19 Haziran 2013, Çarşamba 14:44:24

TALPA’DAN OTOPARKA AYAR

TALPA ve TASSA üyesi olmayan pilot ve kabin memurlarının aylık Atatürk Havalimanı otopark kullanım ücretleri 50 TL’den 120 TL’ye çıkarıldı. Her iki derneğe üye olmayan pilot ve kabin memurları tarifeye tepki gösterdi.
  • Sanirim grev oncesindeki aciklamalarin sebebi simdi anlasildi.Bu kadar kucuk insanlar iste!Sen beni kasi ben de seni.
  • Bu msj dan sonra uye olacagim varsa da olmam! Veririm aslanlar gibi parasini olmadi gelirim taksiyle, bu zamana kadar hersey yolundaydi simdi ne oldu? Bu ise yaramayan dernek kazanacagina taksiciler kazansin!!
  • Talpa/(tassa) ne is yapar, biri aciklayabilir mi bana? Ben uyeyim talpaya, ben mi gormuyorum acaba? meslek onurunu ve serefini korumasi gereken dernek, otopark ucreti uzerinden  boyle bir DAYATMAya girisiyor, kime? kendi meslek grubuna. Memelekette "ben yaptim oldu"lara boyle bir tepki zamaninda "bizim pilotlar ses etmez" den ote "20 tl lik fark icin uye bile olurlar" ongorusu nasil bir asagilamadir? TALPA kendi pilotuna boyle bir muamelede bulunamaz, protesto ediyorum ve uyelikten ayriliyorum. Birinin dernekten cikip ozur dilemesi gerekiyor, pilotlara boyle bir asagilama icin aciklama ayrica verdigim aidatlarla ne yaptiniz bi onu da anlatin bana!!! Ne sendika ne talpa, su an varolus amacinin hakki veren tek kurulus pilotlar vakfi. 20 tl fark icin uyelikten cikmayan ve daha kotusu talpaya uye olacak meslektaslarim olursa da, her goruse saygi bizde var, ama sevgimiz sizden yana degil, bilesiniz!
  • Uye olanla uye olmayan arasinda tabiki fark olacak hem suya sabuna dokunma hemde uyeler ile ayni kosulu iste .tebrikler talpa ilk defa uyelerinin menfaatine guzel bir uygula ma baslattin.
  • TALPA'dan hemen çıkıyorum, zaten üye değlim..
  • PİLOTLAR VAKFI'nın da acilen TAV ile anlaşma yapıp üyelerine aynı şartlarda otopark hizmeti verdirmesi lazım. Sırf bu yüzden TALPA'ya üye olacağıma fazla para veririm daha iyi.
  • THY UCUS ISLETME BU HAKKINI TALPADAN GERI ALSIN VE TAV ILE ANLASMAYI CALISANLARI ICIN YAPSIN . DERNEKLERE ZORLA UYE OLMAK YADA PARA VERMEK ZORUNDA BIRAKILMAYALIM LUTFEN.AILEDE 2 CALISAN VAR VE BU DERNEKLERE UYE OLMAK ISTEMIYORUZ.BIZ THY CALISANIYIZ VE OTOPARKI SAHSI IHTIYACLARIMIZ ICIN DEGIL ISIMIZ ICIN KULLANIYORUZ.MESAI YADA VARDIYALI CALISANLARIN ULASIM IHTIYACININ KARSILANDIGI GIBI BIZLER ICINDE LUTFEN OTOPARK ANLASMASI YAPILSIN . TUM KABIN MEMURLARI VE KAPTANLARI KAPSAYAN DERNEKLER THY CALISANLARI ICIN ANLASMA HAKKINA SAHIP OLMAMALI.TAV SIRKETIDE BUNU GOZONUNDE BULUNDURMALI , BIR KISI TAV SIRKETIYLE GORUSUP GRUP INDIRIMI ALSIN EGER YONETICILERIMIZ BU DURUMA MUDAHALE ETMEYECEKSE.
  • uye olamam 120 lıra oderımvoli
  • Otopark Uyeligimi hemen iptal ediyorum asla da uye olmam.emegimizle kazandigimiz maaşa göz dikenleri Allah a havale ediyorum.
  • Arkadaşlar sakın üye olmayın resmen dayatma ile zorla üye yapacaklar vakıf yada bireysel emekliliğe ödediğimizde yıllık olarak yine iyi bir birikimimiz oluyor fakat biz bu işi yapan insanlar olarak neden bedava olmasi gereken bir otoparka yüksek miktarda para ödüyoruz :(((((

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği TALPA ile Kabin Memurları Derneği TASSA, otopark kullanım ücretlerinde değişiklik yaptı. Atatürk Havalimanı işletmeci firması TAV tarafından Pilotlar Derneği TALPA’ya ayrılan otopark için aylık kullanım ücretleri üye olan aidatlarda aynı kalırken üye olmayanların ücretlerine zam yapıldı. TALPA tarafından belirlenen yeni tarifeye göre dernek üyesi pilotların aylık otopark ücretleri  50 TL olarak değişmezken üye olmayanların ücreti 70 TL zamlanarak 120 TL’ye çıkarıldı. TASSA için de benzer uygulama sözkonusu olurken üye personellere 5 TL’lik zam yapılarak aylık ücret 55 TL’ye çıkarıldı.

TALPA’nın bu düzenlemesinde İçişleri Bakanlığı denetçilerinin baskısının etkili olduğu TALPA yönetiminin de ayrı bir şirket kurarak otopark ücretlerinde yeni tarife belirlemek zorunda kaldığı kaydedildi. TALPA’nın iki yıldır otopark ücretlerine zam yapmadığına vurgu yapılırken, üyelere zam yansıtılmaması için üye olmayanların aylık ücretlerinde düzenlemeye gidildiği öğrenildi. TAV tarafından ayrılan otopark alanının kullanım hakkı TALPA’da olduğu için TASSA için geçerli tarifeyi de Pilotlar Derneği belirledi. 

©AirportHaber.com ÖZEL

TALPA’DAN OTOPARKA AYAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

320 ~ 11 yıl önce
Sanirim grev oncesindeki aciklamalarin sebebi simdi anlasildi.Bu kadar kucuk insanlar iste!Sen beni kasi ben de seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 11 yıl önce
Bu msj dan sonra uye olacagim varsa da olmam! Veririm aslanlar gibi parasini olmadi gelirim taksiyle, bu zamana kadar hersey yolundaydi simdi ne oldu? Bu ise yaramayan dernek kazanacagina taksiciler kazansin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 11 yıl önce
Talpa/(tassa) ne is yapar, biri aciklayabilir mi bana? Ben uyeyim talpaya, ben mi gormuyorum acaba? meslek onurunu ve serefini korumasi gereken dernek, otopark ucreti uzerinden  boyle bir DAYATMAya girisiyor, kime? kendi meslek grubuna. Memelekette "ben yaptim oldu"lara boyle bir tepki zamaninda "bizim pilotlar ses etmez" den ote "20 tl lik fark icin uye bile olurlar" ongorusu nasil bir asagilamadir? TALPA kendi pilotuna boyle bir muamelede bulunamaz, protesto ediyorum ve uyelikten ayriliyorum. Birinin dernekten cikip ozur dilemesi gerekiyor, pilotlara boyle bir asagilama icin aciklama ayrica verdigim aidatlarla ne yaptiniz bi onu da anlatin bana!!! Ne sendika ne talpa, su an varolus amacinin hakki veren tek kurulus pilotlar vakfi. 20 tl fark icin uyelikten cikmayan ve daha kotusu talpaya uye olacak meslektaslarim olursa da, her goruse saygi bizde var, ama sevgimiz sizden yana degil, bilesiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt. ~ 11 yıl önce
Uye olanla uye olmayan arasinda tabiki fark olacak hem suya sabuna dokunma hemde uyeler ile ayni kosulu iste .tebrikler talpa ilk defa uyelerinin menfaatine guzel bir uygula ma baslattin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diktatör ~ 11 yıl önce
Tüm yorumları OKU ve senin gibi düşünen varmı? Ve kendini bir değerlendir
hiho ~ 11 yıl önce
TALPA'dan hemen çıkıyorum, zaten üye değlim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt ~ 11 yıl önce
PİLOTLAR VAKFI'nın da acilen TAV ile anlaşma yapıp üyelerine aynı şartlarda otopark hizmeti verdirmesi lazım. Sırf bu yüzden TALPA'ya üye olacağıma fazla para veririm daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 11 yıl önce
THY UCUS ISLETME BU HAKKINI TALPADAN GERI ALSIN VE TAV ILE ANLASMAYI CALISANLARI ICIN YAPSIN . DERNEKLERE ZORLA UYE OLMAK YADA PARA VERMEK ZORUNDA BIRAKILMAYALIM LUTFEN.AILEDE 2 CALISAN VAR VE BU DERNEKLERE UYE OLMAK ISTEMIYORUZ.BIZ THY CALISANIYIZ VE OTOPARKI SAHSI IHTIYACLARIMIZ ICIN DEGIL ISIMIZ ICIN KULLANIYORUZ.MESAI YADA VARDIYALI CALISANLARIN ULASIM IHTIYACININ KARSILANDIGI GIBI BIZLER ICINDE LUTFEN OTOPARK ANLASMASI YAPILSIN . TUM KABIN MEMURLARI VE KAPTANLARI KAPSAYAN DERNEKLER THY CALISANLARI ICIN ANLASMA HAKKINA SAHIP OLMAMALI.TAV SIRKETIDE BUNU GOZONUNDE BULUNDURMALI , BIR KISI TAV SIRKETIYLE GORUSUP GRUP INDIRIMI ALSIN EGER YONETICILERIMIZ BU DURUMA MUDAHALE ETMEYECEKSE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uye olamam ~ 11 yıl önce
uye olamam 120 lıra oderımvoli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 11 yıl önce
Otopark Uyeligimi hemen iptal ediyorum asla da uye olmam.emegimizle kazandigimiz maaşa göz dikenleri Allah a havale ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üye olmayın ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar sakın üye olmayın resmen dayatma ile zorla üye yapacaklar vakıf yada bireysel emekliliğe ödediğimizde yıllık olarak yine iyi bir birikimimiz oluyor fakat biz bu işi yapan insanlar olarak neden bedava olmasi gereken bir otoparka yüksek miktarda para ödüyoruz :(((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000