28 Ekim 2021, Perşembe 13:11:55

THY günlük uçuşta Avrupa ikincisi

Türk Hava Yolları, 26 Ekim'de günlük bin 66 sefer yaparak Avrupa'da en çok uçuş yapan 2. hava yolu şirketi oldu. Pegasus Hava Yolları da 390 uçuşla listede 10. sırada yer aldı.
  • Ocakta ikramiyemizi vermeyin %30 zam yapmayın kuş uçarsa namerdim az kaldı hepinizin sonu geliyor bir bucuk iki senedir ikramiyemiz yok tgs ile iligi en son ne zaman haber yaptınız varsa yoksa kokpit kabin garibanın yuzu guler mi
  • İkinci olmuş arkadaşlar ne güzel. Valla ben bu şirkete yeni mezun bir mühendisken girdim. 7 yılımı verdim. Ekmeğini güzel yediğimiz zamanları da oldu da afedersiniz kardeşim son 5 senede bir yerlerine bıçtınız şirketin yani bu nedir. İkramiye o şu bu ittire kaktıra maaş 1200 1250 dolarları anca görüyor. Kalan arkadaşlara Allah sabır ve kolaylık versin 1 Ekim itibariyle 2000 dolara aselsana geçtim. Ha çok mu çok değil de napayım arkadaş dolar durmuyor ki yerinde namussuz. Ona da yapacak bir şey yok. Tek bildiğim THY şuanda azıcık işinin ehli bir mühendis için piyasanın çok altında kaldı.
  • Allah var çok üstümüze geliyorlar,bardak zaten dolu damlayana yazık olacak...
  • Boş uçak lar gitsin gitsin gelsin yolcu doluluk oranı ortalama %65 i geçmiyor Pegasus thy den toplamda %20daha fazla yolcu taşımaktadır
  • Yoksulluk sınırının altinda maaş verirsen uçak teknisyenine büyürsün de, birinci de olursun. Bizim paramızla şirketi döndürüyorsunuz. Eskiden 2500 dolar maaş alırdım şimdi yarısını alamıyorum.
  • O zaman TGS''nin de geriye dönük haklarını verin tıpkı THY verdiğiniz gibi. Adalet yerini bulsun
  • masallah fena degil, birinci olmak dilegiyle. bol kazanclar dilerim
  • Rezalet. Neden 1. degiliz? Yati suresini azaltarak doldur bosalt yapabiliriz.
  • kabiin maaşından dünyada sonuncu
  • TEBRİKLER

Türk Hava Yolları, 26 Ekim'de günlük bin 66 sefer yaparak Avrupa'da en çok uçuş yapan 2. hava yolu şirketi oldu. Pegasus Hava Yolları da 390 uçuşla listede 10. sırada yer aldı.

Türk Hava Yolları (THY), 26 Ekim'de günlük bin 66 sefer yaparak Avrupa'da en çok uçuş yapan 2. hava yolu şirketi oldu.

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatının (EUROCONTROL), 26 Eylül'deki hava trafiği verilerine göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamındaki kısıtlamaların büyük oranda kalkmasıyla İrlandalı Ryanair, günlük 2 bin 190 uçuşla Avrupa'nın en çok uçan hava yolu olarak kayıtlara geçti.

THY, günlük 1.066 uçuşla 2. sırada yer alırken, Lufthansa 808 seferle 3. sırayı aldı.

Pegasus Hava Yolları da 390 uçuşla listede 10. sırada yer aldı.

THY günlük uçuşta Avrupa ikincisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

TGS ~ 2 yıl önce
Ocakta ikramiyemizi vermeyin %30 zam yapmayın kuş uçarsa namerdim az kaldı hepinizin sonu geliyor bir bucuk iki senedir ikramiyemiz yok tgs ile iligi en son ne zaman haber yaptınız varsa yoksa kokpit kabin garibanın yuzu guler mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviyonik Mühendisi ~ 2 yıl önce
İkinci olmuş arkadaşlar ne güzel. Valla ben bu şirkete yeni mezun bir mühendisken girdim. 7 yılımı verdim. Ekmeğini güzel yediğimiz zamanları da oldu da afedersiniz kardeşim son 5 senede bir yerlerine bıçtınız şirketin yani bu nedir. İkramiye o şu bu ittire kaktıra maaş 1200 1250 dolarları anca görüyor. Kalan arkadaşlara Allah sabır ve kolaylık versin 1 Ekim itibariyle 2000 dolara aselsana geçtim. Ha çok mu çok değil de napayım arkadaş dolar durmuyor ki yerinde namussuz. Ona da yapacak bir şey yok. Tek bildiğim THY şuanda azıcık işinin ehli bir mühendis için piyasanın çok altında kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviyonik mühendisi'ne ~ 2 yıl önce
Önce çaycının bile torpille girebildiği Thy sonra da Thy ile benzer şartlara sahip Aselsan, torpilin kimden?
Tgs ~ 2 yıl önce
Allah var çok üstümüze geliyorlar,bardak zaten dolu damlayana yazık olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS işçi ~ 2 yıl önce
Boş uçak lar gitsin gitsin gelsin yolcu doluluk oranı ortalama %65 i geçmiyor Pegasus thy den toplamda %20daha fazla yolcu taşımaktadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoksul Yetkili Yeknisyen ~ 2 yıl önce
Yoksulluk sınırının altinda maaş verirsen uçak teknisyenine büyürsün de, birinci de olursun. Bizim paramızla şirketi döndürüyorsunuz. Eskiden 2500 dolar maaş alırdım şimdi yarısını alamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
O zaman TGS''nin de geriye dönük haklarını verin tıpkı THY verdiğiniz gibi. Adalet yerini bulsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grb ~ 2 yıl önce
masallah fena degil, birinci olmak dilegiyle. bol kazanclar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gururumuz ~ 2 yıl önce
Rezalet. Neden 1. degiliz? Yati suresini azaltarak doldur bosalt yapabiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhtar ~ 2 yıl önce
kabiin maaşından dünyada sonuncu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cip ~ 2 yıl önce
TEBRİKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000