18 Haziran 2013, Salı 13:27:21

THY HAT-TRICK YAPTI

THY, “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ve dünyanın “En İyi Business İkram Servisi” ödüllernin sahibi oldu.
  • Yazıklar olsun, yabancı firma dedik girdik. Yöneticilere yalakalık yarışı var adeta şirkette. Turizmin T sini bilmeyen, genç arkadaşlar para para para diye koşa koşa geliyor. Tecrübesiz, deneyimsiz insanlara pozisyon veriliyor. Ikramda Bussiness dünya birinciliği ödülünü alıyorsun, kuru bir teşekkür e-maili geliyor. Her ay 100 saat üstü uçup aynı ayın nerdeyse 1/4 ünü cip de komilik yaparak geçiriyorsun. En ufak bir açığını buldular mı kapı dışarı etmeye çalışıyorlar. Thy ekibinin Fsc lere dış kapının mandalı gibi bakması, her işi şef yapar düşünceleri ve ekip personeli olup, ekip listesinde ismin bulunmasına rağmen, uçaktaki tek uçucuların maddi, manevi sosyal haklarına sahip olamayan adeta kutup ayısı tarafından yakalanmış bahtsız bedevi olduk!..Bu kadar kul hakkı ile bakalım nereye kadar gideceksiniz!.. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner!
  • alinan odul katagorileri fa, rkli, 3 tane ayni kategoriden odul alinmadi.flying chef uygulamasi guzel ama, maalesef havayolu ekibi toplam hesapliyor, yani fyling chefi direk kabin peroneli olarak saymasi cok guzel ama acil durum, ilk yardim vb tum egitimi vermesi gerek zaten. ayrica tum flying chefler erkek. mesela Etihad daki flying chef uygulamasi (ki TKdan sonra baslattilar) bayan personel uzerine kurulu. maas vb gibi kabin ekibinden farkli davranilmamali.ekip basari getirir ve TK ekibi buyuk ozverili ile calisiyor. tebrik ederim. ayrica son olarak galley insertlerde daha itinali urunleri secmeliler, mikrodalga, ekspresso makinasi, sarap sogucutu gibi. bunlar business classta fark yaratir.saygilarimla.
  • Evet Hamdi bey ikramiye istiyoruz.:)
  • Helal olsun size Yola devam
  • Evet şefler çok harika hem businessda hem ekonomide deli gibi çalışıyorlar 2 kişilik iş yapıyorlar lokantada garsonluk yapar gibi boş topluyorlar, uçan ahçılar günlük 100 tl alırken CİP DE , PART TIME LAR 100 TL ALIRKEN uçan servis şefleri 35 40 tl günlük 9,5 saat çalışıyorlar neye göre belli olmyan bir düzenle kimine uzun uçus kimine daha fazla uzun uçus kimine 1 tane uzun uçus veriiyorlar. Buysa eger hak eşitlik ve düzen eşitligi brawo. Herkes isyan ediyor Cip de alınan ücretler karşılıgında duymazdan geliniyor işlerine hiç gelinmiyor umarım duyarlarda Flying Service Cheflerinde Flying chefler gibi hakları düzeltilir insan gibi ayırım yapmadan çalışılınır.
  • Best cabin crew odulu almamiz imkansiz,birincisi hosteslerin buyuk cogunlugu erkek bu degismeli,ikincisi hostes arkadaslar fazla ukala ve egitimsizler kalite yerlerde ,kabin as ile biseyler degismeli en iyi kabin odulu atlas ve virgine veririm.
  • Business da bulunan chef uygulama lari büyük büyük bir gösteris.
  • SABIRSIZLIKLA BEKLİYORDUM.. SONUÇLAR AÇIKLANINCA SEVİNCİM ARTTI.SADE BİR VATANDAŞ OLARAK ÇALIŞANLARI VE YÖNETİCİLERİ KUTLARIM.AVRUPADA ONUR KAYNAĞIMIZSIN TEŞEKKÜRLER THY..GLOBALY OURS..GLOBALLY MİNE.
  • 3 DE 3 YAPTIK HAMDİ TOPÇU BEYYY , ARTIK CİMRİLİĞİ BIRAKTA ŞU SÜPRİZİ AÇIKLA...BAŞARI İKRAMİYESİ BEKLİYORUZ...HEM BAŞKANLARA MÜDÜRLERE DAĞITTIĞINIZ GİBİ 60.000 TL DEĞİL BİRER MAAŞ EXTRA İKRAMİYE VERİN YETER...
  • Buda mı gol değil :))

Havacılık sektörüne yönelik araştırmaları ticari kaygılardan bağımsız gerçekleştiren, sektörel anlamda dünya çapında saygı duyulan ve performans temelini esas alıp havayolu şirketlerine her yıl düzenli olarak ödül veren Skytrax, geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi bu yıl da Türk Hava Yolları’nı, “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” olarak ilan etti.

Uzun uçuşlarda Business Class yolcularına ‘Flying Chef’ hizmeti sunan Türk Hava Yolları, dünya sıralamasında “En İyi Business İkram Servisi” ödülüne de layık görüldü. Türk Hava Yolları, bu yıl da elde ettiği ödüllerle havayolu yolcuları nezdindeki bilinirliğine dair tercih sebebi olma yönündeki başarısını tescillemiş oldu.

Bugün, Paris Air Show’da açıklanan ödüller, Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafindan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’e takdim edildi.

Bundan 6 yıl önce, 2007 yılında, Türk Hava Yolları, dünyanın saygın denetleme ve danışmanlık kuruluşlarından Skytrax tarafından yapılan denetlemeler sonucunda 4 yıldıza layık görüldü. Daha önce yapılan denetlemede 3 yıldız elde eden Türk Hava Yolları, müşteri memnuniyeti ve yüksek kalite odaklı geliştirilen hizmetler neticesinde havacılık sektörünün yakından takip ettiği listede 4 yıldız ile önemli bir konum elde etti.

4 yıldızlı havayolu şirketi ünvanını 2008 yılında da sürdürürken global havayolu ittifakı Star Alliance'a katılan Türk Hava Yolları, “Skytrax Ödülleri En İyi Havacılık Şirketleri 2009 - Skytrax World Awards 2009” sıralamasında 95 uyruktan 15.4 milyon yolcu arasında 10 ay boyunca gerçekleştirilen anketler sonucunda bölgesinin en iyisi seçilerek 2009 yılı “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” unvanına sahip oldu.

2010 yılında da aynı ivmeyi koruyarak “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ve “Avrupa’nın En İyi 3. Havayolu Şirketi” olma başarısını gösterdi. Yine aynı yıl içerisinde, Türk Hava Yolları ve DO & CO ikram şirketinin ortak kuruluşu olan TURKISH DO & CO’nun hazırladığı, Türk Hava Yolları yolcularına ekonomi sınıfında sunulan ikram, dünyanın “En İyi Ekonomi İkram Servisi” olarak seçildi.

Türk Hava Yolları, 2011 yılı Skytrax değerlendirmesine göre “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”, Comfort Class koltuğunda “En İyi Premium Ekonomi Koltuğu” ve “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilerek yine ekonomi sınıfında sunulan ikramı ile dünya sıralamasındaki birinciliğini korudu.      

Türk Hava Yolları, Skytrax tarafından gerçekleştirilen denetimler ve dünyanın dört bir yanından 18,8 milyon yolcunun geri bildirimi ile neticelenen tüm değerlendirme kategorilerinde, “4 yıldız” alan Avrupa’nın tek havayolu şirketi olmaya devam ederken, 2012 yılında “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” unvanına üstüste 2. kez sahip oldu.

Dünya havacılığında ürün ve hizmet kalitesinde rekabette geldiği noktayı ispatlayan Türk Hava Yolları, son yıllarda yaptığı yatırım, elde ettiği büyüme rakamları ve başarılarla havacılık sektöründeki konumunu ve gücünü pekiştirirken filosuna katılacak büyük ölçekli uçak siparişleri ve sürekli genişletilen uçuş ağı ile dünyanın en iyi havayolu şirketi olma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.



THY HAT-TRICK YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Fsc ~ 10 yıl önce
Yazıklar olsun, yabancı firma dedik girdik. Yöneticilere yalakalık yarışı var adeta şirkette. Turizmin T sini bilmeyen, genç arkadaşlar para para para diye koşa koşa geliyor. Tecrübesiz, deneyimsiz insanlara pozisyon veriliyor. Ikramda Bussiness dünya birinciliği ödülünü alıyorsun, kuru bir teşekkür e-maili geliyor. Her ay 100 saat üstü uçup aynı ayın nerdeyse 1/4 ünü cip de komilik yaparak geçiriyorsun. En ufak bir açığını buldular mı kapı dışarı etmeye çalışıyorlar. Thy ekibinin Fsc lere dış kapının mandalı gibi bakması, her işi şef yapar düşünceleri ve ekip personeli olup, ekip listesinde ismin bulunmasına rağmen, uçaktaki tek uçucuların maddi, manevi sosyal haklarına sahip olamayan adeta kutup ayısı tarafından yakalanmış bahtsız bedevi olduk!..Bu kadar kul hakkı ile bakalım nereye kadar gideceksiniz!.. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
r ~ 11 yıl önce
alinan odul katagorileri fa, rkli, 3 tane ayni kategoriden odul alinmadi.flying chef uygulamasi guzel ama, maalesef havayolu ekibi toplam hesapliyor, yani fyling chefi direk kabin peroneli olarak saymasi cok guzel ama acil durum, ilk yardim vb tum egitimi vermesi gerek zaten. ayrica tum flying chefler erkek. mesela Etihad daki flying chef uygulamasi (ki TKdan sonra baslattilar) bayan personel uzerine kurulu. maas vb gibi kabin ekibinden farkli davranilmamali.ekip basari getirir ve TK ekibi buyuk ozverili ile calisiyor. tebrik ederim. ayrica son olarak galley insertlerde daha itinali urunleri secmeliler, mikrodalga, ekspresso makinasi, sarap sogucutu gibi. bunlar business classta fark yaratir.saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Evet Hamdi bey ikramiye istiyoruz.:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Supersiniz ~ 11 yıl önce
Helal olsun size Yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLYING SERVİCE CHEF ~ 11 yıl önce
Evet şefler çok harika hem businessda hem ekonomide deli gibi çalışıyorlar 2 kişilik iş yapıyorlar lokantada garsonluk yapar gibi boş topluyorlar, uçan ahçılar günlük 100 tl alırken CİP DE , PART TIME LAR 100 TL ALIRKEN uçan servis şefleri 35 40 tl günlük 9,5 saat çalışıyorlar neye göre belli olmyan bir düzenle kimine uzun uçus kimine daha fazla uzun uçus kimine 1 tane uzun uçus veriiyorlar. Buysa eger hak eşitlik ve düzen eşitligi brawo. Herkes isyan ediyor Cip de alınan ücretler karşılıgında duymazdan geliniyor işlerine hiç gelinmiyor umarım duyarlarda Flying Service Cheflerinde Flying chefler gibi hakları düzeltilir insan gibi ayırım yapmadan çalışılınır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elvis ~ 11 yıl önce
bu işe nerden başvura bilirim
tk ~ 11 yıl önce
2 kisilik iş yapıyomuş 4 fsc 1 kabin memuru etmez zaten cok kalifiyeli eleman olsaydın tk ya girerdiniz üniversite bölümü insaat olan var aranızda
TK RUMUZLU ARKADAŞA ~ 11 yıl önce
Bende bir chef olarak evet dogru inşaat ve ziraat mühendisi var senden daha severek yaptıgı için sayıları artıyor enazından misafirin yüzüne çarpar gibi ikram servisi yapmıyor ve gülümsüyor.Vede şu sebebdenki 1 numara çok agladıgı için yönetmelik degişti karşısına chef verildi.Buda nekadar basarılı oldugunu hakim oldugunu gösterir.Kaç fsc kaç kabin memuruna bedel istersen kabin hizmetlerine sor.
Best cabin ~ 11 yıl önce
Best cabin crew odulu almamiz imkansiz,birincisi hosteslerin buyuk cogunlugu erkek bu degismeli,ikincisi hostes arkadaslar fazla ukala ve egitimsizler kalite yerlerde ,kabin as ile biseyler degismeli en iyi kabin odulu atlas ve virgine veririm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guest ~ 11 yıl önce
Business da bulunan chef uygulama lari büyük büyük bir gösteris.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 11 yıl önce
SABIRSIZLIKLA BEKLİYORDUM.. SONUÇLAR AÇIKLANINCA SEVİNCİM ARTTI.SADE BİR VATANDAŞ OLARAK ÇALIŞANLARI VE YÖNETİCİLERİ KUTLARIM.AVRUPADA ONUR KAYNAĞIMIZSIN TEŞEKKÜRLER THY..GLOBALY OURS..GLOBALLY MİNE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAŞARI PRİMİ ~ 11 yıl önce
3 DE 3 YAPTIK HAMDİ TOPÇU BEYYY , ARTIK CİMRİLİĞİ BIRAKTA ŞU SÜPRİZİ AÇIKLA...BAŞARI İKRAMİYESİ BEKLİYORUZ...HEM BAŞKANLARA MÜDÜRLERE DAĞITTIĞINIZ GİBİ 60.000 TL DEĞİL BİRER MAAŞ EXTRA İKRAMİYE VERİN YETER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
run ~ 11 yıl önce
Buda mı gol değil :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000