01 Ocak 2022, Cumartesi 17:11:42

Bilal Ekşi 2021 yılını değerlendirdi

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2021 yılını değerlendirdiği bir video paylaştı.
  • yüzde 36 enflasyonun üzerine yuzde 17 artıs/yuzde 60 eder ve alım gücün çok düşer. olması gereken yıllık enflasyon oranı+ en az yuzde 60 dır/+/ucret scalasına gore işçilerden başlayarak ek ücretlere makul artış gözetilmelidir.
  • çok iyi niyetlisin . yetmez//4 ikramiye+yıllık enflasyon oranı+yuzde 60 /işçilerin eklerine iyileştirme
  • 4 ıkramıye+enflaston oranı+ yuzde 60 en az//bakkal hesabına göre /bundan sonrada 6 aylık perıyotlarla zam güncellemesi
  • hostess hv yolları müdürü. kokpit gereğini yapacak, az kaldı,
  • THY hollandada gormek istemiyoruz,stay away.
  • Ne verdiniz perişan ettiniz bizi pandemi fırsatçılara yaradı olan bizim ikramiyelere oldu kısaçalışma ödeniğinden bile faydalandınız 3 gün izin yaptık 10 gün kçö gösterdiniz sigortalarımız eksik gün yattı hakmı adeletmi bu vessalam
  • baharda görüşelim.
  • Havacilik şirketlerinde iscisine personeline en düşük maaşı veren ve yüksek verim bekleyen tabiri caizse kölelik sistemi kuran şirketin adıdır thy ve tgs.size bulastigim gün keşke bi kamyon carpsaydida o gün size gelmeseydim.
  • Apronda,uçağın içinde canimiz burnumuzdan geliyor zaten.bakin yeter ya istediklerimizi verin yada verin tazminatimizi çekip gidelim.biz bu dünyaya tgs nin kahrını çekmeye gelmedik.
  • Hele bi beklediğimiz zam yapilmasin,hele bi 4.ikramiye verilmesin hele bi şubatta prim verilmesin,sen o zaman tgs 'yi o zaman gör.zaten bir allahin kulu severek ise gelmiyor.bu yazdiklarimda olmazsa o zaman tuz biber olursunuz çalışanlara.zaten işçinin cani burnunda damlayana yazık olacak

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2021 yılını değerlendirdiği bir video paylaştı.

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Ekşi, geride kalan yılı değerlendirirken 2022 yılı için de hedefleri açıkladı. 

Pandemi etkisine rağmen 2021'de 9 yeni hat açtıklarını bildiren Bilal Ekşi, ilk 11 ay itibarıyla da 40.5 Milyon yolcu sayısına ulaşıldığını aktardı. Kargoda 2019 yılına göre taşınan yükte yüzde 22.8'lik bir artış yakalandığını belirten Ekşi, bu alanda dünyada 5. sırada olduklarının altını çizdi.

Çalışanların pandemi sürecinde fedakarlık yaptığı ücretleri peyderpey geri verdiklerini ve Hava İş ile yapılan TİS anlaşmasında yüzde 60 zam ve enflasyon oranında artış kararının önemli olduğunu açıklayan Ekşi; 'Daha fazlasını hak ediyorsunuz' dedi.

SAFA denetimlerinde en iyi dereceyi yakaladıklarını da sözlerine ekleyen Bilal Ekşi, MAX uçaklarının yeniden faaliyete geçirilmesinin de önemine vurgu yaptı.

İşte Bilal Ekşi'nin 2021 değelendirmesi:

 

Bilal Ekşi 2021 yılını değerlendirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (112)

tgs ~ 2 yıl önce
yüzde 36 enflasyonun üzerine yuzde 17 artıs/yuzde 60 eder ve alım gücün çok düşer. olması gereken yıllık enflasyon oranı+ en az yuzde 60 dır/+/ucret scalasına gore işçilerden başlayarak ek ücretlere makul artış gözetilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 2 yıl önce
çok iyi niyetlisin . yetmez//4 ikramiye+yıllık enflasyon oranı+yuzde 60 /işçilerin eklerine iyileştirme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
minnet ~ 2 yıl önce
4 ıkramıye+enflaston oranı+ yuzde 60 en az//bakkal hesabına göre /bundan sonrada 6 aylık perıyotlarla zam güncellemesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ops@tk ~ 2 yıl önce
hostess hv yolları müdürü. kokpit gereğini yapacak, az kaldı,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.sinif vatandas ~ 2 yıl önce
THY hollandada gormek istemiyoruz,stay away.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Ne verdiniz perişan ettiniz bizi pandemi fırsatçılara yaradı olan bizim ikramiyelere oldu kısaçalışma ödeniğinden bile faydalandınız 3 gün izin yaptık 10 gün kçö gösterdiniz sigortalarımız eksik gün yattı hakmı adeletmi bu vessalam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdüür ~ 2 yıl önce
baharda görüşelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs işçi ~ 2 yıl önce
Havacilik şirketlerinde iscisine personeline en düşük maaşı veren ve yüksek verim bekleyen tabiri caizse kölelik sistemi kuran şirketin adıdır thy ve tgs.size bulastigim gün keşke bi kamyon carpsaydida o gün size gelmeseydim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Apronda,uçağın içinde canimiz burnumuzdan geliyor zaten.bakin yeter ya istediklerimizi verin yada verin tazminatimizi çekip gidelim.biz bu dünyaya tgs nin kahrını çekmeye gelmedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Hele bi beklediğimiz zam yapilmasin,hele bi 4.ikramiye verilmesin hele bi şubatta prim verilmesin,sen o zaman tgs 'yi o zaman gör.zaten bir allahin kulu severek ise gelmiyor.bu yazdiklarimda olmazsa o zaman tuz biber olursunuz çalışanlara.zaten işçinin cani burnunda damlayana yazık olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000