06 Kasım 2014, Perşembe 08:10:34

ARINÇ'TAN UÇAK AÇIKLAMASI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, son günlerin tartışma konularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
  • Uçağın 2012 de alındığını varsayarsak,Airbus 2012 liste fiyatları http://www.airbus.com/presscentre/pressreleases/press-release-detail/detail/new-airbus-aircraft-list-prices-for-2012/
  • Liste fiyati 227 degil sallamayalim. 90 kusurlerde hemde motorlu. Kalan para moda gitmis sanirim
  • Bu fiyat doğal olarak vergisiz fiyat devlete ödenen bergiui devlet niye ödesin maalesef bunu anlıyamadı CHP ve diğer muhalefet partileri
  • Liste fiyatı 221.7 milyon dolar olan A330'u + modifikasyonlarla nasıl 180 milyon dolara mal ettiniz acaba....
  • Haberleri yok herhalde airbus 350 çıktı onuda alın onuda koyun havuza
  • Bence boeing alsin ...
  • Dünyanın dört bir yanına giden bir devlet için A319 mu evla idi?! Saçma sapan yorumlar yapmayın da koca devletin bir zahmet şurdan okyanusu geçecek uçağı olsun. Bu devlet yurtiçinde yurtdışında kaç milyar $ yardımlarda bulunuyor, bunları görmezden gelip şimdiye dek geç bile kalınan bir büyük boy başkanlık uçağına saldıranlar herzmanki gibi bağcıyı dövme gayretindeler.
  • Dünyanın dört bir yanına giden bir devlet için A319 mu evla idi?! Saçma sapan yorumlar yapmayın da koca devletin bir zahmet şurdan okyanusu geçecek uçağı olsun.
  • airbus neden amerikadan aliniyor birileri komisiyon alsinmi
  • Bülentcm sen ve arkadaşlarında o havuzun içine atlayın ve çıkmayın...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, kendisine bağlı kurumların yılık bütçeleri görüşmelerinde milletvekillerinin soru ve eleştirilerini yanıtladı.

Arınç, Başbakanlık'ta oluşturulan hava taşıt havuzundaki uçak ve helikopterlere ilişkin soruya, burada 34 koltuk kapasiteli "ANA", 18 koltuk kapasiteli "CBK" ve "DAP", 16 kişilik "ATA" ve "GAP" ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan havuza dahil edilen 8 kişilik uçağın bulunduğunu belirtti.

"Bu havuzdan cumhurbaşkanı da başbakan da ilgili başbakan yardımcıları, TBMM başkanımız ve bakanlar yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarda devletin önemli hizmetlerinde kullanıyorlar" diyen Arınç, son olarak uzun menzilli bir uçağın daha geldiğini söyledi.

Bazı komisyon üyelerinin bu konuya da değindiğini ifade eden Arınç, "Cumhurbaşkanımızın kullanmaya başladığı uçak, Türk Hava Yolları'na (THY) aittir, Airbus A 330 tipi uçak. Bu THY üzerine ABD'den alınmıştır. 185 milyon dolar bedelle Başbakanlık uçak havuzuna dahil edilecektir, satın alma süreci başlatılmıştır" diye konuştu.

Arınç, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden kullanılan üç helikopterin de bulunduğunu söyledi.

ARINÇ'TAN UÇAK AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Uçağın 2012 de alındığını varsayarsak,Airbus 2012 liste fiyatları http://www.airbus.com/presscentre/pressreleases/press-release-detail/detail/new-airbus-aircraft-list-prices-for-2012/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Liste fiyati 227 degil sallamayalim. 90 kusurlerde hemde motorlu. Kalan para moda gitmis sanirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vergi ~ 9 yıl önce
Bu fiyat doğal olarak vergisiz fiyat devlete ödenen bergiui devlet niye ödesin maalesef bunu anlıyamadı CHP ve diğer muhalefet partileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Liste fiyatı 221.7 milyon dolar olan A330'u + modifikasyonlarla nasıl 180 milyon dolara mal ettiniz acaba....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sgt ~ 9 yıl önce
Haberleri yok herhalde airbus 350 çıktı onuda alın onuda koyun havuza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Bence boeing alsin ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dünyanın dört bir yanına giden bir devlet için A319 mu evla idi?! Saçma sapan yorumlar yapmayın da koca devletin bir zahmet şurdan okyanusu geçecek uçağı olsun. Bu devlet yurtiçinde yurtdışında kaç milyar $ yardımlarda bulunuyor, bunları görmezden gelip şimdiye dek geç bile kalınan bir büyük boy başkanlık uçağına saldıranlar herzmanki gibi bağcıyı dövme gayretindeler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dünyanın dört bir yanına giden bir devlet için A319 mu evla idi?! Saçma sapan yorumlar yapmayın da koca devletin bir zahmet şurdan okyanusu geçecek uçağı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
didi ~ 9 yıl önce
airbus neden amerikadan aliniyor birileri komisiyon alsinmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bülentcm sen ve arkadaşlarında o havuzun içine atlayın ve çıkmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000