09 Mayıs 2014, Cuma 22:31:25

THY İLK ÇEYREKTE ZARARDA

TÜRK Hava Yolları (THY), 2014 yılı ilk çeyrek konsolide mali tabloları hakkında Borsa İstanbul’a yaptığı bildiride, bir önceki yılın aynı dönemine göre satışlarda yüzde 43’lük bir artışla, 5,1 milyar TL gelir elde ettiğini açıklarken, dönem zararının net 226 milyon TL olduğunu belirtti.
  • Hele birde tgsye bakin
  • Personelden acısı çıkar bence , en çok da UÇUCULARDAN ))))))))
  • THY ye ,çalışanlarına,yönetıcılerıne laf söyleyen gereksizlere ne denir? Kaale alınmaz bısıy denmez Nokta :)
  • globally fısssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
  • Afrika'ya 50-60 kişi ile uçmaya devam.....
  • THY'i sevin ya da sevmeyin. Yılın ilk çeyreğinde her şirket zarar eder. Bu dünyanın bütün büyük havayolu şirketlerinde böyle. Şirketler kazancı çoğunlukla yaz mevsiminde elde ederler. Kış ayları zarar ederler! Nokta!
  • YABANCIKAPTANA uçuşa başlamadan aylık. yüksek ücret sonsuz pas, İstanbulda ev olunca sonucun zarar olacagını düşünüyorum..
  • Bakıyorumda yalakalar sarmış etrafı gün gelecek devran dönecek ve sizler bu gün konuştuklarınızın tersini söyleyeceksiniz çünkü sizler adamları olan ve bir yerlere gelen zavallı insanlarsınız kendi başınıza bir hiçsiniz adamınız çevreniz yoksa
  • Hey allahım ya ne çapsız adamlar var. Biri norwegian hava yoluyla kıyaslıyor biri habom diyor. Biri kek dağıtana 6 bin diyor. Havacılıktan anlamadığınız belli de bari komik duruma düşmeyin. 2 yıl önce rekor kar açıkladı thy. O zamanki ilk çeyreğe bir bakın bakayım cahil cühela takımı. Google amcaya sorun o anlatsın size.
  • Kar ve zarar kardeştir...

Türk Hava Yolları (THY) yılın ilk çeyreğine ilişkin konsolide mali tabloları Borsa İstanbul'a bildirdi. THY yılın ilk çeyreğinde 12 milyon yolcu taşırken, yolcu sayısında yüzde 20’lik bir artış meydana geldi.

"MEVSİM VE KUR ETKİSİ"
Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada; “Türk Hava Yolları, mevsim ve kur etkisi nedeniyle, bütçe öngörüleri ile de paralel olarak, ilk çeyrekte 226 milyon TL net zarar açıklamıştır. Arz Edilen Koltuk Kilometre’deki yüzde 21 artış da, birim gelirler üzerinde bir miktar baskı meydana getirmiştir. Yılın ilk çeyreğinde 12 milyon yolcu taşıyan Türk Hava Yolları’nın yolcu sayısı yüzde 20 artmış olup, yolcu doluluk oranı da yüzde 78 olmuştur. Dıştan dışa transfer yolcu sayısının toplam dış hat yolcu içerisindeki payı geçen yılın aynı dönemine göre 6 puan artarak yüzde 46’ya ulaşmıştır. Uluslararası Hava Taşımacıları Birliği (IATA) tarafından yayınlanan istatistiklere göre, aynı dönemde global havacılık sektörü AKK’da yüzde 5,8, ÜYK’da ise yüzde 5,6 oranında büyümüştür" denildi.

FİLODA TOPLAM 249 UÇAK BULUNUYOR
Türk Hava Yolları’nın uçuş destinasyonları hakkında da bilgi verilen açıklamada, “Türk Hava Yolları bugün itibariyle 45 iç hat, 206 dış hat olmak üzere dünya üzerinde 106 ülkede 248 şehir ve 251 havalimanına uçuş gerçekleştirmektedir. Avrupa’nın en genç filolarından birine sahip olan Türk Hava Yolları’nın filosunda 193 dar gövde, 47 geniş gövde ve 9 kargo olmak üzere toplam 249 uçak bulunmaktadır. Türk Hava Yolları sahip olduğu coğrafi konum, network ağı, düşük maliyet yapısı gibi tüm rekabet avantajlarını en etkin şekilde kullanmaya devam ederek, dünyanın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olma hedefi doğrultusunda emin bir şekilde büyümeye devam etmektedir" denildi

THY İLK ÇEYREKTE ZARARDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hele birde tgsye bakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Personelden acısı çıkar bence , en çok da UÇUCULARDAN ))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY ye ,çalışanlarına,yönetıcılerıne laf söyleyen gereksizlere ne denir? Kaale alınmaz bısıy denmez Nokta :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc-3 ~ 10 yıl önce
globally fısssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okuyucu ~ 10 yıl önce
kaybol sincap
okuyucaya cvp ~ 10 yıl önce
kim uyuşturdu sizi bu kadar?üzerinize ölü toprağı serpilmiş...uykuya devam eee eee eee eee
Kar-Zarar ~ 10 yıl önce
Afrika'ya 50-60 kişi ile uçmaya devam.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY'i sevin ya da sevmeyin. Yılın ilk çeyreğinde her şirket zarar eder. Bu dünyanın bütün büyük havayolu şirketlerinde böyle. Şirketler kazancı çoğunlukla yaz mevsiminde elde ederler. Kış ayları zarar ederler! Nokta!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meka ~ 10 yıl önce
emirates 1 milyar dolar kar. nokta.
Ne alaka meka ~ 10 yıl önce
1 milyar oldugunu da nere.den uydurdun. Nokta.
yabancı KAPTAN ~ 10 yıl önce
YABANCIKAPTANA uçuşa başlamadan aylık. yüksek ücret sonsuz pas, İstanbulda ev olunca sonucun zarar olacagını düşünüyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bakıyorumda yalakalar sarmış etrafı gün gelecek devran dönecek ve sizler bu gün konuştuklarınızın tersini söyleyeceksiniz çünkü sizler adamları olan ve bir yerlere gelen zavallı insanlarsınız kendi başınıza bir hiçsiniz adamınız çevreniz yoksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 10 yıl önce
Hey allahım ya ne çapsız adamlar var. Biri norwegian hava yoluyla kıyaslıyor biri habom diyor. Biri kek dağıtana 6 bin diyor. Havacılıktan anlamadığınız belli de bari komik duruma düşmeyin. 2 yıl önce rekor kar açıkladı thy. O zamanki ilk çeyreğe bir bakın bakayım cahil cühela takımı. Google amcaya sorun o anlatsın size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kar ve zarar kardeştir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000