05 Ocak 2016, Salı 13:18:08

TALPA'da seçim heyecanı

TALPA'nın 20 Ocak'taki seçimlerine başkan adayı olarak girecek olan Kaptan Pilot Mehmet Ayhan Günal, meslektaşlarına bir bilgilendirme maili gönderdi.
  • Yani Ayhan kaptan bu işi en iyi yapacak olan kişidir. Herkes bi kendine gelsin, bu iş Hızır İlyas işi değil. Bilmem anlaşıldı mı? Ayhan kaptanın 325 kemik oyu var.
  • Ayhan kaptan sendikal stratejisi ile yüzlerce pilotu ve kabin memurunu işden atılma tehlikesinden uzak tutmuştur. Bunu 305 likler daha iyi anlar. Talpa' da şimdiye kadar kötü yapılmış herşeyin sorumlusunu iyi anlayın. Dernek kimsenin hırslarına oyuncak edilemez. Ayhan kaptan otopark sorununu da simdikinden daha iyi düzenleyecektir. Tüm THY pilotlarını Ayhan kaptanı desteklemeye davet ediyoruz.
  • başkanım inşallah talpayı daha ilerilere taşıyacağız hep beraber!
  • Ayhan'ın oy toplama yöntemleri: "" Ölümü gör, yemin et, bi daha yüzüne bakmam, namus sözü ver, ölümü öp, bi daha senle konuşmam, seni çizerim, dostluğu keserim...."" Talpa başkan adayı mı, Hacıhüsrev'in kadın mahalle muhtarı mı? Ne hale getirdin be kardeşim şu camiayı? Bir oy için insan bu sözleri meslektaşlarına söyler mi? Bu kadar seviye düşer mi? Yazıklar olsun sana
  • Başkanı THY'den seçtiğiniz sürece bir arpa boyu ileriye gidemezsiniz .... Bütün başkanlara bakın THY yönetiminin istediği dışında birşeyler yapabilmişlermidir. Kendinizi aldatmayın TALPA'nın düzgün iş yapabilmesi için bağımsız olması şarttır. Bu camiada bu konuyu bilmeyen yok ancak THY'nin pilotları bizim sayımız fazla o halde biz seçeriz saplantısını artık bırakmalı. Şimdi görmezden geldiğiniz şirketleri nedense 63 yaşından sonra hatırlıyorsunuz. Ne acı değil mi ? Sizleri 63 yaşında emekli ediyorlar ancak 64 yaşında Yunanlı kaptanı işe alıyor sizler de TALPA da seyrediyorsunuz. Ne diyelim listelerinizi yarıştırmaya devam edin .....
  • ayhan kaptan tutamıyacağınız vaatler vermeyin..şansınız yok zaten..
  • Bir kere sizi satan kişi her zaman satar. Örnek m.a.günal ..
  • Valla bu günal denen satılmış kazanırsa talpa üyeliğimi iptal edicem .
  • Yahu bir kezde Mert dürüst işçinin yanında olan pilotun yanında olan patronları tutmayan birine oy verin . Ne kaybedesiniz İlyas kaptanın hiçbir vukuatı yoktur. Ama diğer A. Günal denen şahıs herkesi yarı yolda bırakmış bir kişidir ve bu kanıtlanmış,siz daha neyi düşünüyorsunuz.
  • Kendisiyle tanışma ve aynı ortamda bulunma şansım oldu. Dinliyecez ulaşılabilir olcağız diyor ancak sadece kendisi konuşup kimseyi dinlemiyor.

TALPA'nın 20 Ocak'taki seçimlerine başkan adayı olarak girecek olan Kaptan Pilot Mehmet Ayhan Günal, meslektaşlarına bir bilgilendirme maili gönderdi.

TALPA'ya dinamizm katacağını açıklayan Günal, 'seçimler şölene dönsün' dedi.

Günal'ın meslektaşlarına gönderdiği mailde şu ifadeler kullanıldı:

Değerli meslektaşlarımız,

Fikirlerimizi sizlerle paylaşmak, görüşlerinizi almak üzere sizlere bu maili gönderiyoruz. Adaylığımızı açıkladığımız günden beri yoğun ilgi, öneri ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Sevgili meslektaşlarımız,

      Dernek tüzüğüne ve etiğine uygun olarak adaylığını açıklayan ilk ekibiz.
      Kendi imkanlarıyla sizlere ulaşan tek ekibiz.
      Kararlarını kendi iradesiyle alan ve uygulayan, bağımsız ekibiz.
      TALPA’ya dinamizm katacak iddiada olan ekip biziz.
Bu özelliklerimizle hareket planımız şu olacak:

Üye sayımızı artırarak bir arada daha sağlam durabiliriz. Zira dernek olarak yapabileceklerimiz üyelerimizin sayıca çoğaltılmasıyla doğrudan ilgilidir. Hedefimiz sivil havacılık sektöründe çalışan tüm pilotları temsil edebilmektir. Üye artışını mutlaka gerçekleştireceğiz.

Karşılıklı bilgi alışverişinin yollarını arttırmak zorunlu.  Son teknoloji kullanılarak iletişimin zamanlamasını kısaltmak mümkün. Cep telefonlarımızdan dahi dünyanın heryerinden kesintisiz olarak ulaşabileceğimiz bir TALPA altyapısı oluşturabiliriz. İletişimde, monolog değil, diyalogu sağlayıp, geliştireceğiz.

Her konuda kararlarımız hiyerarşiden bağımsız olarak şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla meslektaşlarımızın maddi ve manevi haklarını koruyabilecek nitelikte olacaktır. Projelerin aşamaları hakkında, tıkanılan noktalarda üyelerle paylaşım yapılacaktır. Üyelerimizden beklentimiz aktif olarak derneklerine sahip çıkmalarıdır. Şeffaf, üyelerin önündeki engelleri kaldıran bir dernek olmaya ihtiyacımız var.

Endüstrileşen sivil havacılık sektöründe teknik olarak etkinlik ve yetkinliğini artırmanın yolu, ulusal ve uluslararası çalışma grupları oluşturmak, mevcutlarına katılmak ve destek vermekle mümkündür. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile haklarımızı korumak ve geliştirebilmek amacıyla kararlı ve mesleğimizden yana bir duruş sergileyerek iletişimi arttırabiliriz. Önemsediğimiz komisyonlarımız, orta ve uzun vadeli işlerimizin planlanması için ARGE’miz olacak...

Bu yüzden seçimlere katılmanızı çok önemsiyoruz. 20 Ocak’ta yaşayacağımız seçimleri bir şölene çevirmek üzere tüm ekibimiz adına sizi de aramızda görmeyi istiyoruz.

Bu davet bizim...!

Kpt. Plt. Mehmet Ayhan GÜNAL

TALPA'da seçim heyecanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

ayhan kaptana destek ~ 8 yıl önce
Yani Ayhan kaptan bu işi en iyi yapacak olan kişidir. Herkes bi kendine gelsin, bu iş Hızır İlyas işi değil. Bilmem anlaşıldı mı? Ayhan kaptanın 325 kemik oyu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus dönem ~ 8 yıl önce
Ayhan kaptan sendikal stratejisi ile yüzlerce pilotu ve kabin memurunu işden atılma tehlikesinden uzak tutmuştur. Bunu 305 likler daha iyi anlar. Talpa' da şimdiye kadar kötü yapılmış herşeyin sorumlusunu iyi anlayın. Dernek kimsenin hırslarına oyuncak edilemez. Ayhan kaptan otopark sorununu da simdikinden daha iyi düzenleyecektir. Tüm THY pilotlarını Ayhan kaptanı desteklemeye davet ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayhan reis ~ 8 yıl önce
başkanım inşallah talpayı daha ilerilere taşıyacağız hep beraber!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trol ~ 8 yıl önce
şurda trollüyoruz hemen like'lar geliyor. kraldan çok kralcı olmayın!!
ayhan Nakliyat ~ 8 yıl önce
Malı götürmeye geliyosunuz galiba. Öyle "taşıyacağız" filan.Sendikayı işverene armağan ettiği gibi Talpa'yı da eder Ayhan'ın.
Üsluba bak ~ 8 yıl önce
Ayhan'ın oy toplama yöntemleri: "" Ölümü gör, yemin et, bi daha yüzüne bakmam, namus sözü ver, ölümü öp, bi daha senle konuşmam, seni çizerim, dostluğu keserim...."" Talpa başkan adayı mı, Hacıhüsrev'in kadın mahalle muhtarı mı? Ne hale getirdin be kardeşim şu camiayı? Bir oy için insan bu sözleri meslektaşlarına söyler mi? Bu kadar seviye düşer mi? Yazıklar olsun sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 8 yıl önce
Başkanı THY'den seçtiğiniz sürece bir arpa boyu ileriye gidemezsiniz .... Bütün başkanlara bakın THY yönetiminin istediği dışında birşeyler yapabilmişlermidir. Kendinizi aldatmayın TALPA'nın düzgün iş yapabilmesi için bağımsız olması şarttır. Bu camiada bu konuyu bilmeyen yok ancak THY'nin pilotları bizim sayımız fazla o halde biz seçeriz saplantısını artık bırakmalı. Şimdi görmezden geldiğiniz şirketleri nedense 63 yaşından sonra hatırlıyorsunuz. Ne acı değil mi ? Sizleri 63 yaşında emekli ediyorlar ancak 64 yaşında Yunanlı kaptanı işe alıyor sizler de TALPA da seyrediyorsunuz. Ne diyelim listelerinizi yarıştırmaya devam edin .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanataltı ~ 8 yıl önce
ayhan kaptan tutamıyacağınız vaatler vermeyin..şansınız yok zaten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Agünal? ~ 8 yıl önce
Bir kere sizi satan kişi her zaman satar. Örnek m.a.günal ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seçim ~ 8 yıl önce
Valla bu günal denen satılmış kazanırsa talpa üyeliğimi iptal edicem .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oy ~ 8 yıl önce
Yahu bir kezde Mert dürüst işçinin yanında olan pilotun yanında olan patronları tutmayan birine oy verin . Ne kaybedesiniz İlyas kaptanın hiçbir vukuatı yoktur. Ama diğer A. Günal denen şahıs herkesi yarı yolda bırakmış bir kişidir ve bu kanıtlanmış,siz daha neyi düşünüyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dinliyecekmiş ~ 8 yıl önce
Kendisiyle tanışma ve aynı ortamda bulunma şansım oldu. Dinliyecez ulaşılabilir olcağız diyor ancak sadece kendisi konuşup kimseyi dinlemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000