21 Mart 2015, Cumartesi 10:33:50

LUFTHANSA GREVİ THY'YE YARADI

Lufthansa pilotlarının uzayan grevi nedeniyle çok sayıda sefer iptal olurken, Türk Hava Yolları'nın Almanya uçuşlarına talep arttı.
  • Bende tekrar söylüyorum benim abim babam ben burda kalıp 79 aç kalmayı ölmeyi göze almışsak ,bence kolayı seçmemişiz demektir.Oralardan yapıcı eleştiriler yapıp birşeyler katacaksanız tamam fakat aksini ben kabul etmiyorum
  • bizim astronotlara ders olsun bu grev. Adamların para umrunda değil, hakları için greve çıkıyorlar. Bizimkilerin ise tek derdi para.
  • Zoruna mı gitti.
  • şimdi bu grevide türk hükümeti yaptı derler dünya eninde sonunda thy nin liderligini kabul edecek
  • Birşeyleri değiştirmek için 79da gitmek zorunda kalsaydın eğer seninde ister istemez dilin bu halde olurdu sırf siyasi düşüncenden ötürü bazı şeyleri yapmaya yurtsışında yaşamaya maruz bırakılsaydın o zaman anlardın ama yaşamadığın tadmadığın şeylere hayattayken yorum yapma yanında arkadaşların ölürken bazı şeyleri aileni dahi bırakman gerekebiliyor. Ben Thynin büyümesi en az sizler kadar istiyorum Milliyetçiyim gururlanırımda ama özetle diyeceğim büyürken bazı şeylerinde planlaması şirket için daha iyi olur Çalışanları içinde. LUFTHANSA neden greve çıktı diye soran arkdaşımız içinde emeklilik yaşı 55den 59.a çıkıyor ve Hakedişleri 2 yıl geçirildikten sonra veriliyor ve yıpranma payıda % 100den % 50ye düşürülüyor insanlarda doğal olarak buna karşı çıktılar.
  • Deltacıya.Sizin gibi bu memleketin tozunu yutmamış,azıcık sıkıya gelince soluğu dışarda almış,Türkçe sinden tek kelime anlaşılmayan adamlardan bıktım ben.Kalsaydın burada birşeyleri düzeltmeye çalışsaydın, savaşsaydın .Öyle hariçten gazelle olmuyor bu işler.
  • Acaba grevin asıl nedeni nedir bilen var mı? Yani şartlardaki iyileştirme talebi mi maaş mı yahut hukuki haksızlıklar mı? Haber içerisinde bu tür bilgiye ulaşamadım da. Teşekkürler.
  • Yahu deltacı sen nerden biliyosun Thy'de bu eğitimlerin olmadığını,ayrıca bir uçak 6 kez pas mı geçer,o kadar beklemeye,approacha yakıt mı yeter,16 senedir uçtuğundan beyninde süblimleşme olmuş.
  • Ve bunu duyan pegasus ..... :)
  • Cevap veren arkadaş Ben Delta da kabinde uçan 17yıllık kabin memuruyum bana ground time'ın uçakların bakımının yada thyde 6haftalık eğitim veriyorlarmış birkere türbülansın önceliğin safety olduğunun yada emergency durum senaryolarının asıl ve asıl tknın yaşamış olduğu üzücü amsterdam kazasının ders olarak anlatılmasonın sebebini açıklayabilir misin herşey yalakalıkla GEÇİŞTİRİLEMEZ. Ben burada yaşamış olduğum tam 4 kazamızın yıllata dayalı tüm hepsini her sene ders olarak alıyoruö powerpointtede sunum yapıyoruz. Klmnin Lufthansanın Ananın Singaporeun Deltanın Britisihin nasıl ölümle sonuçlanan kazası yoksa tknında olmasın diye bu yazılarımız. Sen tr.de yaşaya yaşaya özeleştiri yapabilmeyi unutmuşsun ve saidst bencil olmuşsum çalışanlar ve bilen insanlar eksikleri söyleyecekleri anlaşılabilesin ben burada daha 16.yılımda daha yeni Purser oluyorum thy 5.yılda amir yapıyor sonra sosyal medyada yazdığındam ötürüde işten atıyor bunlar normal şeylermi? Ayrıca son olarak bir çift lafım var geçen senelerde bir takım kabinden insanlar greve çıktığında çıkmayan ve her zaman söylenen insanlar asıl kaptanlardı ama sonra nolduysa sustular uçtular hak aramayı bilmeyeni hakkını aratmayıda bildirtmezler Anaximemder 6 yy.

Lufthansa’da pilotların başlattığı bir günlük grev nedeniyle yaşanan uçuş iptalleri, Türk Hava Yolları’na yaradı. Birçok Alman ve Türk yolcu Türk Hava Yolları’nı seçti.

Lufthansa Havayolları, pilotların greve gitmesi nedeniyle dünya genelinde binin üzerinde sefer iptal etti. Dünya genelinde binlerce yolcunun etkilendiği grevden Türkiye’de yolcular fazla etkilenmedi.

Almanya’da birçok noktaya uçuş yapan Türk Hava Yolları, Alman ve Türk vatandaşların mağdur olmasını önledi. Lufthansa Havayolları ile uçamayan yolcular, Türk Hava Yolları’na akın etti.

Türk Hava Yolları’nın Almanya uçuşlarında bazı hatlarda doluluk oranı normalin çok üstüne çıktı.

LUFTHANSA'NN GREVLE BAŞI DERTTE!

Lufthansa'daki grev sebebiyle uzun menzilli uçuşların yarısından fazlası iptal oldu. Bir günde 153 uzun menzilli uçuştan 84'ü yapılamadı, 18 bin yolcu mağdur oldu. Lufthansa'nın Avrupa'daki yolcusunu Ryanair ve Easyjet alırken, uzun menzilli uçuşlardaki yolcular THY ve Emirates ile uçtu.

Nisan ayından bu yana 13 kez grevle karşı karşıya kalan Lufthansa, bir yılda grev sebebiyle 213 milyon dolar kaybetti.

 

LUFTHANSA GREVİ THY'YE YARADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bende tekrar söylüyorum benim abim babam ben burda kalıp 79 aç kalmayı ölmeyi göze almışsak ,bence kolayı seçmemişiz demektir.Oralardan yapıcı eleştiriler yapıp birşeyler katacaksanız tamam fakat aksini ben kabul etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grevci ka ~ 9 yıl önce
bizim astronotlara ders olsun bu grev. Adamların para umrunda değil, hakları için greve çıkıyorlar. Bizimkilerin ise tek derdi para.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Zoruna mı gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 9 yıl önce
şimdi bu grevide türk hükümeti yaptı derler dünya eninde sonunda thy nin liderligini kabul edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Birşeyleri değiştirmek için 79da gitmek zorunda kalsaydın eğer seninde ister istemez dilin bu halde olurdu sırf siyasi düşüncenden ötürü bazı şeyleri yapmaya yurtsışında yaşamaya maruz bırakılsaydın o zaman anlardın ama yaşamadığın tadmadığın şeylere hayattayken yorum yapma yanında arkadaşların ölürken bazı şeyleri aileni dahi bırakman gerekebiliyor. Ben Thynin büyümesi en az sizler kadar istiyorum Milliyetçiyim gururlanırımda ama özetle diyeceğim büyürken bazı şeylerinde planlaması şirket için daha iyi olur Çalışanları içinde. LUFTHANSA neden greve çıktı diye soran arkdaşımız içinde emeklilik yaşı 55den 59.a çıkıyor ve Hakedişleri 2 yıl geçirildikten sonra veriliyor ve yıpranma payıda % 100den % 50ye düşürülüyor insanlarda doğal olarak buna karşı çıktılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Deltacıya.Sizin gibi bu memleketin tozunu yutmamış,azıcık sıkıya gelince soluğu dışarda almış,Türkçe sinden tek kelime anlaşılmayan adamlardan bıktım ben.Kalsaydın burada birşeyleri düzeltmeye çalışsaydın, savaşsaydın .Öyle hariçten gazelle olmuyor bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden? ~ 9 yıl önce
Acaba grevin asıl nedeni nedir bilen var mı? Yani şartlardaki iyileştirme talebi mi maaş mı yahut hukuki haksızlıklar mı? Haber içerisinde bu tür bilgiye ulaşamadım da. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yahu deltacı sen nerden biliyosun Thy'de bu eğitimlerin olmadığını,ayrıca bir uçak 6 kez pas mı geçer,o kadar beklemeye,approacha yakıt mı yeter,16 senedir uçtuğundan beyninde süblimleşme olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ve bunu duyan pegasus ..... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cevap veren arkadaş Ben Delta da kabinde uçan 17yıllık kabin memuruyum bana ground time'ın uçakların bakımının yada thyde 6haftalık eğitim veriyorlarmış birkere türbülansın önceliğin safety olduğunun yada emergency durum senaryolarının asıl ve asıl tknın yaşamış olduğu üzücü amsterdam kazasının ders olarak anlatılmasonın sebebini açıklayabilir misin herşey yalakalıkla GEÇİŞTİRİLEMEZ. Ben burada yaşamış olduğum tam 4 kazamızın yıllata dayalı tüm hepsini her sene ders olarak alıyoruö powerpointtede sunum yapıyoruz. Klmnin Lufthansanın Ananın Singaporeun Deltanın Britisihin nasıl ölümle sonuçlanan kazası yoksa tknında olmasın diye bu yazılarımız. Sen tr.de yaşaya yaşaya özeleştiri yapabilmeyi unutmuşsun ve saidst bencil olmuşsum çalışanlar ve bilen insanlar eksikleri söyleyecekleri anlaşılabilesin ben burada daha 16.yılımda daha yeni Purser oluyorum thy 5.yılda amir yapıyor sonra sosyal medyada yazdığındam ötürüde işten atıyor bunlar normal şeylermi? Ayrıca son olarak bir çift lafım var geçen senelerde bir takım kabinden insanlar greve çıktığında çıkmayan ve her zaman söylenen insanlar asıl kaptanlardı ama sonra nolduysa sustular uçtular hak aramayı bilmeyeni hakkını aratmayıda bildirtmezler Anaximemder 6 yy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000