16 Şubat 2013, Cumartesi 08:45:28

ANADOLUJET YOLCULARINA CIP SÜRPRİZİ

Yurt içinde birçok noktaya uçuş düzenleyen Anadolujet, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
  • Tokatçı thy
  • Pardon abi, ben ödül biletlerimi kullanmak istiyorum, annemlw kendime bilet aldım, bana anadoulu jet vermişler. Neden cip salonları kullanamıyorum, anadolujet olduğu için, neden anadolujet bileti veriyorsunuz o zaman. Bu çok yanlış bir uygulama ve haksızlık var.
  • THY'den 26.07.2013 tarhihinde gelen elektronik postada, Miles and Smiles üyeleri kart sınıfına bakılmaksızın - Elite Plus kart da dahil olmak üzere - 1 Ağustos 2013 tarihinden itibaren Anadolu Jet uçuşlarında CIP salonlarını 50 TL ücret ödeyerek kullanabilecekleri bilgisi verilmiş. Kısaca Miles and Smiles üyeleri için Anadolu Jetle yaptıkları uçuşlarda artık CIP salon kullanımı her koşulda ücretli ve 50 TL.
  • kalmadı beyler artık anadolu jet diye birşey...sadece ismen var ortada, uçaklardan sadece 5'i tk tescilinde kaldı. JKP ve JKR B737'ler ile JHH, JHG ve JHJ 738'ler...En son JHI (Hendek) SAH tescilini aldı. SNV tescilli XQ uçağına anadolu jet giydirmesi yapıldı (kuyruk logosu değişti sun express yazısı yerine anadolu jet yazıldı ve motordaki sun express yazıları kapatıldı) başta saydığım 5 uçak haricinde 1 uçak (TC-SKT) SKY'dan wet lease kalanlar ise XQ ekipli.
  • meslegim ve yuklendigim diger sorumluluklarim nedeniyle esb-cikisli, basta istanbul olmak uzere diger kentlere de siklikla ucmak zorundayim. esb-ahl arasi sorun yoktur; cunku thy ile ucarsiniz ve tum haklariniza sahipsinizdir. ancak eger istanbul disinda bir kente ucuyorsaniz, anadolujet'ten baska alternatifiniz yoktur ve birden bire, ucus icin odediginiz miktar ne kadar yuksek olursa olsun (ki son gun alinan ucus bedelleri bir hayli yuksektir) kazanilmis tum haklariniz yokmus gibi davranilir: ornegin ucus-millerinizin yekunune bakilmadan, cip'den mahrum birakilirsiniz ve kullanmak icin ustune bir de para odemenizi talep ederler, vb... simdi bu cifte-standart degil de nedir! anadolujet'in low-cost 2. sinif zihniyetine terk edilen tum ankaralilarin ortak kaderidir bu: tekel olusturmus anadolujet tek firmadir ve alternatiflerin esb'ye gelmesine de, izin verilmez. ve son alinan karar gec kalinmis olmakla birlikte, haklarin iadesi anlamina gelmektedir. umarim gecici bir heves degildir.

Türk Hava Yolları'nın özel yolcu programı Miles&Smiles üyesi Classic Plus, Elite ve Elite Plus kart sahibi yolcular ile Star Alliance Gold kart sahipleri artık Anadolujet ile yaptıkları uçuşlarında da CIP (Özel Yolcu) salonlarının ayrıcalıklarından faydalanabilecekler.

CIP salonları zamanının önemli bir bölümünü yolculuklarda geçirenlerin uçuş öncesinde en çok ihtiyaç duydukları sakin bir dinlenme ve çalışma ortamını sağlamakla kalmayıp, birbirinden özel ayrıcalıklarıyla havalimanlarını bekleme merkezi olmaktan çıkararak konforlu yaşam alanları haline getiriyor. Zengin ikram çeşitleri, özel dinlenme alanları, internet, TV, günlük yerli/yabancı gazete ve dergi gibi imkanların sunulduğu CIP salonlardan artık Miles&Smiles üyesi Classic Plus, Elite ve Elite Plus kart sahibi Anadolujet yolcuları da faydalanabilecekler. (Bugün)

ANADOLUJET YOLCULARINA CIP SÜRPRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Antitokat ~ 9 yıl önce
Tokatçı thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buyuk haksızlık ~ 10 yıl önce
Pardon abi, ben ödül biletlerimi kullanmak istiyorum, annemlw kendime bilet aldım, bana anadoulu jet vermişler. Neden cip salonları kullanamıyorum, anadolujet olduğu için, neden anadolujet bileti veriyorsunuz o zaman. Bu çok yanlış bir uygulama ve haksızlık var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artık Paralı ~ 11 yıl önce
THY'den 26.07.2013 tarhihinde gelen elektronik postada, Miles and Smiles üyeleri kart sınıfına bakılmaksızın - Elite Plus kart da dahil olmak üzere - 1 Ağustos 2013 tarihinden itibaren Anadolu Jet uçuşlarında CIP salonlarını 50 TL ücret ödeyerek kullanabilecekleri bilgisi verilmiş. Kısaca Miles and Smiles üyeleri için Anadolu Jetle yaptıkları uçuşlarda artık CIP salon kullanımı her koşulda ücretli ve 50 TL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadece ismi kaldı ~ 11 yıl önce
kalmadı beyler artık anadolu jet diye birşey...sadece ismen var ortada, uçaklardan sadece 5'i tk tescilinde kaldı. JKP ve JKR B737'ler ile JHH, JHG ve JHJ 738'ler...En son JHI (Hendek) SAH tescilini aldı. SNV tescilli XQ uçağına anadolu jet giydirmesi yapıldı (kuyruk logosu değişti sun express yazısı yerine anadolu jet yazıldı ve motordaki sun express yazıları kapatıldı) başta saydığım 5 uçak haricinde 1 uçak (TC-SKT) SKY'dan wet lease kalanlar ise XQ ekipli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nihayet! ~ 11 yıl önce
meslegim ve yuklendigim diger sorumluluklarim nedeniyle esb-cikisli, basta istanbul olmak uzere diger kentlere de siklikla ucmak zorundayim. esb-ahl arasi sorun yoktur; cunku thy ile ucarsiniz ve tum haklariniza sahipsinizdir. ancak eger istanbul disinda bir kente ucuyorsaniz, anadolujet'ten baska alternatifiniz yoktur ve birden bire, ucus icin odediginiz miktar ne kadar yuksek olursa olsun (ki son gun alinan ucus bedelleri bir hayli yuksektir) kazanilmis tum haklariniz yokmus gibi davranilir: ornegin ucus-millerinizin yekunune bakilmadan, cip'den mahrum birakilirsiniz ve kullanmak icin ustune bir de para odemenizi talep ederler, vb... simdi bu cifte-standart degil de nedir! anadolujet'in low-cost 2. sinif zihniyetine terk edilen tum ankaralilarin ortak kaderidir bu: tekel olusturmus anadolujet tek firmadir ve alternatiflerin esb'ye gelmesine de, izin verilmez. ve son alinan karar gec kalinmis olmakla birlikte, haklarin iadesi anlamina gelmektedir. umarim gecici bir heves degildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklisin ~ 11 yıl önce
Anadolujet ile THY arasinda fiyat ve yonetim farki yokken (bilet alirken bile hangisinden aldigini bilmiyorsun), kalite farki var. Bu cok tuhaf birsey.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000