31 Ağustos 2016, Çarşamba 19:33:07

AHL'de bir yolcu taksi yoluna kaçmaya çalıştı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Atatürk Havalimanı'ndan dün gerçekleştiriği Mardin seferi öncesinde bir yolcu taksi yoluna kaçtı.
  • Bıraksaydınız motor ağzına girseydi o kaçanın.
  • Bu ilk defa olmadı sonda olmayacak çünkü emniyet sadece kapının dışında var apronda bir şey yok polis ambulans çağırıyorsun bir saatten önce gelmiyor bu olayı araştırın ne demek istediğimi anlarsınız teşekkür ederim duyarlı TGS personellerine ben olsam karışmazdım başımı belaya sokmazdım
  • Bazı arkadaşlarımız dalga geçiyor ama gerçekten çok büyük bir faciayı önlediler Kaçan yolcu Taxi'deki uçağın motoruna elindeki çantayı atsaydı başka birşey yapmasına gerek kalmazdı içindeki yüzlerce yolcu ve etrafında ne varsa kül olurdu Arkadaşlarımıza Vali bey , TK ve TGS tarafından ödül verilmeli sonuç şirketlerin ve güvenlik birimlerinin prestijlini'de kurtarmıştır.
  • Yolcunun psikiyatrist e ihtiyaci var. Istanbula olmak anlamsiz. Gecmis olsun.
  • 3gün önce yazıldığınız 102 köprü n'oldu ?
  • Bizim ayda bir başımıza geliyor zaten Sabiha Gökçen'de. Benim yaptığım haber olmamıştı:) Uçağımi kaciricam mi dersin, ben otobuse binmicem beni oglum alicak ondan yürüyorum diyenmi dersin :)
  • Senin canın değersiz veya hayatın önemli değil diye 150-160 kişiyi riske atamazsın Mardinli
  • Sevenleri ayırmamak lazım.
  • Sana tgs
  • Kim bilir akli dengesi bozuk birimidir... Allah cümlemize yardım etsin,doğru yola sevk etsin... İyi ki bir kaza olmamış..görevli personelide dikkatinden dolayı kutluyorum...

Türk Hava Yolları'nın (THY) Atatürk Havalimanı'ndan dün gerçekleştiriği Mardin seferi öncesinde bir yolcu taksi yoluna kaçtı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; THY'nin dün gerçekleştirdiği TK2676 sefer sayılı uçağıyla Mardin'e gidecek bir yolcu, uçağa binmeden taksi yoluna kaçmaya başladı.

Uçağın açık alandaki park pozisyonuna otobüslerle getirilen yolcular, uçağa binmeye başladı. Bu sırada bir kişi aniden uçakların pist başına gidip-gelirken kullandığı taksi yoluna doğru koşmaya başladı.

Turkish Ground Services (TGS) personeli kaçan kişinin peşinden giderek yolcunun taksi yoluna girmesine engel oldu. Bu sırada taksi yolunda bir THY uçağı bulunuyordu ve TGS personeli yolcunun uçağa gitmesine engel olarak olası bir faciayı önlemiş oldu. Kendisine engelolan TGS çalışanlarını da darp etme girişiminde bulunan yolcu, kontrol altına alındıktan sonra emniyete teslim edildi.

İstanbul'daki eşi ile ayrılan yolcuyu, ağabeyinin Mardin'e götürmek istediği, yolcunun ise Mardin'e gitmek istemediği ve eşinden de ayrılmak istemediği için yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle böyle bir girişimde bulunduğu öğrenildi.

©AirportHaber ÖZEL

AHL'de bir yolcu taksi yoluna kaçmaya çalıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Motor ~ 7 yıl önce
Bıraksaydınız motor ağzına girseydi o kaçanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her zamanki Gerçekler içe ~ 8 yıl önce
Bu ilk defa olmadı sonda olmayacak çünkü emniyet sadece kapının dışında var apronda bir şey yok polis ambulans çağırıyorsun bir saatten önce gelmiyor bu olayı araştırın ne demek istediğimi anlarsınız teşekkür ederim duyarlı TGS personellerine ben olsam karışmazdım başımı belaya sokmazdım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun sizee ~ 8 yıl önce
Bazı arkadaşlarımız dalga geçiyor ama gerçekten çok büyük bir faciayı önlediler Kaçan yolcu Taxi'deki uçağın motoruna elindeki çantayı atsaydı başka birşey yapmasına gerek kalmazdı içindeki yüzlerce yolcu ve etrafında ne varsa kül olurdu Arkadaşlarımıza Vali bey , TK ve TGS tarafından ödül verilmeli sonuç şirketlerin ve güvenlik birimlerinin prestijlini'de kurtarmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y ~ 8 yıl önce
Yolcunun psikiyatrist e ihtiyaci var. Istanbula olmak anlamsiz. Gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginc ~ 8 yıl önce
3gün önce yazıldığınız 102 köprü n'oldu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee :) ~ 8 yıl önce
Bizim ayda bir başımıza geliyor zaten Sabiha Gökçen'de. Benim yaptığım haber olmamıştı:) Uçağımi kaciricam mi dersin, ben otobuse binmicem beni oglum alicak ondan yürüyorum diyenmi dersin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kerim ~ 8 yıl önce
Senin canın değersiz veya hayatın önemli değil diye 150-160 kişiyi riske atamazsın Mardinli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 8 yıl önce
Sevenleri ayırmamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 8 yıl önce
Sana tgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 8 yıl önce
Kim bilir akli dengesi bozuk birimidir... Allah cümlemize yardım etsin,doğru yola sevk etsin... İyi ki bir kaza olmamış..görevli personelide dikkatinden dolayı kutluyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000