27 Nisan 2014, Pazar 14:30:32

HAVAŞ'TA YENİ HEDEF SUUDİ ARABİSTAN VE ALMANYA

Havaş Yer Hizmetleri şirketi, rotasını Suudi Arabistan ve Almanya’daki havalimanlarına çevirdi. Şirket girdiği ihaleleri kazanarak hizmet ağını daha da genişletmek istiyor.
  • Arabistan çok yakışır. İçkiyi sevmez,dini bütündür,işinde uzmandır,havacılık dehasıdır. Vakit olsa ve yanlış anlaşılmasa 10 vakit bile namaz kılar,okumayı çok sever. Gönderin şunu Arabistana,bakın problem kalıyormu. Cas'ta olur,kadro yenilenir. Her ülke ve şartlara uyum sağlar,hem de çok çabuk.İlk 12 saat.
  • Arabistan Havayolları'nda kabin memuru olarak çalışan bir Türk olarak tavsiyem Araplar'a bulaşmayın orada çalışma imkanları çok ama çok zor.Onların kanlarının ne kadar yavaş olduğunu bu yüzden bir işlemin saatleri aldığını bunlarında biz Türklere çok ama çok garip geldiğini söylemek isterim.Hele ezan saatlerinde uçak indiyse ne gate açılır ne de merdiven gelir.ortalıkta operation göremezsiniz.Havaş'ın adı bu kişilerlerin arasında zedelenir.Yıllar sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız.Bol şans Havaş!
  • Suudi arabistana gönderdiğiniz personeli keşke bir daha düşünseydiniz. Çok amatör olması size problem yaratabilir. Tecrübeli ve olgun kişileri seçin lütfen. Oralar zor yerler bu arkadaşımızın tecrübesi yetmiyor maalesef.
  • belli ki yolcu hizmetleri memeuru olarak çalışmış ve memnun kalmamışsınız.. çok merak ediyorum size işe girerken 2000 tl maaş vereceklerini söylediler de 1160 tl mi verdiler?? işe girerken imzaladığınız kağıtları hiç mi okumuyorsunuz ki buna disiplin yönetmeliği de dahil.. havayolları kurallarını biliyor ve uyguluyorsanız sorun yok ama uygulamıyor, şirket yönetmeliklerine uymuyorsanız ceza almanız normal değil mi??ben hata yaptım,cezasını alıyorumun adı fişleme mi??belli ki yönetici olamadan ayrılmışsınız..eğer ayrılmadıysanız da zaten para kazandığınız ve birlikte çalıştığınız kişiler hakkıbda bu tip şeyler söylemeniz düşündürücü.. şeflerin LİSE mezunu olması belli ki hoşunuza gitmemiş,siz hangi üniversiten,n nadide bölümünden mezun olup Havaş ta çalışıyorsunuz??
  • Gez dunyayi gor Antalya Cumhuriyeyini..
  • Havaş'ın otobüs hizmetleri için yıllardır uğraşıyorum, en ufak bir çalışma yapılmadı. Adana Havalimanı'ndan Mersin ve Tarsus yönüne bir çok firmanın ve Havaş'ın servisi varken nüfusu 500.000 civarında olan Osmaniye'den havalimanına ulaşım yok. Uçağa binmek için türlü engelleri aştıktan sonra havalimanına varabiliyoruz. THY'nin bir sevisi var günde iki sefer, saatlerini öğrenmek dert, bilgi alabilmek imkansız, öyle bir firma ile anlaşmış ki THY resmen iş yapmamak için.

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, Türkiye’de 23 havalimanının yanı sıra Avrupa’da Letonya ve Almanya’da toplam 7 havalimanında faaliyet gösteriyor. Ortadoğu pazarına da Suudi Arabistan’ın Medine Havalimanı için yer hizmetleri lisansı alarak giren şirketin yeni hedefi ise Suudi Arabistan ve Almanya’daki ihaleler.

Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, Letonya’nın başkenti Riga’da kurdukları Havaş Europe’un, Berlin Brandenburg Havalimanı’ndaki ramp ihalesine teklif sunduklarını ve ön yeterlilik aldıklarını ifade ederek, ihalenin kasımda sonuçlanmasının beklendiğini bildirdi. Ortadoğu pazarında en yakın hedefte Suudi Arabistan’daki yer hizmetleri ihalesi bulunduğuna dikkat çeken Erkal, TAV Havalimanları ve Al Rajhi ortaklığında kurulan Havaş Saudi Arabia’nın da ihalede ön yeterlilik aşamasında olduğunu dile getirdi.

Erkal, Medine Havalimanı’nda yer hizmetleri sunmak üzere lisans aldıklarını hatırlatarak, “Böylece Suudi Arabistan’da sektörde faaliyet gösteren ilk yabancı özel şirket oluyoruz. İhaleyle hizmetimizi ülke geneline yaymayı istiyoruz. Ayrıca Ortadoğu, Afrika, Rusya ve eski Sovyet cumhuriyetlerinde ciddi büyüme potansiyeli görüyoruz. Yeni fırsatları kovalamaya devam edeceğiz.” dedi.

Havaş’ın yurtdışındaki çalışmalarının odağında uluslararası arenada dünyanın en prestijli havayollarına hizmet sunan global marka olma hedefi yer alıyor. Şirket, halihazırda operasyonların bulunduğu ülkelerde büyürken, bir yandan da yeni fırsatları değerlendirmeyi amaçlıyor. Havaş, 2012’deki 211 milyon Euro’luk cirosunu 2013’te yüzde 14 artışla 241 milyon Euro’ya taşıdı. (Mustafa Gün)

HAVAŞ'TA YENİ HEDEF SUUDİ ARABİSTAN VE ALMANYA

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Havaş ADB uzmanına ~ 10 yıl önce
Arabistan çok yakışır. İçkiyi sevmez,dini bütündür,işinde uzmandır,havacılık dehasıdır. Vakit olsa ve yanlış anlaşılmasa 10 vakit bile namaz kılar,okumayı çok sever. Gönderin şunu Arabistana,bakın problem kalıyormu. Cas'ta olur,kadro yenilenir. Her ülke ve şartlara uyum sağlar,hem de çok çabuk.İlk 12 saat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arabistan Havayolları'nda kabin memuru olarak çalışan bir Türk olarak tavsiyem Araplar'a bulaşmayın orada çalışma imkanları çok ama çok zor.Onların kanlarının ne kadar yavaş olduğunu bu yüzden bir işlemin saatleri aldığını bunlarında biz Türklere çok ama çok garip geldiğini söylemek isterim.Hele ezan saatlerinde uçak indiyse ne gate açılır ne de merdiven gelir.ortalıkta operation göremezsiniz.Havaş'ın adı bu kişilerlerin arasında zedelenir.Yıllar sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız.Bol şans Havaş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 10 yıl önce
Suudi arabistana gönderdiğiniz personeli keşke bir daha düşünseydiniz. Çok amatör olması size problem yaratabilir. Tecrübeli ve olgun kişileri seçin lütfen. Oralar zor yerler bu arkadaşımızın tecrübesi yetmiyor maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
????? ~ 10 yıl önce
belli ki yolcu hizmetleri memeuru olarak çalışmış ve memnun kalmamışsınız.. çok merak ediyorum size işe girerken 2000 tl maaş vereceklerini söylediler de 1160 tl mi verdiler?? işe girerken imzaladığınız kağıtları hiç mi okumuyorsunuz ki buna disiplin yönetmeliği de dahil.. havayolları kurallarını biliyor ve uyguluyorsanız sorun yok ama uygulamıyor, şirket yönetmeliklerine uymuyorsanız ceza almanız normal değil mi??ben hata yaptım,cezasını alıyorumun adı fişleme mi??belli ki yönetici olamadan ayrılmışsınız..eğer ayrılmadıysanız da zaten para kazandığınız ve birlikte çalıştığınız kişiler hakkıbda bu tip şeyler söylemeniz düşündürücü.. şeflerin LİSE mezunu olması belli ki hoşunuza gitmemiş,siz hangi üniversiten,n nadide bölümünden mezun olup Havaş ta çalışıyorsunuz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTAI ~ 10 yıl önce
Easy Boy !! Gece yine hangi uçağı gecikmeye soktunuz da sinirinizi burdan çıkarıyorsunuz sayın sefim. Ayrıca Universitenin herhangi bir bölümünden mezun olupta havaşta çalışıyorsa o kişi bölümün nadideliğinden değil havacalığa duyduğu aşktır..Siz polyannacılık oynamaya devam edin...
ayt ~ 10 yıl önce
Gez dunyayi gor Antalya Cumhuriyeyini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erman ~ 10 yıl önce
Havaş'ın otobüs hizmetleri için yıllardır uğraşıyorum, en ufak bir çalışma yapılmadı. Adana Havalimanı'ndan Mersin ve Tarsus yönüne bir çok firmanın ve Havaş'ın servisi varken nüfusu 500.000 civarında olan Osmaniye'den havalimanına ulaşım yok. Uçağa binmek için türlü engelleri aştıktan sonra havalimanına varabiliyoruz. THY'nin bir sevisi var günde iki sefer, saatlerini öğrenmek dert, bilgi alabilmek imkansız, öyle bir firma ile anlaşmış ki THY resmen iş yapmamak için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlışın olmasın ~ 10 yıl önce
havaş havayolu şirketi değil, havataş'tan bahsediyor olabilir misin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000