10 Şubat 2014, Pazartesi 15:42:45

TALPA'NIN YENİ BAŞKANI KİM OLACAK?

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği’nde Çarşamba günü genel kurul heyecanı yaşanacak. Genel kurulda kaç liste yarışacak?
  • Sermet kim sermetin kendine guveni yokmu Emanetmicimisin sen diyen arkadas! Hocama duzgun konuscaksin once Sen hayatinda emanetcimi gordun duydun kelime yapiyosun guzelligini yedigim O beyniniz hicmi calismiyor bu adamin masada makamda unvanda gozu yoktur ekibede kendisinede istediginizi sorabilirsiniz kesinlikle baskan olmak istemedi kimseyle kotu olmamak icin . Onu zorla baskan yapmak istiyorlar Baskanlik yapsin diye degil OY TOPLASİN diye tamammi bidik?? Onun seveni sayani coktur herkesle iyidir. Ona emanetci diyebiliyosan ismini ver adamakilli ordan yazma cesaretinle Kafa calistir
  • Yedek listeyi de yazın da haberi olmayan yedek adaylar öğrensinler!!!
  • ekip baya sağlam, iş yaparlar, oyum size..
  • Dort dortluk bir insan sunay aaabi:))))
  • Sayın Nuri Bey Eleştirlerinize ve vaatlerinize bakınca şu gerçeği görüyoruz.Türkiyede işsiz pilotlar için birmaddeye bir yer verememişsiniz. Yazıklar olsun. Siz de THY pilotu olarak el divan pençe durmaya devam edin.
  • Sermet kim ben tanimiyorum
  • Saylan inşaatı başımıza saran sensin ey TALPA. Bizlerin dolandırılmasına sebep olan da sensin, bu durumda hala sesi çıkmayan da sensin. Defalarca arayıp " tamam komisyon kurduk ilgileneceğiz" lafını duyup da kandırılan da biziz.
  • Hakan sermet kim ben tanımıyorum .. :))))
  • Maalesef ülkemizde iş yasası olmayan tek çalışan kesim UÇUCU PERSONELDİR.İşten atılma korkusu taşıyan TALPA yönetiminin bu yasayı çıkarması imkansız.2000 Yılından sonraki yönetimler bu konuyu gündemine dahi almaya cesaret edemedi.Ülkemizde Hayvan hakları yasası var.Bizim yasamız yoktur.Bu nedenle iş güvencemiz yoktur.Kıdem tazminatımız yoktur.Haklarımız Borçlar kanununda bulunan amele haklarıyla sınırlıdır.THY veya TÖSHİD'E bağlı bir havayolu şirketinden maaş alan bir yönetimin Hava iş yasasını meclisten geçirmesi mümkün değildir.Bunu kimmi söylüyor.Talpanın babası söylüyor
  • Sermet'çiğim, İsmail Bingöl'ün sana "sen birkaç ay başta görün, sonra bırakırsın ben geçerim" dediği doğru mu? Emanetçi misin sen? Bu nasıl pazarlıktır yahu?

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği’nde Çarşamba günü genel kurul heyecanı yaşanacak. Genel kurulda kaç liste yarışacak?

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği TALPA üyesi pilotlar, 12 Şubat Çarşamba günü sandık başına gidecek.

Gürcan Mantı’nın yeniden başkan adayı olduğu genel kurulda bir liste daha yarışacak. THY kaptan pilotu Sermet Karaağaç’ın oluşturduğu liste Talpa yönetimini devralabilmek için genel kurulda üyelerden oy isteyecek.

Genel Kurul Çarşamba günü Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalı Ali Sürmen Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak. Oy verme işlemi saat 18.00’de sona erecek.

İşte Airbus 330/340 filosunda görev yapan Talpa Başkan Adayı Sermet Karaağaç’ın listesi:

TALPA
YÖNETİM KURULU ASİL VE YEDEK
ADAY LİSTESİ

ASİL LİSTE
 
1.  Sermet KARAAĞAÇ   
2.  Sinan SARAN      
3.  Mehme Ali EĞRİOGLU     
4.  Behçet Kemal ÖZKAN    
5.  Ünsal  SEÇKİN    
6.  Ümit İSKENDER     
7.  Gökhan ÖZYARIN     
8.  Hakan IŞIKLAR      
9.  Tolga BİRER      
10. Beliğ OKKALIOĞLU     
11. Erkan ELMAS      
12. İsmail BİNGÖL      
13.. Emre KIZILYALLI     
   

TALPA DENETİM KURULU ASİL VE YEDEK
ADAY LİSTESİ

ASİL LİSTE       
1. Ziya UCKUN.     
2. Metin EKEN     
3. Cenk SEYMEN     

TALPA'NIN YENİ BAŞKANI KİM OLACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Bmwmotors ~ 10 yıl önce
Sermet kim sermetin kendine guveni yokmu Emanetmicimisin sen diyen arkadas! Hocama duzgun konuscaksin once Sen hayatinda emanetcimi gordun duydun kelime yapiyosun guzelligini yedigim O beyniniz hicmi calismiyor bu adamin masada makamda unvanda gozu yoktur ekibede kendisinede istediginizi sorabilirsiniz kesinlikle baskan olmak istemedi kimseyle kotu olmamak icin . Onu zorla baskan yapmak istiyorlar Baskanlik yapsin diye degil OY TOPLASİN diye tamammi bidik?? Onun seveni sayani coktur herkesle iyidir. Ona emanetci diyebiliyosan ismini ver adamakilli ordan yazma cesaretinle Kafa calistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yedekler ~ 10 yıl önce
Yedek listeyi de yazın da haberi olmayan yedek adaylar öğrensinler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 10 yıl önce
ekip baya sağlam, iş yaparlar, oyum size..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dort dortluk bir insan sunay aaabi:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Sayın Nuri Bey Eleştirlerinize ve vaatlerinize bakınca şu gerçeği görüyoruz.Türkiyede işsiz pilotlar için birmaddeye bir yer verememişsiniz. Yazıklar olsun. Siz de THY pilotu olarak el divan pençe durmaya devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 10 yıl önce
Sermet kim ben tanimiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Saylan inşaatı başımıza saran sensin ey TALPA. Bizlerin dolandırılmasına sebep olan da sensin, bu durumda hala sesi çıkmayan da sensin. Defalarca arayıp " tamam komisyon kurduk ilgileneceğiz" lafını duyup da kandırılan da biziz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hakan sermet kim ben tanımıyorum .. :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TECRÜBE KONUŞUYOR: ~ 10 yıl önce
Maalesef ülkemizde iş yasası olmayan tek çalışan kesim UÇUCU PERSONELDİR.İşten atılma korkusu taşıyan TALPA yönetiminin bu yasayı çıkarması imkansız.2000 Yılından sonraki yönetimler bu konuyu gündemine dahi almaya cesaret edemedi.Ülkemizde Hayvan hakları yasası var.Bizim yasamız yoktur.Bu nedenle iş güvencemiz yoktur.Kıdem tazminatımız yoktur.Haklarımız Borçlar kanununda bulunan amele haklarıyla sınırlıdır.THY veya TÖSHİD'E bağlı bir havayolu şirketinden maaş alan bir yönetimin Hava iş yasasını meclisten geçirmesi mümkün değildir.Bunu kimmi söylüyor.Talpanın babası söylüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçici Başkan ~ 10 yıl önce
Sermet'çiğim, İsmail Bingöl'ün sana "sen birkaç ay başta görün, sonra bırakırsın ben geçerim" dediği doğru mu? Emanetçi misin sen? Bu nasıl pazarlıktır yahu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000