25 Mart 2016, Cuma 16:09:39

AHL'de patlayan rögar kapağı davalık oldu

10 Ekim’de Atatürk Havalimanı apronunda TGS'ye ait cobusun üzerinde geçtiği rögar kapağının fırlamasıyla otobüsün içindeki yolculardan biri şoförden şikayetçi oldu.
  • Nasıl bir kafa, nasıl bir mantık sistemimiz var artık anlıya mıyorum? Bu olayda şöförün suçu ne, ne diye mahkemeye verdin, ne diye şöförü şikayet ediyorsun? Bu iddianameyi yazan avukatta, savcıda, sistemimizde hiç akıl, mantık yok mu? Bu olay olalı 6 ay olmuş ama 'sorumlu' yetkililer hiçbirşey yapmamış, 1 hafta önce benzeri bir patlama olmuş. Asıl sıkıntı orada ama kimin umurunda!
  • Kimse de dememiş TGS ye alım var mı diye!
  • Suçlu kapak, sen nasıl patlarsın. Tez zamanda eritilip jilet yapılmalı.
  • Yakıt dağıtım sisteminden yakıt kaçıp kanalizasyona karışıyor olmasın. Hem tuvaletlerden gelen ..klarınngazı, hemde yakıtın uçması hooopppp al sana basınçlı kanalizasyon sistemi.
  • Adama ne çok laf söylediler, ne çok küfür ettiler. Yetmedi yakmaya bile kalktılar. Saygı ile anmak lazım Aziz Nesin' i. Adam vakıf kurup bunların bir kısmını eğitmeye bile çalıştı. Şunların %40' ını geçtik, %10 unda akıl olsa, değil uçak helikopter yapmak uzaya bile çıkarız. Vallahi kızmayın. Geçen hafta YGS yapıldı, dün de sonuçları açıklandı. % kaç doğru düzgün eğitim alabileceği okula girecek kadar akıllı açın bakın. İspatı ortada. Anayasayı hayatında bir kez okumamış, kişisel hak ve özgürlüklerin ne olduğunu bilmez, kanundan, kuraldan, sistemden haberi yok, bilet alınca havayolunu satınalmış sanır. Sanki o havayolu şirketi neyin ne olduğunu bilmiyor, bu olayı fırsata çevirmeye çalışıyor. Komik oluyorsunuz. Yolda giderken belediyenin karayollarının kapatmadığı çukura düşünce de dava açabiliyormusun? Akılsız, o logarı oraya koyan, havalimanını yapan firma. Üzerine de yol diye asfalt dökmüş. Cobus nerden gidecekti? Sen de kurufasulye yiyip o logara bırakmasaydın mı diyelim?
  • Sürücü bu olaydan sorumlu tutulamaz. Tüm meydanlarda benzer olaylar yaşanıyor.Sorumlusu Kapakların ihalesini ve şartnamesini hazırlayan kişiler.Doğro malzeme (şifore döküm)kapakları ve kilit mekanizmalı olursa hiç bir sorun çıkmaz.Adamın günahı ne koskoca kobusa slalom mu yaptırsın .Kapaklar zeminin gerçek parçası.Sürücü konunun ne muhatabı ne de sorumlusu olamaz.
  • cehepe zihniyeti ne bekliyosunuzki
  • Bu olay incelenip asıl sorumlular ortaya çıkarılmalı.
  • Suclu, paralel yapi olabilir, CeHaPe zihniyeti olabilir, Gezi zekalilar olabilir, yani suclu ararsan cookk .
  • İnsan hakkini aramali elbet, ama cehalet ile bunu yapmaya kalkarsa sonuc bu olur. Rogar kapagi ile sofor ne alaka yahu, git havalimani yonetimini sikayet et, o bolgeden ve kontrolden sorumlulari sikayet et.

10 Ekim’de Atatürk Havalimanı apronunda TGS'ye ait cobusun üzerinden geçtiği rögar kapağının fırlamasıyla yaralandığını iddia eden otobüsün içindeki yolculardan biri şoförden şikayetçi oldu.

TGS Yer Hizmetleri şirketine ait cobus adı verilen araç, Atatürk Havalimanı apronunda 10 Ekim’de İzmir'den gelen yolcuları terminale götürmek için yola çıktı. Apronda ilerlediği sırada rögar kapağı bir anda otobüsün arka lastiğinin baskısıyla fırladı ve otobüsün arka kısmı basınçla havaya kalktı. Büyük bir gürültü sonrası otobüsün camları kırıldı. Otobüste bulunan yolcular ise büyük korku ve panik yaşadı. Ancak yaralanan olmadığı öğrenildi.

7538 apron plakalı otobüsün şoförü, olaydan yaklaşık beş ay sonra polis talimatıyla Atatürk Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü'ne çağırıldı. O sırada otobüste bulunan yolculardan Ö.S'nin kazaya sebebiyet vermekten cobus şoförü hakkında suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. TGS şoförü savunmasında apron hız sınırlarına uyarak kontrollü şekilde araç kullandığını, rögar kapağındaki patlamadan sorumlu olmadığını kaydetti.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İKİNCİ KEZ PATLADI

Bilindiği gibi, bu olayın bir benzeri de geçtiğimiz günlerde Havaş otobüsünün rögar kapağının üzerinden geçmesi sırasında yaşanmıştı. Üst üste apronda yaşanan iki rögar kapağı patlamasının sebebinin ise henüz bilinmediği kaydedildi.

©AirportHaber.com







AHL'de patlayan rögar kapağı davalık oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Saçma ötesi. ~ 8 yıl önce
Nasıl bir kafa, nasıl bir mantık sistemimiz var artık anlıya mıyorum? Bu olayda şöförün suçu ne, ne diye mahkemeye verdin, ne diye şöförü şikayet ediyorsun? Bu iddianameyi yazan avukatta, savcıda, sistemimizde hiç akıl, mantık yok mu? Bu olay olalı 6 ay olmuş ama 'sorumlu' yetkililer hiçbirşey yapmamış, 1 hafta önce benzeri bir patlama olmuş. Asıl sıkıntı orada ama kimin umurunda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 8 yıl önce
Kimse de dememiş TGS ye alım var mı diye!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 8 yıl önce
Suçlu kapak, sen nasıl patlarsın. Tez zamanda eritilip jilet yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakıt ~ 8 yıl önce
Yakıt dağıtım sisteminden yakıt kaçıp kanalizasyona karışıyor olmasın. Hem tuvaletlerden gelen ..klarınngazı, hemde yakıtın uçması hooopppp al sana basınçlı kanalizasyon sistemi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%10 ~ 8 yıl önce
Adama ne çok laf söylediler, ne çok küfür ettiler. Yetmedi yakmaya bile kalktılar. Saygı ile anmak lazım Aziz Nesin' i. Adam vakıf kurup bunların bir kısmını eğitmeye bile çalıştı. Şunların %40' ını geçtik, %10 unda akıl olsa, değil uçak helikopter yapmak uzaya bile çıkarız. Vallahi kızmayın. Geçen hafta YGS yapıldı, dün de sonuçları açıklandı. % kaç doğru düzgün eğitim alabileceği okula girecek kadar akıllı açın bakın. İspatı ortada. Anayasayı hayatında bir kez okumamış, kişisel hak ve özgürlüklerin ne olduğunu bilmez, kanundan, kuraldan, sistemden haberi yok, bilet alınca havayolunu satınalmış sanır. Sanki o havayolu şirketi neyin ne olduğunu bilmiyor, bu olayı fırsata çevirmeye çalışıyor. Komik oluyorsunuz. Yolda giderken belediyenin karayollarının kapatmadığı çukura düşünce de dava açabiliyormusun? Akılsız, o logarı oraya koyan, havalimanını yapan firma. Üzerine de yol diye asfalt dökmüş. Cobus nerden gidecekti? Sen de kurufasulye yiyip o logara bırakmasaydın mı diyelim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelikkuş ~ 8 yıl önce
Sürücü bu olaydan sorumlu tutulamaz. Tüm meydanlarda benzer olaylar yaşanıyor.Sorumlusu Kapakların ihalesini ve şartnamesini hazırlayan kişiler.Doğro malzeme (şifore döküm)kapakları ve kilit mekanizmalı olursa hiç bir sorun çıkmaz.Adamın günahı ne koskoca kobusa slalom mu yaptırsın .Kapaklar zeminin gerçek parçası.Sürücü konunun ne muhatabı ne de sorumlusu olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hah ~ 8 yıl önce
cehepe zihniyeti ne bekliyosunuzki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şoför ne yapsın? ~ 8 yıl önce
Bu olay incelenip asıl sorumlular ortaya çıkarılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu olayin suclusu ~ 8 yıl önce
Suclu, paralel yapi olabilir, CeHaPe zihniyeti olabilir, Gezi zekalilar olabilir, yani suclu ararsan cookk .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M. ~ 8 yıl önce
İnsan hakkini aramali elbet, ama cehalet ile bunu yapmaya kalkarsa sonuc bu olur. Rogar kapagi ile sofor ne alaka yahu, git havalimani yonetimini sikayet et, o bolgeden ve kontrolden sorumlulari sikayet et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000