05 Ekim 2009, Pazartesi 08:03:55

MRO EUROPA 2011'DE TÜRKİYE'DE YAPILACAK

Bu yıl Hamburg`da düzenlenen MRO Europa Uluslararası Havacılık Fuarı`na Türkiye`den de MNG Technic, Türk Hava Yolları A. Ş. ve myTechnic şirketleri katıldı. 2011 yılında gerçekleştirilecek fuara ise Türkiye ev sahipliği yapacak.
  • Umarım Dubai kadar güzel olur Dubai MRO çok iiyidi? sence koodinatörüm :):):):)
  • Çok güzel bir haber. Özel şirketler bu organizasyon sonrası 2011'de daha da büyür umarım.

Her yıl Avrupa`nın değişik ülkelerinde gerçekleştirilen MRO (Maintenance, Repair and Overhaul) Europa Uluslararası Havacılık Fuarı`na bu yıl Almanya`nın Hamburg kenti ev sahipliği yaptı. Fuara Türkiye`den, Türk sivil havacılık sektöründe uçak bakım ve onarım hizmetleri sunan myTechnic, MNG Technic ve Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. şirketleri de katıldı. 10 bin metrekare alan üzerine kurulu fuar, 3 binden fazla kişi tarafından ziyaret edildi.

MRO EUROPA FUARI 2011`DE TÜRKİYE`DE

MRO Europa fuarlarına her yıl katıldıklarını belirten THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir, "Türkiye`nin en büyük bakım ve onarım kuruluşu olarak her yıl bu fuara katılıyoruz ve alanımızda gelişmeye devam ediyoruz. Bu tür fuarların parçası olmak bizim için ticari açıdan ve imaj açısından önemli. Bu fuarın devamı olarak 2011 yılında MRO Europa Fuarı Türkiye`de gerçekleştirilecek dedi. Fuarın verimli geçtiğini belirten Demir, Ekonomik durgunluktan dolayı satıcıların çok, alıcıların az olduğu bir dönem yaşıyoruz. Fakat fuar bizim açımızdan başarılı geçti. Potansiyel müşterilerle buluşup bazı bağlantılarımızı yeniledik. Almanya`da Lufthansa`nın alt şirketlerinin yanı sıra bazı Alman şirketleriyle de ticari ilişkilerimiz var" dedi. 9 kişilik bir ekiple fuara katıldıklarını belirten Demir, fuarın altın sponsorlarından olduklarını da sözlerine ekledi. 

MRO EUROPA 2011'DE TÜRKİYE'DE YAPILACAK

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Umarım Dubai kadar güzel olur Dubai MRO çok iiyidi? sence koodinatörüm :):):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok güzel bir haber. Özel şirketler bu organizasyon sonrası 2011'de daha da büyür umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000