28 Ekim 2021, Perşembe 10:29:58

THY Alman Kobil'ler olan anlaşmasını yeniledi

Türk Hava Yolları (THY) bir milyona yakın üyesi bulunan Alman Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Birliği (BVMW) ile 2017 yılında beri devam eden iş birliğini 2022-2024 yılları arasını kapsayacak şekilde yenilendi.
  • İstasyon müdürüne ve şefine iyi cukka çıktı.Şimdi ne kobileri iş ortağımız diye tkvaiwe girip 300-500 USD BİLET PARASI ALIP cebe atarlar.Genel müdürlük baksa iş ortaklarımız uçuyor diyecekler ama o istasyonlar da ki oda varya ne alışverişlere şahitlik ediyor.
  • Eeee hani Almanya düşmandı,bize her kötülüğü yapıyordu,bizi ambargo,yaptırımla tehdit ediyordu,fetoculara oturum izni veriyordu,koruyordu ne oldu niye anlaşma yenilendi? Demek ki adamların parasına,turistine,yatırımcısına,işadamına her şeyine muhtacız o zaman demek oluyor ki boşa üflemeyeceğiz...

Türk Hava Yolları (THY) bir milyona yakın üyesi bulunan Alman Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Birliği (BVMW) ile 2017 yılında beri devam eden iş birliğini 2022-2024 yılları arasını kapsayacak şekilde yenilendi.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ve BVMW Başkanı Markus Jerger tarafından imzalanan niyet anlaşmasına göre; BVMW üyesi firmalar uçuşlarını THY'nin sunduğu ayrıcalıklar ile gerçekleştirmeye devam edebilecekler.

Yenilenen işbirliği kapsamında bünyesinde kendine bağlı 10 binin üzerinde kobi kuruluşu bulunduran ve yılda ortalama iki bin etkinlik gerçekleştiren BVMW, bu platformlarda THY markasının yer alması için kolaylık sağlayacak. Ayrıca THY'nin kurumsal sadakat programı 'Turkish Airlines Corporate Club'un sunduğu çeşitli avantajların Alman şirketler tarafından tercih edilmesinin devamı da hedefleniyor.

"MEMNUNİYET DUYUYORUZ"

İşbirliğinin yenilenmesi ile ilgili konuşan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı Alman Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Birliği ile yıllardır devam eden stratejik iş birliğini sürdürmekten memnuniyet duyduklarını belirterek "İmzalanan yeni anlaşmamız ile kurumsal segmentteki hacmimizi küresel ölçekte en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Ülkemizin milli bayrak taşıyıcı havayolu şirketi olarak iş dünyasından değerli misafirlerimizi dünyanın en çok ülkesiyle buluşturmayı sürdüreceğiz" dedi.

BVMW Başkanı Markus Jerger ise " Dünyanın en önemli havayollarından biri ile stratejik işbirliği içerisinde olmaktan dolayı mutluyuz. Türk Hava Yolları ile Alman Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Birliği en iyi şekilde iş imkanlarıyla dünyayı buluşturuyor" diye konuştu.

THY Alman Kobil'ler olan anlaşmasını yeniledi

Yorumlar

VURGUNCULAR ~ 2 yıl önce
İstasyon müdürüne ve şefine iyi cukka çıktı.Şimdi ne kobileri iş ortağımız diye tkvaiwe girip 300-500 USD BİLET PARASI ALIP cebe atarlar.Genel müdürlük baksa iş ortaklarımız uçuyor diyecekler ama o istasyonlar da ki oda varya ne alışverişlere şahitlik ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vurguncular'a ~ 2 yıl önce
O dediklerini hemen her yurtdışı müdürü yapıyor hamdolsun.
anlaşma ! ~ 2 yıl önce
Eeee hani Almanya düşmandı,bize her kötülüğü yapıyordu,bizi ambargo,yaptırımla tehdit ediyordu,fetoculara oturum izni veriyordu,koruyordu ne oldu niye anlaşma yenilendi? Demek ki adamların parasına,turistine,yatırımcısına,işadamına her şeyine muhtacız o zaman demek oluyor ki boşa üflemeyeceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000