20 Ocak 2023, Cuma 16:55:55

TGS'DE ZAM ORANI RESMEN BELLİ OLDU

Turkish Ground Services'te zam oranları resmen belli oldu.
  • Tgs operasyon işçisi ne kadar maaş alır çalışma şartları nelerdir bilen varsa lütfen yardımcı olsun
  • Arkadaşlar afedzede tgs alımı ücreti Ne kadar alır? Birde İngilizce şartı var mi .Bilgisi olan Arkadaşlar yazabilir mi. Tskler
  • Merhaba sayın yetkili ben %40 engelli var 35 yaşındayım önlisans muhasebe ve vergi uygulamaları mezunuyum. .iyi clş
  • Merhablar arkadaşlar ben tgs için iş başvurusunda bulunacağım uçak temizliği bölümü için başvurular ne zaman tam olarak ? Maaş yemek servis vs iyimi ? Her gün çalışma 12 saatimi ? Maaşı stabil tam ne kadar ?
  • Uçak temizliği için iş başvurusundan bulunacağım deneyimleriniz varmı vardiya yemek vs. servis nasıl ? 12 saat heralde çalışma Günlük saati stabil maaşı ne kadar tam olarak ? Prim falan veriyorlarmı 3 ayda bir avantajları neler fes avantajları neler ?
  • Ramazan ayı
  • Arkadaşlar tgs de dovmeli olan var mi yada dövmesi olupta calisan var mı
  • Hani 10k üstü alacakti en az alan ben mesaim olduğu halde o parayı alamiyorum. Asgari ücret alan işçiye asgari ücret altında zam yapılıp ek odemelerle üzeri kapatıldı. Yazık yazık
  • Allah Reise zeval vermesin. Çok güzel zam çok iyi para alıyoruz. Hala eleştiren var. Devlet baba ne yaparsa iyi yapar. Devlet aklı burada yorum yazanlar kadar çalışmıyor mu?
  • 2 hafta izne çıktım 800 tl para kesildi.1 hafta çiksan 400 tl kesiliyor.Benim hakkim olan yıllık izine çıktığım zaman neden benim maaşım dan kesiliyor.Maaslardan para kesmek icin guzel sistem kurulmus.Ek ucretleri kidem zammi dewam pirimi riski maaşa eklemedinmi kup kuru bir maaş aliyoruz.Maasi dusuk gosterip ekkerle yukseltiliyor ama diğer turlude cok guzel kesiyorlar :))

Turkish Ground Services'te zam oranları resmen belli oldu.

TGS personelinin beklediği zam oranı kesinleşti. Buna göre; şef altı unvanlı çalışanlara yüzde 40, Şef unvanlı çalışanlara yüzde 30, Müdür ve üstü çalışanlara yüzde 25 ve tüm ek ücret kalemlerine yüzde 20 zam kararı alındı.

Zamlı maaşlar Şubat ayı itibarıyla geçerli olacak.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Linkedin'de yaptığı duyuruda; Asgari ücrette yapılan artış dikkate alınarak TGS personeline zam yapılacağını duyurmuştu.

©AirportHaber

TGS'DE ZAM ORANI RESMEN BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (683)

Afetzede ~ 11 ay önce
Tgs operasyon işçisi ne kadar maaş alır çalışma şartları nelerdir bilen varsa lütfen yardımcı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afedzede ~ 11 ay önce
Arkadaşlar afedzede tgs alımı ücreti Ne kadar alır? Birde İngilizce şartı var mi .Bilgisi olan Arkadaşlar yazabilir mi. Tskler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne zaman ~ 11 ay önce
Dönüş olur
Ramazan eldener ~ 11 ay önce
Merhaba sayın yetkili ben %40 engelli var 35 yaşındayım önlisans muhasebe ve vergi uygulamaları mezunuyum. .iyi clş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selin ~ 12 ay önce
Merhablar arkadaşlar ben tgs için iş başvurusunda bulunacağım uçak temizliği bölümü için başvurular ne zaman tam olarak ? Maaş yemek servis vs iyimi ? Her gün çalışma 12 saatimi ? Maaşı stabil tam ne kadar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS Çalışan varmı ? ~ 12 ay önce
Uçak temizliği için iş başvurusundan bulunacağım deneyimleriniz varmı vardiya yemek vs. servis nasıl ? 12 saat heralde çalışma Günlük saati stabil maaşı ne kadar tam olarak ? Prim falan veriyorlarmı 3 ayda bir avantajları neler fes avantajları neler ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ramazan ~ 12 ay önce
Ramazan ayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hsjwnsn ~ 1 yıl önce
Arkadaşlar tgs de dovmeli olan var mi yada dövmesi olupta calisan var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 1 yıl önce
Var var bir sürü var
Tgs ~ 12 ay önce
Bissürü var
İlker ~ 1 yıl önce
Hani 10k üstü alacakti en az alan ben mesaim olduğu halde o parayı alamiyorum. Asgari ücret alan işçiye asgari ücret altında zam yapılıp ek odemelerle üzeri kapatıldı. Yazık yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reise Zeval vermesin ~ 1 yıl önce
Allah Reise zeval vermesin. Çok güzel zam çok iyi para alıyoruz. Hala eleştiren var. Devlet baba ne yaparsa iyi yapar. Devlet aklı burada yorum yazanlar kadar çalışmıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzin sıkıntısı ~ 1 yıl önce
2 hafta izne çıktım 800 tl para kesildi.1 hafta çiksan 400 tl kesiliyor.Benim hakkim olan yıllık izine çıktığım zaman neden benim maaşım dan kesiliyor.Maaslardan para kesmek icin guzel sistem kurulmus.Ek ucretleri kidem zammi dewam pirimi riski maaşa eklemedinmi kup kuru bir maaş aliyoruz.Maasi dusuk gosterip ekkerle yukseltiliyor ama diğer turlude cok guzel kesiyorlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 12 ay önce
Valla birader ben de Münih havaalaninda çalışıyorum senin yazdığının aksine biz izine çıktığımız zaman daha çok maaş alıyoruz neden bu ülkede emekçinin hakkını sömürüyorlar insanın yasal hakkı olan senelik izinden para kirpmak ne demektir ya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000