19 Mart 2016, Cumartesi 14:41:25

TGS'de güvenlik alarmı

Geçtiğimiz hafta Ankara Kızılay'da, bugün de İstanbul Taksim'de gerçekleştirilen canlı bomba terörü nedeniyle TGS ve THY de alarma geçti.
  • Tgs ye yaz icin alim acilacakmi
  • yav her şey normal devam etmeliydi. insanları paranoyak yaptınız!!
  • Dear editör benim yorumum neden yayınlanmadı?hakaret yoktu diriliş vardı susmamak vardı hainlerin karşısında ne oldu?
  • Teröre, arkasında ki ellere lanet olsun. Rabbim ülkemizi vatandaşlarımızı korusun.
  • artık birlik beraberlik zamanı, güvenlik güçlerine yardımcı olalım, bölücü köpekleri sevindirmeyelim. Hükümeti ve yönetimi bende zerre kadar sevmiyor ve desteklemiyorum, ama söz konusu vatan ve ülkemse, sonuna kadar mücadele. Birlik zamanı..
  • Siz bu eylemleri bu araç fotoğraflarıyla engellemeye mi çalışıyorsunuz yoksa TGS personelini hedef mi göstermeye çalışıyorsunuz bunu anlamadım ? Ayrıca bu fotoğraflarla birilerinin ekmeğine yağ sürdüğünüzün farkında bile değilsiniz... Belkide farkındasınız ??!!
  • Adı üzerinde GÜVENLİK ÖNLEMİ ama bizim medya napıyor tüm GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ DEŞİFRE ederek haber olarak yayınlıyor, aferin. Airporthaber umarım bu haberi kaldırır. Güvenlik açığına sebep oluyorsunuz.
  • araçların tabelası kaldırılmış hallerini koymanız çok iyi fikir bravo.
  • İnşaallah birşeylerin önüne geçer tüm bu uyarılar ve önlemler..

Geçtiğimiz hafta Ankara Kızılay'da, bugün de İstanbul Taksim'de gerçekleştirilen canlı bomba terörü nedeniyle TGS alarma geçti.

TGS personelini taşıyan servis araçlarından tabelalar kaldırılırken şirket, personelini de ayrıca uyardı. TGS tarafından personele yapılan uyarıda, hangi kapıların kullanılacağı ve ID kartı konusunda detaylara yer verildi.

Bundan sonra kart kontrolü yapılacağını bildiren şirket, personelden de gerekli kolaylığın sağlanması için uyumlu olunmasını istedi.

Bu arada AirportHaber'in edindiği bilgiye göre ise; dün TGS servisine şüpheli birinin binmeye çalıştığı ancak fark edimesi üzerine kaçtığı öğrenildi. Bu kişinin kim olduğu henüz bilinmiyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay Yeşilpınar bölgesinden TGS personelini almak için yola çıkan TGS servisine molotof atılmıştı. Yapılan terör saldırısında yaralanan olmamıştı.

©AirportHaber

TGS'de güvenlik alarmı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

tgs ~ 8 yıl önce
Tgs ye yaz icin alim acilacakmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen hala... ~ 8 yıl önce
Çok alım oldu ama sen pek tembel birisin sadece soruyorsun gel seni bu detten kurtaralım..airporttaki garip yorumlarında sona ersin
tqs ~ 8 yıl önce
torpil varsa yaz kış fark etmez girersin kardeş. rizeli misin?
tgs ~ 8 yıl önce
Ilan neden acilmiyor el altindan mi alim oluyo
Tgs li ~ 8 yıl önce
Sistemde hata var. Direk basvuru yapin derim
barzo ~ 8 yıl önce
yav her şey normal devam etmeliydi. insanları paranoyak yaptınız!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben yorum gönderdim ~ 8 yıl önce
Dear editör benim yorumum neden yayınlanmadı?hakaret yoktu diriliş vardı susmamak vardı hainlerin karşısında ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LANET OLSUN ~ 8 yıl önce
Teröre, arkasında ki ellere lanet olsun. Rabbim ülkemizi vatandaşlarımızı korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birlik zamanı ~ 8 yıl önce
artık birlik beraberlik zamanı, güvenlik güçlerine yardımcı olalım, bölücü köpekleri sevindirmeyelim. Hükümeti ve yönetimi bende zerre kadar sevmiyor ve desteklemiyorum, ama söz konusu vatan ve ülkemse, sonuna kadar mücadele. Birlik zamanı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Urzaez ~ 8 yıl önce
Siz bu eylemleri bu araç fotoğraflarıyla engellemeye mi çalışıyorsunuz yoksa TGS personelini hedef mi göstermeye çalışıyorsunuz bunu anlamadım ? Ayrıca bu fotoğraflarla birilerinin ekmeğine yağ sürdüğünüzün farkında bile değilsiniz... Belkide farkındasınız ??!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 8 yıl önce
Adı üzerinde GÜVENLİK ÖNLEMİ ama bizim medya napıyor tüm GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ DEŞİFRE ederek haber olarak yayınlıyor, aferin. Airporthaber umarım bu haberi kaldırır. Güvenlik açığına sebep oluyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medya ~ 8 yıl önce
Sen ülkeni vatandaşını koruyamıyorsun, istihbaratı almanlardan alıyorsun sonra da medya mı suçlu oluyor ? Ülkeyi bitirdiniz hala suçlu medya gözüküyor. Okuma düşmanlığı fıtratınızda var.
yorum ~ 8 yıl önce
'Medya' başlıklı arkadaşım, ben okuma düşmanı bir insan değilim medyayı da suçlamıyorum beni o kesimle karıştırma bur bir. İkincisi bu haberde bahsi geçen bir "bir güvenlik önlemi" personelin hayatı söz konusu. Bunu haber olarak yayınlamak doğru mu Allah aşkına başka haber mi kalmadı.
çok iyi fikir ~ 8 yıl önce
araçların tabelası kaldırılmış hallerini koymanız çok iyi fikir bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
İnşaallah birşeylerin önüne geçer tüm bu uyarılar ve önlemler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış Servis ~ 8 yıl önce
O servise binen muhtemelen yanlışlıkla binmiştir, hatasını anlayıncada esas servisini kaçırmamak için aceleyle inmiş olabilir. Bir seferinde başıma geldi ordan biliyorum. Yanlışı fark edince insan kendini hemen dışarı atıyor. Ha ama toplumun geneli o esnada durup diğer yolcularla "-Görüyorsunuz değil mi , hay Allah nasıl da yanlış bindik, bende falanca şirketten.. Sizin koşullar nasıl maaşlar.." gibi diyaloğa giriyorsa onu bilemem tabi. Ayrıca malum ortalığın karıştığı şu günlerde paranoya yapmamızda anormal değil ona da birsey diyemiyorum. Benim örneğim yanlış , kişi kötü niyeli de olabilir. Ama bahsettigim gibi de bir ihtimal olabilir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000