya montaj yaparsınız yada kaporta düzeltirsiniz...eee o kadar çöpe gidecek emekli başka ne işe yarar...tezgah maşşallah iyi çalışıyor...birgünde adam gibi bir şey yapsanız yaaaa...millet bıktı bu hikayelerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O basit gördüğün projelerden iyisini sen yap bizde alkışlayalım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet el ~ 10 yıl önce
Haci, sen internet uzerinden bir gir bakalim kac kisi calisiyor, kac yildir bu sektordeler.
tweezer ~ 10 yıl önce
O değil de, şu 2. resimdeki modelleri ne kadar muhteşem yapıyorlar. Eve koymak için bunlardan arıyorum ama bulamıyorum bir türlü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vermis ~ 10 yıl önce
ABD bu sivrisinekleri geri kalmis kukla devletlerine vermis, baskada hicbir sistemini vermemis, yani kaportayi ve demode ucagini vermis, gorunen budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet el ~ 10 yıl önce
dev teslimat. Toplam proje bedeli 70mln usd. Proje 5 yil surecek. Herkes biliyor ki havacilikta bu para cok komik bir rakam Binlerce calisan, onlarca yillik kurumlar. Maalesef Sabah Sabah bu dev teslimat beni sinirden guldurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 10 yıl önce
tebrikler inşallah daha iyi yerlere geliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000