19 Aralık 2013, Perşembe 17:21:24

HABOM’DA SENDİKA TEMSİLCİLERİ SEÇİLDİ

Hava-İş Sendikası’nın teşkilatlanmak için çok çaba sarf ettiği ancak bir türlü beceremediği Türk Hava Yolları HABOM’da Çelik-İş Sendikası teşkilatlanmasını tamamladı ve bugün yapılan seçimlerde işyeri temsilcileri seçilmiş oldu.
  • THY TİS EK 3 de nekadar maaş alınacağı yazıyor.A1 A2 ... Ben bizim taslakta öyle birşey göremedim.Bizdeki L1 L2 L3 gibi mi onlardaki A1 A2....
  • Arkadaşlar bu günkü oturum dan bilgisi olan varsa paylaşsın mümkünse.Nasıl sendikacılık bu üyelerine şözleşmenin aşamaları hakkında bilgi vermeye kerifsiniyorlar kapalı kutu gibiler.
  • Ey değerli yönetim; Ucak cikti diye pastalar kesildi reklamlar verildi. Bu bbir başarı sizin icin, bizler icinde gurur.Fakat bu basari isinmasi olmayan, asansörü calismayan, hangar kapıları düzgün calismayan, bir zamanlar cayi bile parali olan bir tesiste gerceklesti.Bu basari esiste bulunan tüm çalışanların ozverileri, isi şirketi benimsemesiyle gerceklesti. Biz calisanlara verilen sozler artık tutulsun.Bu gostermis oldugunuz buyuk basarinin arkasindaki buyuk rol oynayan biz çalışanları artik baskasi gibi gormeyi birakin lutfen.Para heryerde kazanilir, yaptığı isi seven insanlari biraz sahiplenin.
  • Bu zamana kadar hep sikayet ettiniz, çõzum adina bir sey yaptinizmi?? Istemiyorsaniz isten cikar gidersiniz. Ama yok calisicam mecburum diyorsaniz bu surece katkiniz olsun çözum uretin.Aciz adam sikayet eder akil adam çõzum uretir.
  • Kim kimi seçiyorsa seçsin kim akp li kim xxpli olursa olsun sonuçta ortada hiç birşey yok. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Burada çalışmayı düşünen arkadaşlar şu an sahip olduklarınızdan daha fazlasını asla alamayacaksınız.Herkes kendini ona göre ayarlasın. hayal dünyasından çıkın lütfen.
  • Arkadaşlar tartışmaları bırakalım, kim hangi partiyi tutuyorsa tutsun, biz bunları tartışarak bir yere varamayız.Kafamızı imzalanacak olan tis e yoralım.
  • ya editör 3 paragraf yazı yazdık onu diyorum. sonra garez mesajını yaınlıyorsun aklın sıra şov yapıyorsun. 3 paragıraflık yazıyı niye ucurdun iki kez yolladım. ayıptır ya
  • sendikadan maddelere psikolojik destek de koymasını istiyoruz. Yaklaşık 3 yıldan beri resmen psikolojimizi bozdular. nasılsa para falan verilmeyecek. tekniğe geçiş olayını da unutun lütfen artık. bunun hayali bile bazılarını bıyık altından güldürüyor. ama yüce Allahım büyük. kimsenin ahı kimsede kalmaz. bunların yaptıkları her şey bir bir çıkacak inşallah. bu yenilen haklar, yapılan davranışlar, bu çiğliklerin hepsinin hesabı sorulur. bazı şeylerin farkına varamayanlara söylüyorum aklınızı başınıza alın. birlik olun. birilerine yaranıcam diye kendinizden ödün vermeyin. dik durun biraz, zor değil. ya da sızlanmayı, ağlanmayı kesin. robot gibi çalışmaya devam edin...
  • bana garezin mi var? niye yayınlamıyorsun?
  • 813 ÇALIŞAN 125 taşaron .550 Sendika üyesi var 465 kiş oy kullandı Toplam THY HABOM Çalışanı 2300 bilginize bilgili bilgisizler arz.TİS 24 ARALIK ta 4 oturumla devam edecek Temsilciler TİS görüşmelerine katılacak.

Türk Hava Yolları HABOM’da bugün sendika heyecanı vardı. Hava-İş Sendikası’nın teşkilatlanamadığı HABOM’da, Çelik-İş Sendikası teşkilatlanmayı başarmıştı.

Çelik-İş Sendikası işyeri temsilcisini seçmek üzere bugün HABOM’da sandık kurdu. Temsilci olabilmek için dört kişinin yarıştığı seçimlerde ipi göğüsleyen Şükrü Gökçe ile Nabi Delice oldu. 813 çalışanı bulunan HABOM’da sendika temsilcisi olmak isteyen Mustafa Genç ve Semih Temiz ise temsilci olamadılar.

Seçimler, Türk Hava Yolları'nın MNG Teknik'i alarak Türk Hava Yolları HABOM olarak değiştirdiği şirkette yapıldı.

HABOM’DA SENDİKA TEMSİLCİLERİ SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (91)

THY TİS ~ 10 yıl önce
THY TİS EK 3 de nekadar maaş alınacağı yazıyor.A1 A2 ... Ben bizim taslakta öyle birşey göremedim.Bizdeki L1 L2 L3 gibi mi onlardaki A1 A2....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy Habom ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar bu günkü oturum dan bilgisi olan varsa paylaşsın mümkünse.Nasıl sendikacılık bu üyelerine şözleşmenin aşamaları hakkında bilgi vermeye kerifsiniyorlar kapalı kutu gibiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ferruh ~ 10 yıl önce
arkadaşım sms gelmedimi? 02/01/2014 tarihine ertelendi.THY HABOM AŞ'nin bütçe planlamasından dolayı ertelendi.
Gelmedi ~ 10 yıl önce
SMS falan gelmedi.
ferruh ~ 10 yıl önce
O zaman cep numaranı güncelle şirkete ver. Yada temsilcilerle iletişime geçip numaranı verirsin
buyuk basari ~ 10 yıl önce
Ey değerli yönetim; Ucak cikti diye pastalar kesildi reklamlar verildi. Bu bbir başarı sizin icin, bizler icinde gurur.Fakat bu basari isinmasi olmayan, asansörü calismayan, hangar kapıları düzgün calismayan, bir zamanlar cayi bile parali olan bir tesiste gerceklesti.Bu basari esiste bulunan tüm çalışanların ozverileri, isi şirketi benimsemesiyle gerceklesti. Biz calisanlara verilen sozler artık tutulsun.Bu gostermis oldugunuz buyuk basarinin arkasindaki buyuk rol oynayan biz çalışanları artik baskasi gibi gormeyi birakin lutfen.Para heryerde kazanilir, yaptığı isi seven insanlari biraz sahiplenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferruh ~ 10 yıl önce
Bu zamana kadar hep sikayet ettiniz, çõzum adina bir sey yaptinizmi?? Istemiyorsaniz isten cikar gidersiniz. Ama yok calisicam mecburum diyorsaniz bu surece katkiniz olsun çözum uretin.Aciz adam sikayet eder akil adam çõzum uretir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALAN HABOM ~ 10 yıl önce
Kim kimi seçiyorsa seçsin kim akp li kim xxpli olursa olsun sonuçta ortada hiç birşey yok. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Burada çalışmayı düşünen arkadaşlar şu an sahip olduklarınızdan daha fazlasını asla alamayacaksınız.Herkes kendini ona göre ayarlasın. hayal dünyasından çıkın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar tartışmaları bırakalım, kim hangi partiyi tutuyorsa tutsun, biz bunları tartışarak bir yere varamayız.Kafamızı imzalanacak olan tis e yoralım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
editör ~ 10 yıl önce
ya editör 3 paragraf yazı yazdık onu diyorum. sonra garez mesajını yaınlıyorsun aklın sıra şov yapıyorsun. 3 paragıraflık yazıyı niye ucurdun iki kez yolladım. ayıptır ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomer ~ 10 yıl önce
sendikadan maddelere psikolojik destek de koymasını istiyoruz. Yaklaşık 3 yıldan beri resmen psikolojimizi bozdular. nasılsa para falan verilmeyecek. tekniğe geçiş olayını da unutun lütfen artık. bunun hayali bile bazılarını bıyık altından güldürüyor. ama yüce Allahım büyük. kimsenin ahı kimsede kalmaz. bunların yaptıkları her şey bir bir çıkacak inşallah. bu yenilen haklar, yapılan davranışlar, bu çiğliklerin hepsinin hesabı sorulur. bazı şeylerin farkına varamayanlara söylüyorum aklınızı başınıza alın. birlik olun. birilerine yaranıcam diye kendinizden ödün vermeyin. dik durun biraz, zor değil. ya da sızlanmayı, ağlanmayı kesin. robot gibi çalışmaya devam edin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
editör ~ 10 yıl önce
bana garezin mi var? niye yayınlamıyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilge ~ 10 yıl önce
813 ÇALIŞAN 125 taşaron .550 Sendika üyesi var 465 kiş oy kullandı Toplam THY HABOM Çalışanı 2300 bilginize bilgili bilgisizler arz.TİS 24 ARALIK ta 4 oturumla devam edecek Temsilciler TİS görüşmelerine katılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000