16 Haziran 2014, Pazartesi 14:57:42

LUFTHANSA ÇIKIŞ YOLU ARIYOR!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın, rakip havayolu şirketlerinin sefer sayılarını artırmaları ve ucuz fiyatları nedeniyle rekabette zorlandığı ve yeni arayışlara girdiği belirtildi.
  • sen turk yolculara transit bile gecerken vize iste,sonra zarar ettim ben diye baska sirket acmaya kalk.. air france kafasi calisiyor, transit herkesi kabul ediyor.. alman hala transit bile olsan gelme mantigi ile.. insallah batarsin
  • avrupadaki bir çok havayolu sıkıntıya girecek. 3. havalimanı sağ salim açılır thy;'de hata yapmazsa. Türkiye bu işten çok kazanacak.Sadece havayolu olarak bakmayın Almanya fuarlarınıda kaybetmeye başlayacak istanbul'a yapılan otel yatırımları da bunları gösteriyor. THY-EMİRATES-QATAR-ETHİAD yeni yıldızlar olacak. Avrupa'daki havayolları pazar payları giderek azalacak.
  • Değerli ALMAN AŞIĞI Türk Sivil havacılarımıza umarım iyi bir mesaj ve gelecek için örnektir. Onlar kendilerini gayet iyi bilirler. Hem Türkiyenin parasını yerler, hem de işte böyle alman şarkısı söylerler.. Herşeyin bir sonu vardır...
  • DB hızlı trenleri ile gitmek varken kim uğraşır uçakla:) Avrupa'da uçak işi ucuzcularla kaldı bıraksınlar bu işleri saatte480 km ile giden tren varken ne uğrasıcam check in rötar geldi gitti:))
  • lufhansa yönetimkurulu üyeleri ben kocaeli den sesleniyorum gelin kocaeli cengiztopel havaalanına oradan yani kocaeli cengiztopel havaalanında uçuş yapın tamammı sayın lufhansa uçak yöneticileri
  • Pamuk alsınlar pamuk, yakında tıkamak için lazım olacak!!!

Der Spiegel dergisinin haberine göre Lufthansa, çok iyi kazanç sağladığı Amerika Kıtası'na uçuşlarda rakip havayolu şirketlerinin büyük ilgisi nedeniyle fiyatları düşürdü.

Derginin haberinde, "Yalnızca Türk Hava Yolları ve Emirates Havayolları, bu yaz Amerika seferlerinde kapasitelerini yüzde 20 artırdı.  Qatar Airways ve Etihad Havayolları da yolcu taşıma kapasitelerini yüzde 50 artırdı" denildi.

Rakip firmaların Amerika Kıtası'na uçuşlarda 1 milyon 750 bin yolcu taşıyabilecek ek seferler düzenledikleri, Lufthansa’nın konumunu korumak için Air France ve British Airways ile işbirliğine gittiği kaydedildi.

Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi Jens Bischof, dergiye yaptığı açıklamada, "Müşterilerimiz bize değer verdiği için satışlarımız iyi gidiyor ancak açıkça daha düşük fiyatlarla bilet satıyoruz" bilgisini verdi.

YENİ HAVAYOLU ŞİRKETİ Mİ KURACAKLAR?

Lufthansa’nın Avrupa içinde düşük fiyatlarla uçan Ryanair ve Easyjet gibi firmalarla rekabet edebilmek için kendi grubu bünyesindeki Eurowings’in çatısı altında yeni bir havayolu şirketi kurmayı tasarladığı bildirilen haberde, şirketin Asya yönelik daha ucuz uçuşlar için de arayışta olduğu, bunun bölgeden bir havayolu şirketiyle işbirliği içinde mi yoksa ortak yeni bir şirket kurulmasıyla yoluyla mı olacağının henüz netlik kazanmadığı aktarıldı.

Yeni planların, 1 Mayıs’ta göreve başlayan Lufthansa Üstyöneticisi (CEO) Carsten Spohr tarafından temmuz ayı başında kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Almanya'nın en büyük hava yolu şirketi olan Lufthansa, geçen hafta yaptığı sürpriz açıklamada, 2014 kar hedefini aşağıya çekerek 1 milyar avro olarak duyurmuş, açıklama üzerine şirket hisseleri borsada büyük değer kaybetmişti. Lufthansa’nın daha önce açıkladığı tahmin 1,5 milyar avroydu.

LUFTHANSA ÇIKIŞ YOLU ARIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ztk ~ 10 yıl önce
sen turk yolculara transit bile gecerken vize iste,sonra zarar ettim ben diye baska sirket acmaya kalk.. air france kafasi calisiyor, transit herkesi kabul ediyor.. alman hala transit bile olsan gelme mantigi ile.. insallah batarsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bmx ~ 10 yıl önce
avrupadaki bir çok havayolu sıkıntıya girecek. 3. havalimanı sağ salim açılır thy;'de hata yapmazsa. Türkiye bu işten çok kazanacak.Sadece havayolu olarak bakmayın Almanya fuarlarınıda kaybetmeye başlayacak istanbul'a yapılan otel yatırımları da bunları gösteriyor. THY-EMİRATES-QATAR-ETHİAD yeni yıldızlar olacak. Avrupa'daki havayolları pazar payları giderek azalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
III. HAVALİMANI :)) ~ 10 yıl önce
İnşaallah olur ama 20 MT KOD FARKI varmış ne yapalım kardeş :)))
Örnek ~ 10 yıl önce
Değerli ALMAN AŞIĞI Türk Sivil havacılarımıza umarım iyi bir mesaj ve gelecek için örnektir. Onlar kendilerini gayet iyi bilirler. Hem Türkiyenin parasını yerler, hem de işte böyle alman şarkısı söylerler.. Herşeyin bir sonu vardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabır ~ 10 yıl önce
DB hızlı trenleri ile gitmek varken kim uğraşır uçakla:) Avrupa'da uçak işi ucuzcularla kaldı bıraksınlar bu işleri saatte480 km ile giden tren varken ne uğrasıcam check in rötar geldi gitti:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kocaeli my ~ 10 yıl önce
lufhansa yönetimkurulu üyeleri ben kocaeli den sesleniyorum gelin kocaeli cengiztopel havaalanına oradan yani kocaeli cengiztopel havaalanında uçuş yapın tamammı sayın lufhansa uçak yöneticileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koca ~ 10 yıl önce
Yorumlarda tutturdun bi Kocaeli Cengiz Topel ! Nedir bu arkadaşım, bu kadar ilgileniyorsan hub noktası olan bi yerde otur.
Hub ~ 10 yıl önce
Hub deyince aklıma geldi. Ne oldu bu arada Diyarbakır Hub'ına? Jet Fadıl Maldivlere günde 3 sefer yapacaktı Diyarbakır'dan hem de karşılıklı. Hazırlıklar sürüyor herhalde...:))
fatiha ~ 10 yıl önce
Pamuk alsınlar pamuk, yakında tıkamak için lazım olacak!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000