31 Mayıs 2011, Salı 08:30:04

KKHY HİSSELERİ ALICI BEKLİYOR

Bütçe açıklarını turizm ve eğitim geliriyle kapatmak istediklerini belirten KKTC Başbakanı Küçük, özel sektörün istemesi halinde, yeni kurulan havayolunun hisselerinin tamamını satabileceklerini söyledi.
  • önce adam olun kthy nin türkiyedeki madur ettiyiniz insan ların alacaklarını ödeyin daha nekadar bekleteceksiniz
  • Yeni kurulucak şirkette 14. Maaş olacakmı bilen varmi?:::)))))))))
  • Bir ara bu platformda İlyasçılar, Sadıkçılar,sendikacılar vb. karşılıklı kapışıyorlardı? Ne oldu onlara ya? Egolar birbirini yedi herkes rahatladı. Kimsenin derdi havacılık değildi zaten. Rakı masalarındaki egolar kusmuştu karşılıklı.. Yazık oldu KTHY'ye..
  • Bu isin basındaki buyuk sorunlardan biri de Kıbrıstaki yakınlık ve yapılan torpille ise girmeler yakını veya tanıdıgı hukumette calısan kisilerin her hafta bası işe,işsiz kaldı diye alınması,bu devletin o kadar kisiye para yetistiremeyecegi demektir.Ama devlet bunu farketse bile hala daha insanları ise almaya devam ediyor,para kaybetmeyi ve zarara girmeyi goze alıyordu,sonucta ne oldu?belli bir sureden sonra calısanlara para yetistirilmediginden grevler basladı ama sorunlardan biri de maasların yuksek olmasıydı ve iste tum bunlar Kıbrıs'ın en buyuk sorununun ortaya cıkarttıklarıydı.Sen her tanıdıgını ise alırsan,oof! yandık demektir.Ben bir Kıbrıslıyım ve bu kadar sorundan sonra daha bircok seyin ozellestirilecegine inanıyorum
  • Hiç kimse mağdurum diye ağlamasın. Sendikanın peşine takılıp ercan kapılarında grev yaparken iyidi değil mi ? 3500 TL maaşı beğenmeyip, daha fazla isteriz diye bağırırken iyidi değil mi ? Havaalanında rezalet çıkartıp yolcuları ülkeden kaçırırken iyidi değilmi ? Mağdurları oynamaya gerek yok. Kendiniz yaptınız kendiniz buldunuz. Gidin şimdi sendikanız size iş bulsun. KKHY için sendikacılar da hiç heveslenmesin. Size orada ekmek yok. Şayet size ekmek verirlerse iki ay sonra bu şirkette kapanır.
  • KTHY'den alacaklar karşılığı KKHY'den hisse dağıtılacakmış. Hükümete teşekkürler.
  • KKHY KURULUR VEYA KURULMAZ KURULSA BİLE HAVA-SEN BAŞKANI buran efendi BOŞUNA ELLERİNİ OVUŞTURMA DA SENİ VE YANDAŞLARINI BU KAPIDAN İÇERİ SOKMAZLAR.buran efendi VOLKAN GAZETESİNDE ÇIKANLARA YANIT VERSİN HERGÜN DEVLETE VE TC YE KÜFRETMEKTEN VAZGEÇSİN İHTİYAT FONUNDA KAYIP 8TRİLYON PARANIN HESABINI VERSİN ERCAN APRON ARAÇLARININ YENİLENMESİ İÇİN HAVAŞ IN VERDİĞİ 3MİLYON DOLARIN NASIL BUHARLAŞTIĞNI ahmet derya İLE KKTC HALKINA ÇIKIP MERTÇE VE ERKEKÇE ANLATSIN ONDAN SONRA ELLERİNİ OVUŞTURSUN.
  • Önce şerefli olsunlar,batırdıkları şirkette mağdur olan personelin alacaklarını ödesinler.Bırakın alacakları insanların ceplerinden ödedikleri yatı parasını ödesinler. Tam bir yıl oldu. Bırakın bir şirketi, bin tanede kursalar iflah olmazlar. Sayın Başbakan iki dudağınızı aralayıp ÖDEYİN deseniz ne kaybeder siniz? Sizlerin koltuğu sıcak, sizler emeğin karşılığının ne olduğunu iyi bilerlendensiniz, ama açlığın ne olduğunu hiç anlamamışsınız.
  • Birkere Kıbrıs hükümeti değil, KKTC Hükümeti ve KTHY ile KKHY çoğu yerde karıştırıp yanlış yazmışsınız. Bunun haricinde sayın başbakanın söylediklerine karnımız tok, hiçbişey olmaycak, zaten 3 uçakla neyi nereye taşıyorsunuz, ekip THY uçaklar Anadolu... MİLLİ HAVAYOLU MUŞ MUŞ, HADİ CANIM ORDAN.... YAZIKLAR OLSUN
  • özel sektör elindekiları çıkarmaya uğraşır be gardaççcığım, n'aparsınız ama ? kkhy hayaldi , hala daha hayal...
Geçen yıl iflas kararı alan Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY), Kuzey Kıbrıs Hava Yolları (KKHY) ismiyle ve yeni ortaklarla yakında hizmete başlayacak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı İrsen Küçük, yeni şirketin 28 ortaklı kurulduğunu, hisselerin yüzde 30’una Kıbrıs hükümetinin sahip olduğunu belirterek, özel sektörün istemesi durumunda hisselerin tamamının satılabileceğini söyledi.

Anadolu Jet'ten üç uçak kiralanacak

İflas eden KTHY'nin yerine yeni kurulacak havayolu şirketinin 28 ortaklı olarak yakında hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Başbakan Küçük, bu konuda şu bilgileri verdi: "Yeni şirketin yüzde 60'lık hissesine özel sektör, yüzde 30'una Kıbrıs hükümeti ve yüzde 10'luk hissesine de Türk Hava Yolları sahip olacak. Özel sektörün istemesi halinde hisselerimizin tamamını da satabiliriz. THY'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu aynı zamanda KTHY'nin de yönetim kurulu başkanlığını yürütecek. THY’nin tüm büroları da KTHY'nin de satış bürosu gibi çalışacak. Hisseleri 100 bin dolardan başlayan şirketin kuruluş sermayesi 12 milyon dolar olarak belirlendi. Türkiye'deki Rekabet Kurulu'ndan kararı çıkan şirket, ilk etapta Anadolu Jet'ten üç uçak kiralayıp en kısa zamanda işe başlayacak.

Dünya
KKHY HİSSELERİ ALICI BEKLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
önce adam olun kthy nin türkiyedeki madur ettiyiniz insan ların alacaklarını ödeyin daha nekadar bekleteceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni kurulucak şirkette 14. Maaş olacakmı bilen varmi?:::)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir ara bu platformda İlyasçılar, Sadıkçılar,sendikacılar vb. karşılıklı kapışıyorlardı? Ne oldu onlara ya? Egolar birbirini yedi herkes rahatladı. Kimsenin derdi havacılık değildi zaten. Rakı masalarındaki egolar kusmuştu karşılıklı.. Yazık oldu KTHY'ye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu isin basındaki buyuk sorunlardan biri de Kıbrıstaki yakınlık ve yapılan torpille ise girmeler yakını veya tanıdıgı hukumette calısan kisilerin her hafta bası işe,işsiz kaldı diye alınması,bu devletin o kadar kisiye para yetistiremeyecegi demektir.Ama devlet bunu farketse bile hala daha insanları ise almaya devam ediyor,para kaybetmeyi ve zarara girmeyi goze alıyordu,sonucta ne oldu?belli bir sureden sonra calısanlara para yetistirilmediginden grevler basladı ama sorunlardan biri de maasların yuksek olmasıydı ve iste tum bunlar Kıbrıs'ın en buyuk sorununun ortaya cıkarttıklarıydı.Sen her tanıdıgını ise alırsan,oof! yandık demektir.Ben bir Kıbrıslıyım ve bu kadar sorundan sonra daha bircok seyin ozellestirilecegine inanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hiç kimse mağdurum diye ağlamasın. Sendikanın peşine takılıp ercan kapılarında grev yaparken iyidi değil mi ? 3500 TL maaşı beğenmeyip, daha fazla isteriz diye bağırırken iyidi değil mi ? Havaalanında rezalet çıkartıp yolcuları ülkeden kaçırırken iyidi değilmi ? Mağdurları oynamaya gerek yok. Kendiniz yaptınız kendiniz buldunuz. Gidin şimdi sendikanız size iş bulsun. KKHY için sendikacılar da hiç heveslenmesin. Size orada ekmek yok. Şayet size ekmek verirlerse iki ay sonra bu şirkette kapanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KTHY'den alacaklar karşılığı KKHY'den hisse dağıtılacakmış. Hükümete teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KKHY KURULUR VEYA KURULMAZ KURULSA BİLE HAVA-SEN BAŞKANI buran efendi BOŞUNA ELLERİNİ OVUŞTURMA DA SENİ VE YANDAŞLARINI BU KAPIDAN İÇERİ SOKMAZLAR.buran efendi VOLKAN GAZETESİNDE ÇIKANLARA YANIT VERSİN HERGÜN DEVLETE VE TC YE KÜFRETMEKTEN VAZGEÇSİN İHTİYAT FONUNDA KAYIP 8TRİLYON PARANIN HESABINI VERSİN ERCAN APRON ARAÇLARININ YENİLENMESİ İÇİN HAVAŞ IN VERDİĞİ 3MİLYON DOLARIN NASIL BUHARLAŞTIĞNI ahmet derya İLE KKTC HALKINA ÇIKIP MERTÇE VE ERKEKÇE ANLATSIN ONDAN SONRA ELLERİNİ OVUŞTURSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önce şerefli olsunlar,batırdıkları şirkette mağdur olan personelin alacaklarını ödesinler.Bırakın alacakları insanların ceplerinden ödedikleri yatı parasını ödesinler. Tam bir yıl oldu. Bırakın bir şirketi, bin tanede kursalar iflah olmazlar. Sayın Başbakan iki dudağınızı aralayıp ÖDEYİN deseniz ne kaybeder siniz? Sizlerin koltuğu sıcak, sizler emeğin karşılığının ne olduğunu iyi bilerlendensiniz, ama açlığın ne olduğunu hiç anlamamışsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birkere Kıbrıs hükümeti değil, KKTC Hükümeti ve KTHY ile KKHY çoğu yerde karıştırıp yanlış yazmışsınız. Bunun haricinde sayın başbakanın söylediklerine karnımız tok, hiçbişey olmaycak, zaten 3 uçakla neyi nereye taşıyorsunuz, ekip THY uçaklar Anadolu... MİLLİ HAVAYOLU MUŞ MUŞ, HADİ CANIM ORDAN.... YAZIKLAR OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
özel sektör elindekiları çıkarmaya uğraşır be gardaççcığım, n'aparsınız ama ? kkhy hayaldi , hala daha hayal...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000