10 Mart 2023, Cuma 11:53:36

THY ESENBOĞA İSTASYON MÜDÜRÜ HAKKINDA TACİZ İDDİASI!

Ankara Esenboğa Havalimanı taciz skandalıyla çalkalanıyor.
  • Ailesi olan sadece o değil , ailesi varsa ailesinin peşinden gitsin başkasının namusuna bakmasın
  • Benim de whatsapp durumumda ‘yazıyor..’ şeklinde o zaman bütün whatsappımda durumu görenler üzerine alınsın taciz diye şikayette bulunsun .. insanların ayağını kaydırmak için böyle ucuz hareketler yapılması iş hayatında her zaman olur şaşırmamak gerek thy en doğru kararı verecektir
  • Taciz şikayetinde bulunmadan önce taciz kavramının ne olduğunun bilinmesi gerekiyor. WhatsApp durumundan taciz mi olur? Ortada ne kanıt var ne başka bir şey.
  • Olayın iftira olduğu(söylenenlere göre ortada bariz bir delil yok) ve bir kumpas çevirildiğini düşünenler var. Haberin sunuluş şekli de sanki buna işaret ediyor. Çok dikkatli olmak lazım.
  • Dünyanın en iyi üniversitelerinin ilk üç sırası şu şekilde. 1-University of Oxford. 2-Harvard University. 3-Kartal İmam Hatip. Şimdi buradan mezun olanların iş bulmama gibi sorunu yok. Hadi ilk iki sıradaki üniversiteleri anladık da KARTAL İMAM HATİP ne ya. Buradan mezun olanda vizyon olur mu.? Parmak arası terlikle dolaşacaksın, 3 beden bol takım elbise giyeceksin, imam gibi sakkallarını toplatacaksın ve iki elin arkada elinde tesbihle dolaşacaksın ve sen ESENBOĞA gibi bir istasyonu yöneteceksin. İngilizce var mı ? YOK... Vizyon varmı ? YOK vs. vs. Kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır. Hele bir seçim olsun bekliyorum. Listem çok kabarık. Hepsini alenen ifşa edecem. Yeter artık kamyon şoförü olamayacak adam istasyon müdürlüğü yapıyor. Hesap vereceksiniz. Nereden gelip Kime hizmet ettiğinizi biliyorum. Hani bir tabir vardır ya. Köprüden önce ki son çıkış. Ama sizin çıkışınızda kalmadı. HESAP VERECEKSİNİZ. NOKTA.
  • cnm benim o iş oyle değil. instagramda sosyal meddaya siyasi gucu savunan guclerin hepsi cok iyi yerlere ucuyor en iyi harcırahları alıyor mesela. bu isimlerin listesi kimlerde birden bunlardan başlansa. bu isimler il teskilatından kabine hecen vasıfsızlar. d
  • Ali kıran baş kesen modunda gezen altındaki 4 avane, başka başkanlıktan müdürlük hevesiyle gelen,tgs den himayesine girip hemcinslerine yapılanları görmezden gelen,şeflik aldığı için personelleri konuşmaması konusunda tembihleyen,aylarca yanında normalci gelen ama gozyuman, bu utanç hepinizin üstündedir.
  • Sonuçta nasıl geldiği belli bu gibi hareketlerde onların geldiği yerde normal .yorumlara bakıyorumda whatsup durumuyla tacizmi olur diye yorumlar var . Thy de çalışan herhangi biri tacizle masumiyeti ayıracak zekaya sahiptir. Sadece utanç verici
  • sayın Ahmet BOLAT Daha öncede yapmışda neden soruşturulmamış soruşturulmuş ise neden kapatılmış olay yada kim durdurmuş işte liyakat öncelikli seçimler yapmaz isek böyle sorunlar karşımıza çıkar biz devlet geleneği olan büyük bir milletiz kurumlarımız ehil insanlara emanet edilmeli kişisel hırslara ayak oyunlarına maruz kalmamalı işini düzgün yapanın hakkı verilmeli bu tip insanlar ise toplumda dışlamalı. Mülk Allahın Adalet de Mülkün temelidir...
  • REİSİN balkon konuşmasına hazır olun Her haberlerin altına gidiyorsunuz diyen, işiniz bitti diyen , konuyla alakası olsun olmasın her köşe yazısının altına virüs gibi bulaşanlar !! Hepinizi REİSİN balkon konuşmasına bekliyoruz !! Dibine kadar TAYYİP ERDOĞAN

Ankara Esenboğa Havalimanı bir süredir THY Esenboğa İstasyon Müdürü'nün hakkındaki taciz iddiasıyla ile çalkalanıyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nın Esenboğa İstasyon Müdürü U.Ö, Turkish Ground Services'te (TGS) memur olarak çalışan evli bir kadın THY Ankara İstasyon Müdürü'nün whatsapp durumunda "Bunu sadece sen görüyorsun" mesajını kendisine yönelik olduğunu düşünerek ve "Kahve de yalan oldu" şeklindeki mesaj içeriklerini taciz olarak algılayarak şikayetçi oldu.

MÜFETTİŞLER GÖREVLENDİRİLDİ DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLDİ

Kadının şikayeti üzerine Türk Hava Yolları'nda iç soruşturma açıldığı ve müfettişlerin görevlendirildiği öğrenildi. Soruşturma kapsamında ifadelere başvuran müfettişlerin detaylı şekilde konuyu incelediği kaydedildi. U.Ö bu kapsamda disiplin kuruluna sevk edildi.

Mesajları ve taciz konusunu ele alan müfettişlerin kısa bir süre içinde karara varacağı tahmin ediliyor.

İlk soruşturmanın TGS tarafından yapıldığı ve şirket yöneticilerinin diğer çalışanlardan da benzer şikayetler aldığı belirtildi. TGS yönetiminin konuyla ilgili bir dosya hazırlayarak THY'ye gönderdiği ifade edildi.

İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ!

Öte yandan söz konusu müdürün bu konudaki ilk vukuatının da bu olmadığı ifade ediliyor. U.Ö'nün daha önce de benzer bir konuda adının geçtiği ancak herhangi bir yaptırım uygulanmadığı öğrenildi.

©AirportHaber

THY ESENBOĞA İSTASYON MÜDÜRÜ HAKKINDA TACİZ İDDİASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

Taçsız kral ~ 1 yıl önce
Ailesi olan sadece o değil , ailesi varsa ailesinin peşinden gitsin başkasının namusuna bakmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 1 yıl önce
Benim de whatsapp durumumda ‘yazıyor..’ şeklinde o zaman bütün whatsappımda durumu görenler üzerine alınsın taciz diye şikayette bulunsun .. insanların ayağını kaydırmak için böyle ucuz hareketler yapılması iş hayatında her zaman olur şaşırmamak gerek thy en doğru kararı verecektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H ~ 1 yıl önce
Yolcu hizmetleri memuru başmüdürün ayağını kaydırıp kendi mi geçecek yerine çok vizyonsuzsunuz
Yargısız infaz ~ 1 yıl önce
Taciz şikayetinde bulunmadan önce taciz kavramının ne olduğunun bilinmesi gerekiyor. WhatsApp durumundan taciz mi olur? Ortada ne kanıt var ne başka bir şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yargısız infaz diyen ~ 1 yıl önce
Nerden biliyorsun ortada kanıt olmadığını soruşturmayı sen mi yürüttün taciz kavramını biliyor gibi konuşuyorsun ama hiç bisey bildiğin yok bir THY de çalışan bir müdür TGS de çalışan evli yolcu hizmetleri memuruna dışarda kahve içelim demesi bence taciz sence değilse kahve içmeye sen git
Yargısız infaz ~ 1 yıl önce
Soruşturmanın içeriğini müfettiş misiniz de siz biliyorsunuz. İddia ediliyor ibareleriyle insanların hayatlarıyla oynayamazsınız. Bu insanların da bi ailesi var. Ortada kanıtlanmış hiçbir şey yokken soruşturma daha sonuçlanmamışken hükmü verip ahkam kesemezsiniz.
Yargıya güveniyoruz ~ 1 yıl önce
Taciz ( kavramını ) bir de sizden dinleyelim mi ? Ne kadar taciz ederse ( kavram ) anlamını bulur? Yok sa bir seferden birşey olmaz mı ? Yok sa al gülüm ver gülüm olunca ( kavram ) tam oluşmuyor mu ? Umarım bu yorumu yapan kadın değildir. At gözlüğümü taktınız ? Yok sa ucu sizede mi dokunuyor ? Daha önce de ismi bu tür ( kavram ) larda geçen şahısa kupmas kurulmuş demişsiniz ya, onlarca müdüre değil de neden bu şahısa kumpas ? Söyleyecek çok söz varken susuyor yargıya güveniyor o kadın personeli takdir ediyorum. ( kavram ) ın anlamını bilen bütün kadınları,boyun eğmeyen,onurlu kadına destek vermelerini istiyorum.
Teyyare ~ 1 yıl önce
Olayın iftira olduğu(söylenenlere göre ortada bariz bir delil yok) ve bir kumpas çevirildiğini düşünenler var. Haberin sunuluş şekli de sanki buna işaret ediyor. Çok dikkatli olmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HESABINI SORACAZ. !! ~ 1 yıl önce
Dünyanın en iyi üniversitelerinin ilk üç sırası şu şekilde. 1-University of Oxford. 2-Harvard University. 3-Kartal İmam Hatip. Şimdi buradan mezun olanların iş bulmama gibi sorunu yok. Hadi ilk iki sıradaki üniversiteleri anladık da KARTAL İMAM HATİP ne ya. Buradan mezun olanda vizyon olur mu.? Parmak arası terlikle dolaşacaksın, 3 beden bol takım elbise giyeceksin, imam gibi sakkallarını toplatacaksın ve iki elin arkada elinde tesbihle dolaşacaksın ve sen ESENBOĞA gibi bir istasyonu yöneteceksin. İngilizce var mı ? YOK... Vizyon varmı ? YOK vs. vs. Kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır. Hele bir seçim olsun bekliyorum. Listem çok kabarık. Hepsini alenen ifşa edecem. Yeter artık kamyon şoförü olamayacak adam istasyon müdürlüğü yapıyor. Hesap vereceksiniz. Nereden gelip Kime hizmet ettiğinizi biliyorum. Hani bir tabir vardır ya. Köprüden önce ki son çıkış. Ama sizin çıkışınızda kalmadı. HESAP VERECEKSİNİZ. NOKTA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB Apron ~ 1 yıl önce
Burada tabi bir de rizeli oldu mu tadından yenmiyor. Bir delikanlı mufettiş de çıkış esb de kırmızı halılı idari katı incelesin. Bak bakalım neler neler çıkıyor. Bukelemun gibi her dönemde nasıl film çeviriyorlarincelesinler. Sabah kahvaltilarini incelesinler. Kurumsallıkta zirveyi gorsunler.
esb ~ 1 yıl önce
Fırıldak olmak da bir yere kadar. Nokta da hesap verecek virgül de.
Yapmayin ama ya ~ 1 yıl önce
Adam daha ne yapsin. Karsi mahallesinde kim varsa sırasıylahepsini mudur yaptı. Benli Benli yüzüm var kartal gibi gözüm var ;) ama sen anlayana kadar bunlar seni de yer hacı abi :))
Yapmayin ama ya ya ~ 1 yıl önce
Yüksekten ucan kartallar cabuk cakilirlar, simdiden usenmezin yoluna bas koymus :)
Thy ~ 1 yıl önce
İngilizcenin vizyonun olmadığını nerden biliyorsun kendisi hacettepe mezunu
tyu ~ 1 yıl önce
cnm benim o iş oyle değil. instagramda sosyal meddaya siyasi gucu savunan guclerin hepsi cok iyi yerlere ucuyor en iyi harcırahları alıyor mesela. bu isimlerin listesi kimlerde birden bunlardan başlansa. bu isimler il teskilatından kabine hecen vasıfsızlar. d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 1 yıl önce
Ali kıran baş kesen modunda gezen altındaki 4 avane, başka başkanlıktan müdürlük hevesiyle gelen,tgs den himayesine girip hemcinslerine yapılanları görmezden gelen,şeflik aldığı için personelleri konuşmaması konusunda tembihleyen,aylarca yanında normalci gelen ama gozyuman, bu utanç hepinizin üstündedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devir ~ 1 yıl önce
Sonuçta nasıl geldiği belli bu gibi hareketlerde onların geldiği yerde normal .yorumlara bakıyorumda whatsup durumuyla tacizmi olur diye yorumlar var . Thy de çalışan herhangi biri tacizle masumiyeti ayıracak zekaya sahiptir. Sadece utanç verici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 1 yıl önce
sayın Ahmet BOLAT Daha öncede yapmışda neden soruşturulmamış soruşturulmuş ise neden kapatılmış olay yada kim durdurmuş işte liyakat öncelikli seçimler yapmaz isek böyle sorunlar karşımıza çıkar biz devlet geleneği olan büyük bir milletiz kurumlarımız ehil insanlara emanet edilmeli kişisel hırslara ayak oyunlarına maruz kalmamalı işini düzgün yapanın hakkı verilmeli bu tip insanlar ise toplumda dışlamalı. Mülk Allahın Adalet de Mülkün temelidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dürüstlük Liyakat mı ESB ~ 1 yıl önce
Hadi canim sende ne liyakati kadın siz essek gibi calisacaksiniz ben sef olacagim dedi sagolsun ayt den tanidik yhm muduru olunca ustu kapatildi. Bu olaya sahit seflerde var ama yalakalik olsun diye onlarda inkarci oldu...
14 Mayıs ~ 1 yıl önce
REİSİN balkon konuşmasına hazır olun Her haberlerin altına gidiyorsunuz diyen, işiniz bitti diyen , konuyla alakası olsun olmasın her köşe yazısının altına virüs gibi bulaşanlar !! Hepinizi REİSİN balkon konuşmasına bekliyoruz !! Dibine kadar TAYYİP ERDOĞAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000