04 Ocak 2020, Cumartesi 20:10:48

Hava İş'ten THY personeline çağrı; "Haklarımızı çaldırmamak için"

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava İş), üyelerine yönelik bir açıklama yaptı.
  • Oyuna, gaza gelmeyin.
  • Bu girişime güldüm sadece. Hava-İş sadece küçük bir şov yapacak, yapabilirse. Yeterli kalabalık oluşmayacak. Sarı sendika tıpış tıpış kabul edecek. En iyi yaptığı şey bu. Zaten bunların yapılacağı aylar önceden konuşuluyordu. şirket bununla kalmayacak, dahası da gelecek. Fazla mesailer, ikramiyeler kuşa dönecek. zo zaman geldiğinde de bir basın açıklaması yaparlar, hatta belki Abanttan, kartepeden yaparlar. Peki personel ne yapar? Kendi aralarında dedikodusunu yaparlar, o kadar. Daha fazladı cesaret ister . O da kimsede yok. Havasen fırsatı kaçtı. Şirket personelin ne kadar korkak olduğunu gördü. Bugünleri de arayacağız, eskilerini aradığımız gibi!
  • Değerli kabin memuru / amiri arkadaşlarım, Zaman içerisinde yaşananlar sizlere bir tecrübe olmuştur. Lütfen kokpitin gazına gelmeyin. Bilin ki yine en iyi bildikleri işi yapıp ortalığı galeyana getirip sizi öne atacak ve sonra yüzüstü bırakacaklar. Bırakın onlar mücadele etsin kendilerini bir halt sanıyorlar ya toplansın ve haklarını arasınlar. Uçakta ahkam kesen onu yemem bunu ver şunu yap bunu yap diyen ve kendisini yüce varlık sayan sahte kabadayılar göstersinler kendilerini..
  • 2006 daydi sanirim o zaman greve evet demistik ama atilay ertesi gun imzayi atmisti. Ondan sonra sendikaya zerre guvenmedim. Eskiler bilir ne demek istedigimj.
  • 2020 yılı için % kaç zam almıştık tıs e göre ve enflasyon % kaç ekleniyor?
  • İş iş tecrübeli kabin memuru haber varmi yaş önemli değil ‏Millet iş istiyor
  • sendika sen kalk pazartesı gunu hak için basın açıklaması yap güldüm sesli kahkaha attım buda danışıklı bir dövüsmü?sendika ya insaat yapar ya simit satar hak falan aramaz sendika bi halta yarasa önce söz verdiği gibi tis de 211 için savaşırdı... fasa fiso kanmayın....
  • Havaiş bugün gösterdiği duruş ile özüne dönme sinyalleri vermektedir. Ama öyle şeytanlara karşı karşıyayız ki bunlar sendikaya güven kazanma operasyonu da olabilir. Neden mi? Zaten hukuka aykırı hakkı geri kazanmak bir başarı değildir çünkü. Kaybetmekse büyük bir başarısızlıktır. Sendika çözülemeyen sorunları çözdüğü gün başarılı olacaktır. Yarın ise tabi orada olacağız ve kendimiz için mücadele edeceğiz. Mücadele edenlerin sırtından ekmek yiyen onursuz arkadaşların da azıcık içi sızlar, benim bu yediğim ekmek helal mi diye kendine sorar umarım. Başkasının sırtından kazanılan o haklar sizden çıkar, iyi düşünün.
  • Taşımacılık sendikamızı bizde destekliyor ve orada olacağız
  • Simitler nasıl? Güzel mi .. çıtır mi ?

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava İş), üyelerine yönelik bir açıklama yaptı.

Hava İş Sendikası'ndan yapılan açıklamada THY'nin geçtiğimiz gün uygulayacağını duyurduğu yol ücretleri ile ilgili THY Genel Müdürllük binası önünde basın açıklaması yapılacağı duyuruldu.

Sendika, Pazartesi günü öğlen saat 12.00'de gerçekleşecek toplantıya üyelerinin de basın toplantısına katılmasını istedi.

Hava İş'in açıklaması şöyle;

Son günlerde şirketin tek taraflı olarak uygulamaya koyduğu hukuksuzluğa dur demek için, haklarımızı çaldırmamak için, üyelerimizi ve şirketi bu muhteris ellerden kurtarmak için Pazartesi günü Genel Müdürlük önünde sizlerin de katılımıyla basın açıklaması yapacağız. 

Hava İş'ten THY personeline çağrı; "Haklarımızı çaldırmamak için"

Yorumlar Tüm Yorumlar (220)

777 ~ 4 yıl önce
Oyuna, gaza gelmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik olma Abidin ~ 4 yıl önce
Bu girişime güldüm sadece. Hava-İş sadece küçük bir şov yapacak, yapabilirse. Yeterli kalabalık oluşmayacak. Sarı sendika tıpış tıpış kabul edecek. En iyi yaptığı şey bu. Zaten bunların yapılacağı aylar önceden konuşuluyordu. şirket bununla kalmayacak, dahası da gelecek. Fazla mesailer, ikramiyeler kuşa dönecek. zo zaman geldiğinde de bir basın açıklaması yaparlar, hatta belki Abanttan, kartepeden yaparlar. Peki personel ne yapar? Kendi aralarında dedikodusunu yaparlar, o kadar. Daha fazladı cesaret ister . O da kimsede yok. Havasen fırsatı kaçtı. Şirket personelin ne kadar korkak olduğunu gördü. Bugünleri de arayacağız, eskilerini aradığımız gibi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BEN KOFTE YEMEM ~ 4 yıl önce
Değerli kabin memuru / amiri arkadaşlarım, Zaman içerisinde yaşananlar sizlere bir tecrübe olmuştur. Lütfen kokpitin gazına gelmeyin. Bilin ki yine en iyi bildikleri işi yapıp ortalığı galeyana getirip sizi öne atacak ve sonra yüzüstü bırakacaklar. Bırakın onlar mücadele etsin kendilerini bir halt sanıyorlar ya toplansın ve haklarını arasınlar. Uçakta ahkam kesen onu yemem bunu ver şunu yap bunu yap diyen ve kendisini yüce varlık sayan sahte kabadayılar göstersinler kendilerini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamam ~ 4 yıl önce
Olur kamyoncu kardeşim öyle yaparız.
Abc ~ 4 yıl önce
2006 daydi sanirim o zaman greve evet demistik ama atilay ertesi gun imzayi atmisti. Ondan sonra sendikaya zerre guvenmedim. Eskiler bilir ne demek istedigimj.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merakli ~ 4 yıl önce
2020 yılı için % kaç zam almıştık tıs e göre ve enflasyon % kaç ekleniyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübeli ~ 4 yıl önce
İş iş tecrübeli kabin memuru haber varmi yaş önemli değil ‏Millet iş istiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş ~ 4 yıl önce
Millet iş isterken, mühendis, doktor, avukat, öğretmen olmak varken neden hostes olmak zorunda kaldığını hiç sorgulamıyor ama. Neyse Allah’tan istikrar var.
ben şok... ~ 4 yıl önce
sendika sen kalk pazartesı gunu hak için basın açıklaması yap güldüm sesli kahkaha attım buda danışıklı bir dövüsmü?sendika ya insaat yapar ya simit satar hak falan aramaz sendika bi halta yarasa önce söz verdiği gibi tis de 211 için savaşırdı... fasa fiso kanmayın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenk ~ 4 yıl önce
Havaiş bugün gösterdiği duruş ile özüne dönme sinyalleri vermektedir. Ama öyle şeytanlara karşı karşıyayız ki bunlar sendikaya güven kazanma operasyonu da olabilir. Neden mi? Zaten hukuka aykırı hakkı geri kazanmak bir başarı değildir çünkü. Kaybetmekse büyük bir başarısızlıktır. Sendika çözülemeyen sorunları çözdüğü gün başarılı olacaktır. Yarın ise tabi orada olacağız ve kendimiz için mücadele edeceğiz. Mücadele edenlerin sırtından ekmek yiyen onursuz arkadaşların da azıcık içi sızlar, benim bu yediğim ekmek helal mi diye kendine sorar umarım. Başkasının sırtından kazanılan o haklar sizden çıkar, iyi düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamyoncular Federasyonu ~ 4 yıl önce
Taşımacılık sendikamızı bizde destekliyor ve orada olacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karper ~ 4 yıl önce
Simitler nasıl? Güzel mi .. çıtır mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000