28 Mart 2019, Perşembe 17:06:20

TAV'dan duygusal veda!

TAV Havalimanları, 6 Nisan’da ticari uçuşlara son verilmesi beklenen İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki çalışanlarına düzenlenen törenle teşekkür etti.
  • AHL'nin kapanıyor olmasının toplumda karşılığının olmamasını da yadırgıyorum. Çünkü bugünkü işlevsel tesis ve yapı değeri tahminen 8 MİLYAR € civarında olması lazım. Ülkemiz iktisadi açıdan sorunlu bir dönemden geçerken bu değeri atıl hale getirmek yanlıştır. Bilhassa LHR'in hangi safhalarda ve hangi düşüncelerde etap etap büyütülerek bugünkü işlevi ile devam etmesi ve beraberinde Londra'da 4 tane daha şehir havalimanı inşaa ederek kullanılması söyleme çalıştığım için en iyi örneklerden biridir.Uzak doğu coğrafyasında yaşananlar ise ayrı bir konudur, yeri geldiğinde bunları da yazarım. Son zamanlarda hızlı gelişen bu karar süreçlerini , Havacılık camiasında yaşanan bu anormallikleri devlet - millet olarak maalesef konuşamıyoruz ama gönlümden geçen '' ulusal TV kanallarının birinde konunun içinden birilerinin ''tartışması ses getirecektir. Önemli olan bu kanalların ne kadar cesur olmasıdır. Bu konularda dertliyim , bilinçli olmak gerekirken çoğumuz basit ve sığ işlerle uğraşıyoruz.
  • Genel müdür yönetim kurulu başkanını o diğerini ne güzel övmekte,hakkını vermekte.Thy’dekilerde birbirini bi kaşık suda boğacak geçmişten günümüze.Hepsi ben yaptım hayır ben havasında..Noldumcular ,bakın da ders alın
  • Tav oldum
  • Neyse ki havacılık dünyası ünlüden kurtuluyor.
  • AHL yi berbat işlettiniz. 1. Trolley bile 1 tl den sattınız. 1 tl si olmayan yabancılara ve bunu anlamayanlara bizi rezil ettiniz. 2. AHL içerisinde küçük trolley bulmak bile imkansızdı. 3. Tuvaletleri adam gibi temizlemediniz. 4. Dogru düzgün bakımını yapmadınız. 5. internet erişimi bile sadece ayda 2 saat free idi. Rezalet. 6. Para kazanmak icin her delige dükkan koydunuz. İnsan yürümesi Kapalıçarşı dan hiç farksızdı. 7. Havalandırması berbat bir havalimanıydi. Daha sayayimmi.
  • 20 yıllık çalışanım , başarılarla dolu bu süreyi özetlemek bile kolay değil. Rakamlarla ifade edersem ne değerler ürettiğimizi anlatmak daha kolay olacaktır. - DHMI - Terminal İşletmeciliği - Havayolları - Yer işletme kurumları ve Ticari kuruluşlar ile birlikte müşterilerimiz olan yolcuları memnun ettik. - Yalnızca İstanbulda Yaklaşık 600 Milyon yolcuya terminal hizmeti verdik , bu süreçte 460 Milyon bagajı opere ettik. - Direk ve indirekt olarak yaklaşık 20 Bin kişinin insani değerlerine ortak olduk . - Üretilen değerlerin karşılığı olarak Ülkemize olan borçlarımızı ödedik . Mutluyuz vesile olmaktan , gururluyuz başarılı olmaktan, hüzünlüyüz bu katma değerleri üretemeyeceğimizden ve bu birlikteliğimiz kesintiye uğradığından .
  • Biz ölmeyiz sen rahat ol, sadece kına yakmayı unutma 1-2 ay sonra kafanı vurursun duvardan duvara
  • Maalesef sen ve senin gibiler yüzünden bu ülke bu halde. Biraz araştır, sor, sorgula bakalım işin gerçeği ne imişi?
  • HAVAS hangi çalışanını haksız nedenle işten çıkarıp tazminat vermemiş. Bırakın bunları
  • Türkiye'de modern havalimanı işletmeciliğinde çığır açan, 7/24 saat gibi sürekli hizmet veren, ülkemizde yap işlet ve devret modelinin başarıya ulaşmasında çok büyük payı olan, kurumsal kimliğiyle dünyada havalimanı işletmeciliğinde TAV'ı bir marka haline getiren, Sani Bey ve Kemal Bey nezdinde tüm TAV personelini başarılarından ve ülkemize katkılarından dolayı kutluyorum. Sevgiyle kalın, hoşça kalın

TAV Havalimanları, 6 Nisan’da ticari uçuşlara son verilmesi beklenen İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki çalışanlarına düzenlenen törenle teşekkür etti.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Franck Mereyde ve TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü’nün konuşma yaptığı törende çalışanlara teşekkür sertifikası ve anı plaketi verildi.

Yaklaşık 2 bin çalışanın katıldığı törende konuşan Şener “Bugün bir veda için değil, Atatürk Havalimanı’nda çalışan arkadaşlarımızın emekleri için teşekkür etmek üzere buluştuk. Aramızdan ayrılanlarla mutlaka yolumuz bir gün kesişecek. Buradaki arkadaşlarımızın işlerini kaybetmemeleri  için TAV ve İGA insan kaynakları işbirliği yaptı, çoğu çalışanımızı oraya transfer ettik. Çalışanlarımıza her zaman çok değer verdik. Çalışanı mutlu olmayan bir şirketin yolcularının mutlu olması mümkün değildir. Böylece yolcu memnuniyet oranımız her zaman yüzde 85 ortalamalarında oldu. Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Franck Mereyde “Türkçeyi bir buçuk yıldır ama sivil havacılığın dilini 20 yıldır konuşuyorum. Daha önce Paris havalimanlarında tecrübe edindim. Bu tecrübeyle sizin burada yarattığınız başarıyı gördüm. Atatürk Havalimanı’nın dünyada bir referans noktası olduğunu daha iyi gördüm. Bu da sizin profesyonel çalışmalarınız ve misafirperverliğiniz sayesinde oldu. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü “Yeni bir başlangıcın eşiğindeyiz. Atatürk Havalimanı’na 1994’te geldim ve mensubu olmaktan gurur duyduğum iki kurumda, DHMİ ve TAV’da çalıştım. Bizim için en büyük patron hizmet verdiğimiz yolcuydu. Sani bey gerek yolcuların, gerek çalışanların, gerekse de diğer paydaşların hak ve hukukuna en ince ayrıntısına kadar sahip çıktı. Sizler bu ülke için büyük bir değer yarattınız” dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda TAV Havalimanları Holding, TAV İstanbul, ATÜ, Havaş, TAV Teknoloji, BTA, TAV İşletme Hizmetleri ve TAV Güvenlik’te görev yapan 8 bin çalışana emekleri için sertifika ve plaket verilecek.

Sani Şener ayrı bir toplantıda Atatürk Havalimanı’ndaki ticari işletme sahipleriyle de buluşarak işbirlikleri için teşekkür etti.



 

TAV'dan duygusal veda!

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

ATATÜRK HAVALİMANI ~ 5 yıl önce
AHL'nin kapanıyor olmasının toplumda karşılığının olmamasını da yadırgıyorum. Çünkü bugünkü işlevsel tesis ve yapı değeri tahminen 8 MİLYAR € civarında olması lazım. Ülkemiz iktisadi açıdan sorunlu bir dönemden geçerken bu değeri atıl hale getirmek yanlıştır. Bilhassa LHR'in hangi safhalarda ve hangi düşüncelerde etap etap büyütülerek bugünkü işlevi ile devam etmesi ve beraberinde Londra'da 4 tane daha şehir havalimanı inşaa ederek kullanılması söyleme çalıştığım için en iyi örneklerden biridir.Uzak doğu coğrafyasında yaşananlar ise ayrı bir konudur, yeri geldiğinde bunları da yazarım. Son zamanlarda hızlı gelişen bu karar süreçlerini , Havacılık camiasında yaşanan bu anormallikleri devlet - millet olarak maalesef konuşamıyoruz ama gönlümden geçen '' ulusal TV kanallarının birinde konunun içinden birilerinin ''tartışması ses getirecektir. Önemli olan bu kanalların ne kadar cesur olmasıdır. Bu konularda dertliyim , bilinçli olmak gerekirken çoğumuz basit ve sığ işlerle uğraşıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brevo ~ 5 yıl önce
Genel müdür yönetim kurulu başkanını o diğerini ne güzel övmekte,hakkını vermekte.Thy’dekilerde birbirini bi kaşık suda boğacak geçmişten günümüze.Hepsi ben yaptım hayır ben havasında..Noldumcular ,bakın da ders alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tava ~ 5 yıl önce
Tav oldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ünlü ~ 5 yıl önce
Neyse ki havacılık dünyası ünlüden kurtuluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÜNSÜZ ~ 5 yıl önce
Yazıklar olsun, ne kadar tanıdığınızı bilmiyorum imkan bulsak da size ÜNLÜ'yü anlatabilsem .Farklı kurumlarda olmak üzere kendisi ile uzun yıllar çalıştım .Bilgi ve hümanizmasını takdir ettiğim ender insanlardan biridir. İmkanım olsa da birlikte çalışabilsek .
Neyin gururuymuş ~ 5 yıl önce
AHL yi berbat işlettiniz. 1. Trolley bile 1 tl den sattınız. 1 tl si olmayan yabancılara ve bunu anlamayanlara bizi rezil ettiniz. 2. AHL içerisinde küçük trolley bulmak bile imkansızdı. 3. Tuvaletleri adam gibi temizlemediniz. 4. Dogru düzgün bakımını yapmadınız. 5. internet erişimi bile sadece ayda 2 saat free idi. Rezalet. 6. Para kazanmak icin her delige dükkan koydunuz. İnsan yürümesi Kapalıçarşı dan hiç farksızdı. 7. Havalandırması berbat bir havalimanıydi. Daha sayayimmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbul havalimani ~ 5 yıl önce
istanbul havalimani trolley 5 lira çay 14 yollar parali tuvaletlerde sifon çalişmiyor kocaman havalimani küçücük tuvalet hepsi pis güle güle kullan atatürkü mumla ararsin
TAV İstanbul ~ 5 yıl önce
20 yıllık çalışanım , başarılarla dolu bu süreyi özetlemek bile kolay değil. Rakamlarla ifade edersem ne değerler ürettiğimizi anlatmak daha kolay olacaktır. - DHMI - Terminal İşletmeciliği - Havayolları - Yer işletme kurumları ve Ticari kuruluşlar ile birlikte müşterilerimiz olan yolcuları memnun ettik. - Yalnızca İstanbulda Yaklaşık 600 Milyon yolcuya terminal hizmeti verdik , bu süreçte 460 Milyon bagajı opere ettik. - Direk ve indirekt olarak yaklaşık 20 Bin kişinin insani değerlerine ortak olduk . - Üretilen değerlerin karşılığı olarak Ülkemize olan borçlarımızı ödedik . Mutluyuz vesile olmaktan , gururluyuz başarılı olmaktan, hüzünlüyüz bu katma değerleri üretemeyeceğimizden ve bu birlikteliğimiz kesintiye uğradığından .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 5 yıl önce
Atatürk Havalimanı nın en fazla yükünü çeken en zor günlerinde bırakıp gitmeyen güvenlik birimine ikramiye vermeyi ihmal etmezsiniz umarım
EI ~ 5 yıl önce
Biz ölmeyiz sen rahat ol, sadece kına yakmayı unutma 1-2 ay sonra kafanı vurursun duvardan duvara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EI ~ 5 yıl önce
Maalesef sen ve senin gibiler yüzünden bu ülke bu halde. Biraz araştır, sor, sorgula bakalım işin gerçeği ne imişi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 5 yıl önce
HAVAS hangi çalışanını haksız nedenle işten çıkarıp tazminat vermemiş. Bırakın bunları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler TAV ~ 5 yıl önce
Türkiye'de modern havalimanı işletmeciliğinde çığır açan, 7/24 saat gibi sürekli hizmet veren, ülkemizde yap işlet ve devret modelinin başarıya ulaşmasında çok büyük payı olan, kurumsal kimliğiyle dünyada havalimanı işletmeciliğinde TAV'ı bir marka haline getiren, Sani Bey ve Kemal Bey nezdinde tüm TAV personelini başarılarından ve ülkemize katkılarından dolayı kutluyorum. Sevgiyle kalın, hoşça kalın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000