14 Şubat 2021, Pazar 14:05:15

Kanada hükümetinden THY uyarısı; Virüslü yolcular tespit edildi

Artan vaka sayıları yüzünden önlemler ve uyarılar art arda gelirken, havalimanlarında uygulanmaya başlayan testlerin de sonuçları ürkütücü seviyeye ulaştı.
  • Maskara olduk yakinda THY hiç bir Ulkeye uçamaz.
  • Bu şirketi bu hale nasıl getirdiniz anlamak zor. Maskara olduk.
  • Para lazım para
  • Hayaldi gercek oldu, sirketimizi basarilarindan dolayi tebrik ediyoruz
  • Virus te tasiriz kargo da tasiriz yolcu da tasiriz, bizim isimiz tasimak bro
  • Ayni sekilde Norvec ede surekli virus tasidigi dusunulmekte. Enflasyon verileri gibi THY nin otoritelerle payladtigi verilerde duzmece ve sadece kar amaci guderek harket etmekteler. Abi torpilli mudur Suayb Ozhan i istifa.
  • Arkadaşlar anlamıyorum, bazıları göz göre göre ve gayet de açık bir şekilde THYnin zarar etmesini, ceza yemesini hatta batmasını istiyorlar ve bunu da saklamıyorlar. Benim anlamadığım asıl mesele ise bu yorumlara onlarca beğeni gelmesi. Ne zaman böyle oldunuz siz ? Yönetimini seversiniz sevmezsiniz ama bu havayolu bu ülkenin havayolu. Ama tabi pardon siz bu ülkeye ait değilsiniz bunu unutmuşum.
  • Hayır tum dunya kapanmaya kısıtlamaya gıderken bir biz mi akıllıyız her yere ucuyoruz pandemıyı basıte alıyoruz. Test yapılıyor evet ama ne kadar guvenılır oldugu belli buradan. Diğer hükümetler Thy ye boykotu koyduktan sonra gecmıs olsun herkese. Saglık paradan once gelir.
  • Yakinda ceza vermeye baslarlar havayollarina ciddi olmalari acisindan!
  • Dünyaya virüs taşıyor THY nın en çok uçan havayolu olması bu manada felaket!

Artan vaka sayıları yüzünden önlemler ve uyarılar art arda gelirken, havalimanlarında uygulanmaya başlayan testlerin de sonuçları ürkütücü seviyeye ulaştı.

Kanada hükümetince yapılan bilgilendirmeyle Türk Hava Yolları’na ait seferlerde virüs tespit edildiği öğrenildi. Buna göre 2 Şubat tarihinde gerçekleştirilen TK17 sefer sayılı İstanbul Toronto seferinde 2 yolcuda, 3 Şubat tarihinde TK35 sefer sayısı ile İstanbul-Montreal uçuşundaki 2 yolcuda ve son olarak 5 Şubat tarihinde icra edilen TK17 sefer sayılı Toronto uçuşundaki 2 yolcuda virüs tespit edildiği öğrenildi.

Kanada Hükümeti, havayolları ve diğer tüm toplu taşıma ile seyahat eden yolcuların, covid-19 riski taşıyıp taşımadıklarını öğrenebilmeleri için güncel verileri paylaşmaya devam edeceğini duyurdu. 

Öte yandan yapılan açıklamada; Hangi koltuklarda oturan yolcuların virüs taşıdığının tespit edildiği ve bu yolcularla teması olanların riskli olabileceği belirtildi.

Kanada hükümetinden THY uyarısı; Virüslü yolcular tespit edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Utanc ~ 3 yıl önce
Maskara olduk yakinda THY hiç bir Ulkeye uçamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Virüs ~ 3 yıl önce
Bu şirketi bu hale nasıl getirdiniz anlamak zor. Maskara olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para lazım ~ 3 yıl önce
Para lazım para

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crazy Technician ~ 3 yıl önce
Hayaldi gercek oldu, sirketimizi basarilarindan dolayi tebrik ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Virus te tasiriz kargo da tasiriz yolcu da tasiriz, bizim isimiz tasimak bro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cihan ~ 3 yıl önce
Ayni sekilde Norvec ede surekli virus tasidigi dusunulmekte. Enflasyon verileri gibi THY nin otoritelerle payladtigi verilerde duzmece ve sadece kar amaci guderek harket etmekteler. Abi torpilli mudur Suayb Ozhan i istifa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy den ne alıp veremediğiniz var ? ~ 3 yıl önce
Arkadaşlar anlamıyorum, bazıları göz göre göre ve gayet de açık bir şekilde THYnin zarar etmesini, ceza yemesini hatta batmasını istiyorlar ve bunu da saklamıyorlar. Benim anlamadığım asıl mesele ise bu yorumlara onlarca beğeni gelmesi. Ne zaman böyle oldunuz siz ? Yönetimini seversiniz sevmezsiniz ama bu havayolu bu ülkenin havayolu. Ama tabi pardon siz bu ülkeye ait değilsiniz bunu unutmuşum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
goygoyu bırak ~ 3 yıl önce
senin cebine ne katkısı var bu havayolunun, kimlerin mamalandığını biliyoruz. vatandaşa hiçbir faydası yok, hatta yükü var.
Thy ~ 3 yıl önce
Thy nı bu hale getirenler sana cevap verir herhalde. Nereden nereye geldi. Kimsenin takmadığı bir havayolu. Eskiden böylemiydi. Bir asalet bir kalite vardı. Şimdi ne var? Terlikle vip de gezen genel müdürler. Şimdi sen kalk ve arabistana taşın bence. Bu ülke bizim. Arapseverlerin değil
Cp1 ~ 3 yıl önce
Hayır tum dunya kapanmaya kısıtlamaya gıderken bir biz mi akıllıyız her yere ucuyoruz pandemıyı basıte alıyoruz. Test yapılıyor evet ama ne kadar guvenılır oldugu belli buradan. Diğer hükümetler Thy ye boykotu koyduktan sonra gecmıs olsun herkese. Saglık paradan once gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy zaten ciddi degil ~ 3 yıl önce
Yakinda ceza vermeye baslarlar havayollarina ciddi olmalari acisindan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan Yolcu ~ 3 yıl önce
Dünyaya virüs taşıyor THY nın en çok uçan havayolu olması bu manada felaket!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sende bir tür virüssün ~ 3 yıl önce
!
Tk ~ 3 yıl önce
Sevinmişsindir bu habere. Bi ton muhterem vatan evladı da beğenmiş yorumunu. Bi bitmediniz
... ~ 3 yıl önce
Bi sus ya... herkes doğru söylemiş. Ceza gelirse thy ye gelecek, bu hepimize ceza gelecek demektir. Olayı hemen politik zemine çekmeye çalışın ancak başka bildiğiniz yok.
Açlıktan oluruz yolcu tasimasa ~ 3 yıl önce
30 bin TK 30 bin iştirak 5 bin havaalanı çalışanı ekmek yiyor. Bu kadar insan ne yapacak
Tk yazana ~ 3 yıl önce
Asıl sen ve senin gibi muhterem vatan evlatları ! bitmediniz !!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000