14 Ekim 2014, Salı 21:50:36

AVRUPALI ŞİRKETLER İSTANBUL'DA BULUŞACAK

Avrupa Hava Yolları Birliği 'nin (AEA) yıllık Havacılık Liderleri Zirvesi'nin (Aviation Leadership Summit) ikincisi, Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü ve AEA Yönetim Kurulu Başkanı Temel Kotil'in ev sahipliğinde 16-17 Ekim'de İstanbul'da yapılacak.
  • Temel kendi reklamini yapmaya devam ediyor. Bunlari yutturamzsin
  • Bu toplantı THY' nin başarısından ötürü burada yapılıyorsa demek ki THY' nin geçmiş yönetimleri de başarılıymış. Cem Kozlu döneminde de bu toplantının İstanbul'da yapıldığını bilenler var. Bunu onaylar duruma düşmektense Kotil bey sözünü geri alır şimdi.
  • Maasini az bulanlar veya sartlarini begenmeyenler neden baska sirketlere gecmiyor? Ha baskalari almiyor mu? Kendini oldugundan fazla goruyorsun demektir. Yani yaniliyorsun demektir. Yorumlarin da yanlis demektir. Bu durumda yapilmasi gereken susmayi da bilmektir
  • Yabancı pilotlara böyle bu şekilde kucak açtığı için Trde yapılıyodur...
  • İnsanlar elindekini bilmez 3 kuruş 5 kuruş muhabbeti yapar önce bence bi ingilizcenize , eğitiminize bakın sonra ben şu kadar maaş alıyorum az buluyorum diye konuşun. Ezbere birinin yanında iş yaparak öğrenmeyle kendini(zi) teknisyen zannetmemek lazım.Hak edene hakkını veren bir şirkette çalışıyorsun. Uçağı sadece havada görüp sonra şirket bana milyarlar vericek demeyin şu zihniyetten kurtulun. Alın lisansınızı alın ingilizce puanınızı sonra hayla şirket hakkını vermediğini mi düşünüyorsun. Ayrıl işten THY sayesinde Türkiye' de havacılığı bu kadar gelişmesiyle merak etme yabancı firmalar teklif gönderir sana. THY bu gibi başarılarını kutluyor. Çok daha güzel haberlerle ğöğsümüzü kabartmaya devam etmesini diliyorum.
  • salla salla bizde yedik...hanği başarı anlatsanda bizde öğrensek...hikayeden ibaretsiniz o kadar
  • ben de kendisine soruyorum nedir turk havaciliginin basarisi? insanlari habom altinda uc kurusa calistirmak mi yoksa teknik'e gecirecez diyip o uc kurusuna da goz dikmek mi? allahinizdan bulun.

Avrupa Hava Yolları Birliği 'nin (AEA) yıllık Havacılık Liderleri Zirvesi, Avrupa'nın yolcu ve kargo dahil havayollarının üst yöneticilerini buluşturacak.

Havacılık endüstrisinin önde gelen 30 AEA üyesi, havayolları şirketlerinin üst yöneticileri, Avrupa Birliği siyasetçileri, Avrupa Parlamentosu ilgili milletvekilleriyle havacılığın önemli isimlerinin katılacağı zirvede, güncel havacılık konuları tartışılacak.

Zirveye, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılması bekleniyor.

AA muhabirine konuşan Temel Kotil, zirvenin İstanbul'da yapılmasının çok önemli olduğunu söyledi. Kotil, Avrupa'daki hava yollarının yöneticilerinin bir çoğunun zirve dolayısıyla İstanbul'a geleceğine dikkati çekerek, "Üyelerden Lufthansa yolcu sayısı olarak en büyüğü. Ondan sonra THY, Air France, British ve Avrupa'daki bütün taşıyıcılar buraya üyeler" dedi.

Havacılık Liderleri Zirvesi'nde Türkiye'yi temsil etmekten mutluluk duyacağını ifade eden Kotil, şunları söyledi: "Zirvede, dünyadaki havacılığı, Avrupa'nın hangi önlemleri alması gerektiğini, Avrupa'da hava yollarının daha güçlü olabilmesi ve dünya pazarından daha çok pay alabilmesi için neler yapılması gerektiğini görüşmüş, konuşmuş olacağız. Türk havacılığı örnek olduğu için burada toplantı yapılıyor. Toplantının İstanbul'da yapılması, Türk havacılığının başarısıyla oldu. Dolayısıyla Türkiye'nin başarısına, yalnız THY'nin değil bütün hava yolları dahildir. Alanlarındaki yatırım etkinliği, Türkiye'de birçok havalimanının açılması... Avrupa bu konuda çok yavaş gidiyor."

AVRUPALI ŞİRKETLER İSTANBUL'DA BULUŞACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Reklamlar ~ 9 yıl önce
Temel kendi reklamini yapmaya devam ediyor. Bunlari yutturamzsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demek ki? ~ 9 yıl önce
Bu toplantı THY' nin başarısından ötürü burada yapılıyorsa demek ki THY' nin geçmiş yönetimleri de başarılıymış. Cem Kozlu döneminde de bu toplantının İstanbul'da yapıldığını bilenler var. Bunu onaylar duruma düşmektense Kotil bey sözünü geri alır şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Maasini az bulanlar veya sartlarini begenmeyenler neden baska sirketlere gecmiyor? Ha baskalari almiyor mu? Kendini oldugundan fazla goruyorsun demektir. Yani yaniliyorsun demektir. Yorumlarin da yanlis demektir. Bu durumda yapilmasi gereken susmayi da bilmektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yabancı pilotlara böyle bu şekilde kucak açtığı için Trde yapılıyodur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garip ~ 9 yıl önce
İnsanlar elindekini bilmez 3 kuruş 5 kuruş muhabbeti yapar önce bence bi ingilizcenize , eğitiminize bakın sonra ben şu kadar maaş alıyorum az buluyorum diye konuşun. Ezbere birinin yanında iş yaparak öğrenmeyle kendini(zi) teknisyen zannetmemek lazım.Hak edene hakkını veren bir şirkette çalışıyorsun. Uçağı sadece havada görüp sonra şirket bana milyarlar vericek demeyin şu zihniyetten kurtulun. Alın lisansınızı alın ingilizce puanınızı sonra hayla şirket hakkını vermediğini mi düşünüyorsun. Ayrıl işten THY sayesinde Türkiye' de havacılığı bu kadar gelişmesiyle merak etme yabancı firmalar teklif gönderir sana. THY bu gibi başarılarını kutluyor. Çok daha güzel haberlerle ğöğsümüzü kabartmaya devam etmesini diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamsi ~ 9 yıl önce
salla salla bizde yedik...hanği başarı anlatsanda bizde öğrensek...hikayeden ibaretsiniz o kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soruyorum ~ 9 yıl önce
ben de kendisine soruyorum nedir turk havaciliginin basarisi? insanlari habom altinda uc kurusa calistirmak mi yoksa teknik'e gecirecez diyip o uc kurusuna da goz dikmek mi? allahinizdan bulun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000