01 Temmuz 2016, Cuma 10:38:49

İlker Aycı'dan takdire şayan davranış

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ve Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Karaman, THY Teknik personeli ile sahurda buluştu.
  • Yerli gücümüzle herşeyi yapacağız sözleri kulağıma hoşgeldi başkanın ama şirketin % bilmem kaçını yurt dışı şirketlere özelleştirme adı altında hisselelerini satmak neyin nesi Madem bu kadar milliyetçi idi.Fetö öncesi elemanlarınıda korumalı ve şirketten attırmamalı idi
  • THY Teknik AŞ ve THY AO'da 5-10 tane daha Hüseyin Sağlam gibi adamlar olsa ne kavga ne dövüş kalır.
  • Sayın Başkanım Ahl de deneme tahtasına dönen vardiya sistemine de el atarsanız çok memnun oluruz ne tatilimiz nede bayramımız kaldı ailemizle birlikte geçirebileceğimiz bir bayram izni bile yapamıyoruz.
  • Herkese Lisans nasil oluyor? Zaman icinde verilen lisanslar gibi baklava borek hemsericilikle mi vereceksiniz?
  • Başkanım konuşmanızdan yorumlara göz gezdirdiğiniz hissi vuku bulmuş, bende nacizane tekniğin en büyük sorunu olarak gördüğüm birşeyden bahsetmek isterim, kimse alınmasın gücenmesin şahsi görüşüm, evet teknisyenler olarak yük omuzlarımızda kendimizden birşeylerden verirsek en üst düzeye çıkıyor bu iş ki ramazan ayındaki başarısı ortada şirketin, kime söylersem söyleyeyim (aşağıdaki güzel yoruma istinaden) bu şirket söylenenlerin aksine çiftlik değil burada tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı var biz aldığımız paranın çok çok üstünde gayretle azimle çalışmalıyız dediğimde etkilenmeyen hak vermeyen ve sonrasında buna dikkat etmeyen bir teknisyen kardeşimi dahi görmedim, bu şirketin özelden farklı olduğunu biliyoruz, oturduğu yerden saniyelerini alacak uğraşla ki işi bu, yardım etmeyi lutüf sayan çalışma arkadaşlarıma lütfen diyorum biraz daha anlayışlı olmaya çalışalım ve işi bu filodaki uçakların sorunsuz uçması olan insanları başka işlerle sırf şirketteki tabiriyle yokuş yapmak için ben lütfedersem olur ben daha değerliyim bak tripleriyle hem kafasını hem adam saatini meşgul etmeyelim evet bunu hekimlikten tutunda ofislere kadar heryerde görmek mümkün maalesef, şirketimizde, evet sen yokuş yapınca haftalar hatta ay dahi gecikince birşey olmuyor ama biz zamanla yarışıyoruz ve bu yarışta sizin bize her konuda yardımcı olmanız lazım lutfetmeniz Değil. İyi bayramlar.
  • Habomdan teknige gecen ve teknikte ise baslayip boyaci unvanina dusurulen BOYACI arkdaslarin TEKNISYENLIGE gecmesini istiyoruz.
  • Tgs de 9 arkadasimz vefat etti bence moral ziyareti YONETIM KURULU BASKANI olduğu TGS YEDE YAPILMALIYDI.TGS her zaman sizin bir köşede tuttuğunuz ama sesinin çıkmasını istemediğiniz bir yer!!!
  • Yetistirilmek üzere ikinci pilot basvurulari almiyorlar daha malesef...
  • Sn. Ilker Bey Suanda gordugunuz sirketin genel tablosunda demis oldugunuz Teknik bir adim ilerde sozunun baki kalmasi icin: 1- Tum 10.0 teknisyenleri haketti yere tasinmasi 2-Celik is kapali kapilar arkasinda yapilan genelgenin iptali 3-Verilipte tutulmayan sozlerin yerine getirilmesi 4-Hakki olana seflik mudurluk baskanlik verilmesi 5-Tum taseronlarin kadrolastirilmasi 6-Bu yazdiklarimi bir gün cikop yuzunuzede rahatca soyleyebilecegimiz reel bir ortam
  • Yine stajyerler soruları indirmesin

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, THY Teknik personeline sürpriz yaptı.

Geçtiğimiz gün yaşanan bombalı terör saldırı nedeniyle hayatını kaybeden onlarca kişi ve yaralanan yüzlerce insan, Atatürk Havalimanı çalışanlarını derinden etkledi. Dün Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hayatını kaybeden havalimanı personeli için düzenlenen törene katılan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY Teknik personeli ile UTED'in de katılmı ile sahurda bir araya geldi.

Havalimanında hayatını kaybeden mesai arkadaşlarının üzüntüsünü yaşarken, Kadir Gecesi öncesi THY Teknik personeli ile sahur yapan THY'nin patronu Aycı, teknik personele moral verdi.

Yüzlerce teknik personelin katıldığı sahurda, THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman da hazır bulundu. 

THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman, yaptığı konuşmasında; "Başkanımız daha evvel burayı gezdiğimizde fiziki şartları beğenmeyip, teknisyenlerin en iyi şartlarda olması için çalışmalar yapılması talimatını vermişti. Bugun yenilenen yemekhanede sahur yapıyoruz. Çok nezih bir ortam.

Süper Lig'de yarışıyorsunuz. Dünyanın en iyileri içerisinde çalışıyoruz. Mübarek bir ayin son günlerine geldik Başkanımız iftarda gelemedi fakat sahura gelebildi. THY Teknik olarak B1 yetkimizi aldık. Bundan böyle hepinize lisans vereceğiz" diyerek konuşmasını yapması için mikrofonu THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'ya uzattı.

Aycı, teknik personele hitaben yaptığı samimi konuşmasında şunları söyledi;

"Değerli THY ve THY Teknik mesai arkadaşlarım. Öncelikle yaklaşmakta olan Ramazan Bayram'ını ve Kadir Gecenizi tebrik ediyorum. Geçen sene buraya geldiğimde, burada yenilikler yapmamız gerekti. Soyunma odaları, yemekhaneler beklediğim standartta değildi ve bunların onarılması için adım attık.

Buradaki mesai arkadaşlarımın rahat çalısması için elimizden geleni yapıyoruz ve hala da yapmaya devam ediyoruz. Şirketimiz şu anda büyükler liginde. Artık attığımız her adıma dikkat etmemiz gerekiyor. PTT Ligi'nde değil, artık Süper Lig'deyiz. Bu yüzden adımlarımızı sağlam atmamız gerekiyor. Bundan ötürü çalıştığınız ortamın iyileştirilmesi gerekiyordu ve görüyorsunuz yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. Şu an yeni yemekhanedeyiz. Sizlerin böyle kaliteli bir salonda yemek yemenizden çok mutluyum.

Arkadaşlar kötü bir saldırıya uğradık. Havalimanımızda bazı arkadaşlarımızı şehit verdik. Bir kaç tanesi gazi oldu, bir kaç tanesi de taburcu olma yolunda. Allah hepsine sabır versin ve bu tür saldırılar bir daha başımıza gelmesin. Bize terörle engel olmaya çalışanların karşısında dik duracağız. Türkiye ekonomisinin yüzde 2'sini THY ailesi temsil ediyor. Şirketimize ve işimize dört elle sarılacağız.

Değerli arkadaşlarım, yetki işi artık bizde. Ahmet Karaman Beye çok teşekkür ediyorum. THY Teknik, THY AO'dan bile daha başarılı diğer arkadaşlarım kusura bakmasın.

Bu yıl için yönetici arkadaşlarıma söylediğim bir hedef var. Size söyledirler mi bilmiyorum. Ben söyleyeyim o zaman. Şimdi diyeceksiniz ki, kardeşim biz zaten çalışıyoruz, uçağa yetiştirmeye uğraşıyoruz, daha bizden ne istiyorsun be adam? Hani bazen sosyal medyada konuşuyorsunuz ya. Bana da akıl verenler oluyor, beni de eleştirenler oluyor. Bizi de beğenmeyenler oluyor. Öyle ya, kimse mükemmel değil. Benim de hatalarım, yanlışlarım olabilir. Ancak hatamız varsa da şapkamızı önümüze koyup, hatadan dönmeyi de biliriz. Eksiğimiz ne ise, kimin söylediğine bakmam. Buraya nutuk atmaya gelmedim. Samimiyetle yapmaya çalıştıklarımızı sizlerle, paylaşmaya hasbihal etmeye geldim.

Teknolojide dışarıya bağımlı olduğumuz sürece ağzımızla kuş tutsak bir yere gelemeyiz. Türk Hava Yolları olarak yerli teknolojiyi geliştireceğiz. Kanat yapmamız gerekiyorsa kanat yapacağız, yazılım yapmamız gerekiyorsa yazılım yapacağız. Günün biri geldiğinde uçak yapmamız gerekiyorsa, hep birlikte uçak yapacağız. Sadece tamirini, bakımını yapan değil, yeri geldiğinde motorunu da, kuyruğunu da, elektronik aksamını da yapan olacağız".

©AirportHaber











İlker Aycı'dan takdire şayan davranış

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

serdarokthy ~ 8 yıl önce
Yerli gücümüzle herşeyi yapacağız sözleri kulağıma hoşgeldi başkanın ama şirketin % bilmem kaçını yurt dışı şirketlere özelleştirme adı altında hisselelerini satmak neyin nesi Madem bu kadar milliyetçi idi.Fetö öncesi elemanlarınıda korumalı ve şirketten attırmamalı idi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzun adam ~ 8 yıl önce
THY Teknik AŞ ve THY AO'da 5-10 tane daha Hüseyin Sağlam gibi adamlar olsa ne kavga ne dövüş kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 8 yıl önce
Allahtan bir tane var,yeter artar bile,hiç bir iş yapmadan sadece iyi abi rölünü oynayarak teknik aş yi bitirecek,hep beraber görecez
Teknik Vardiya ~ 8 yıl önce
Sayın Başkanım Ahl de deneme tahtasına dönen vardiya sistemine de el atarsanız çok memnun oluruz ne tatilimiz nede bayramımız kaldı ailemizle birlikte geçirebileceğimiz bir bayram izni bile yapamıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vardiya ~ 8 yıl önce
Önceki yöneticilerin salaklığımı,çalışanın isteğine rağmen vardiyayımı değiştirdiler merak ettim
Lisans ~ 8 yıl önce
Herkese Lisans nasil oluyor? Zaman icinde verilen lisanslar gibi baklava borek hemsericilikle mi vereceksiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 8 yıl önce
Başkanım konuşmanızdan yorumlara göz gezdirdiğiniz hissi vuku bulmuş, bende nacizane tekniğin en büyük sorunu olarak gördüğüm birşeyden bahsetmek isterim, kimse alınmasın gücenmesin şahsi görüşüm, evet teknisyenler olarak yük omuzlarımızda kendimizden birşeylerden verirsek en üst düzeye çıkıyor bu iş ki ramazan ayındaki başarısı ortada şirketin, kime söylersem söyleyeyim (aşağıdaki güzel yoruma istinaden) bu şirket söylenenlerin aksine çiftlik değil burada tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı var biz aldığımız paranın çok çok üstünde gayretle azimle çalışmalıyız dediğimde etkilenmeyen hak vermeyen ve sonrasında buna dikkat etmeyen bir teknisyen kardeşimi dahi görmedim, bu şirketin özelden farklı olduğunu biliyoruz, oturduğu yerden saniyelerini alacak uğraşla ki işi bu, yardım etmeyi lutüf sayan çalışma arkadaşlarıma lütfen diyorum biraz daha anlayışlı olmaya çalışalım ve işi bu filodaki uçakların sorunsuz uçması olan insanları başka işlerle sırf şirketteki tabiriyle yokuş yapmak için ben lütfedersem olur ben daha değerliyim bak tripleriyle hem kafasını hem adam saatini meşgul etmeyelim evet bunu hekimlikten tutunda ofislere kadar heryerde görmek mümkün maalesef, şirketimizde, evet sen yokuş yapınca haftalar hatta ay dahi gecikince birşey olmuyor ama biz zamanla yarışıyoruz ve bu yarışta sizin bize her konuda yardımcı olmanız lazım lutfetmeniz Değil. İyi bayramlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paint ~ 8 yıl önce
Habomdan teknige gecen ve teknikte ise baslayip boyaci unvanina dusurulen BOYACI arkdaslarin TEKNISYENLIGE gecmesini istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 8 yıl önce
Eee adi uzerinde boyaci yapilmis iste, ne istiyorsun daha..
yorum ~ 8 yıl önce
Eee beyfendi uçakla uzaktan yakından olayan arkadaşlar bile teknisyen iken bizim isteğim çok mu geldi.
yazık ~ 8 yıl önce
Tgs de 9 arkadasimz vefat etti bence moral ziyareti YONETIM KURULU BASKANI olduğu TGS YEDE YAPILMALIYDI.TGS her zaman sizin bir köşede tuttuğunuz ama sesinin çıkmasını istemediğiniz bir yer!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs işci ~ 8 yıl önce
bizede yapıldı ama haber olmadı :))
Dkd ~ 8 yıl önce
Yetistirilmek üzere ikinci pilot basvurulari almiyorlar daha malesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknikte buyuk sorun kapida ~ 8 yıl önce
Sn. Ilker Bey Suanda gordugunuz sirketin genel tablosunda demis oldugunuz Teknik bir adim ilerde sozunun baki kalmasi icin: 1- Tum 10.0 teknisyenleri haketti yere tasinmasi 2-Celik is kapali kapilar arkasinda yapilan genelgenin iptali 3-Verilipte tutulmayan sozlerin yerine getirilmesi 4-Hakki olana seflik mudurluk baskanlik verilmesi 5-Tum taseronlarin kadrolastirilmasi 6-Bu yazdiklarimi bir gün cikop yuzunuzede rahatca soyleyebilecegimiz reel bir ortam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geveze ~ 8 yıl önce
haklıysan hak seni korur (hz Ali) cık konus, he derdin sorunun ne ise anlat veya meail at issiz kalırım endişeşi ise rızkı veren Allah thy gider onur gelir pegasus gelir vs kendisini tanımam oda beni tanımaz yarımcı teknisyenim büyütmeyin derdinizi anlatmaktan
Lisans! ~ 8 yıl önce
Yine stajyerler soruları indirmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000