31 Aralık 2019, Salı 18:00:00

THY pilotu yanlışlıkla pist dışına indi!

Türk Hava Yolları'nın WOW Air'den aldığı Airbus A330 tipi uçağı Port Harcourt'ta pist dışına iniş yaptı...
  • THY Ekibine ve yolcularına büyük geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın.
  • Tüm havacılık camiamıza cok geçmiş olsun. Umarım böyle olaylar tekrar yaşanmaz. Yorumlarda saçmalayan çok bilmiş tipler, fuzuli oksijen israfı yapıyorsunuz.
  • Evet oradaydım indikten sonra taksi süratlerimde olan bir durum edge light ezip park yerine devam etti uçak
  • Hepimiz meslektaşız, fakat şu havacılık dünyasında çalışan hiçbir Allah'ın kulu birbirini savunmuyor. Aynı olaya binbir farklı kulp bulup herkes birbirine geçiriyor. Yorumlarda bir tane iyimser bir şey yok. Kör dövüşüne dönüyor ortalık. Sadece bunda değil tüm havacılık haberlerinde. Mustafa Kemal Paşa "İstiklâl göklerdedir" demiş. Ve bizler o göklerdeyiz. Tarihimize, şanlı ceddimize yakışır olalım. Sevgiyle kalın. Allah kaza bela vermesin.
  • sana pilotajı doğum kordonundan mı yüklediler?
  • Havacılığın kuralları kanla yazılmıştır, böyle boş laflarla değil, kaza kırım inceleme sonuç raporuna bakıp konuşmak lazım. Thy ve kaptanlarıma geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun. Ben eminim yanlışlık yapılmış olsa bile değerli her Türk pilotu kadar endişe ve tedirginlik yaşamıştır. Ben Türk pilotlarının firma gözetmeksizin her birinin ayrı ayrı çok itinayla biz değerli insanları gidecekleri yere sağ sağlim götürme arzusunda olduklarına eminim. Hepinize teşekkür ederim buradan. Herkese iyi uçuşlar, sağ olun, var olun
  • Şu yorumları okuyorum içiniz o kadar kötü ki konunun teknik boyutunu geçtim sizde vicdani bir hissiyat kalmamış. Bu ego, bu kibir ve bu kadar centilmenlikten uzak kör bir kalp sizi ancak çok daha kötü noktalara taşır. Bu şekilde kötü bir hadise yaşayan insanları 'engin bilgilerimle doğruları söylüyorum' kisvesi altında bu şekilde eleştirmek aslında ne kadar acınası bir varlık olduğunuzu çok net gösteriyor. İnsanlara saygınız yok hadi anladık kendinize saygınız olsun. Bu şekilde ister kaptan ol ister şah, ister paşah.. Sen daha hayatı okumayı öğrenememişsin. prensip sahibi ahlaklı iyi niyetli güzel insanlardan olmanızı tavsiye edebilirim ancak. Ekibe büyük geçmiş olsun.
  • Ucuz pilot ucuz teknik ucuz komponentler .. her an herşey olabailir ODTU İTÜ bitirenler göbek kaşıyıp müdürlük yapsınlar gizli bir örgüt gibi sanki komple sivilhavacılığı ele geçirmişler .
  • Torpillerin ahı tutacak daha bu birşey değil

Türk Hava Yolları'nın WOW Air'den aldığı Airbus A330 tipi uçağı Port Harcourt'ta pist dışına iniş yaptı...

TK627 sefer sayısı ile İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yapan THY'ye ait TC-LOL kuyruk tescilli Airbus A330 tipi uçak, Nijerya'da büyük tehlike atlattı.

Nijerya'nın Port Harcourt kentine inişe geçen THY kokpit ekibi pist kenar ışıklarını orta hat ışıkları sanınca pist dışına iniş gerçekleştirdi. Olay sonrası Port Harcourt Havalimanı'nın uçuşlara kapatıldığı öğrenildi. Olayda yaralanan olmazken inceleme başlatıldığı kaydedildi.

Air France'a ait kargo uçağı da havalimanının uçuş trafğine kapatıldığı için Paris'e geri dönmek zorunda kaldı.

Öte yandan Türk Hava Yolları'nın bugün gerçekleştirilmesi planlanan TK628 sefer sayılı uçuşu yaşanan olay sebebiyle iptal edildi. 

©AirportHaber ÖZEL



THY pilotu yanlışlıkla pist dışına indi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (347)

BGR ~ 4 yıl önce
THY Ekibine ve yolcularına büyük geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava trafik kontroloru ~ 4 yıl önce
Tüm havacılık camiamıza cok geçmiş olsun. Umarım böyle olaylar tekrar yaşanmaz. Yorumlarda saçmalayan çok bilmiş tipler, fuzuli oksijen israfı yapıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cihan ~ 4 yıl önce
Ben havacılığı dışında biri olarak haberin yanlış veya eksik olarak verildiğini düşünüyorum. Eğer uçak inişte iken haberdeki gibi ön tekerleğin sağ ışıklara koysa idi sağ İniş kanat tekerlekleri pist dışı yumuşak toprağa basar böylece uçak sağa yönelerek parçalanır biz bu haberi başka türlü facia olarak okurduk. Biraz fizik bilgisi olan herkes bunu anlardı. Ancak artık fizik dersiyetri kadar verilmiyor maalesef
Tamamen yanlış haber ~ 4 yıl önce
Evet oradaydım indikten sonra taksi süratlerimde olan bir durum edge light ezip park yerine devam etti uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYIP ~ 4 yıl önce
Hepimiz meslektaşız, fakat şu havacılık dünyasında çalışan hiçbir Allah'ın kulu birbirini savunmuyor. Aynı olaya binbir farklı kulp bulup herkes birbirine geçiriyor. Yorumlarda bir tane iyimser bir şey yok. Kör dövüşüne dönüyor ortalık. Sadece bunda değil tüm havacılık haberlerinde. Mustafa Kemal Paşa "İstiklâl göklerdedir" demiş. Ve bizler o göklerdeyiz. Tarihimize, şanlı ceddimize yakışır olalım. Sevgiyle kalın. Allah kaza bela vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altan Ogan ~ 4 yıl önce
M.Kemal Atatürk "İstikbal Göklerdedir" demiştir; "istiklal" değil!
hadi ordan ~ 4 yıl önce
sana pilotajı doğum kordonundan mı yüklediler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çakıroğlu ~ 4 yıl önce
Havacılığın kuralları kanla yazılmıştır, böyle boş laflarla değil, kaza kırım inceleme sonuç raporuna bakıp konuşmak lazım. Thy ve kaptanlarıma geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canerik ~ 4 yıl önce
Çok geçmiş olsun. Ben eminim yanlışlık yapılmış olsa bile değerli her Türk pilotu kadar endişe ve tedirginlik yaşamıştır. Ben Türk pilotlarının firma gözetmeksizin her birinin ayrı ayrı çok itinayla biz değerli insanları gidecekleri yere sağ sağlim götürme arzusunda olduklarına eminim. Hepinize teşekkür ederim buradan. Herkese iyi uçuşlar, sağ olun, var olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun ~ 4 yıl önce
Şu yorumları okuyorum içiniz o kadar kötü ki konunun teknik boyutunu geçtim sizde vicdani bir hissiyat kalmamış. Bu ego, bu kibir ve bu kadar centilmenlikten uzak kör bir kalp sizi ancak çok daha kötü noktalara taşır. Bu şekilde kötü bir hadise yaşayan insanları 'engin bilgilerimle doğruları söylüyorum' kisvesi altında bu şekilde eleştirmek aslında ne kadar acınası bir varlık olduğunuzu çok net gösteriyor. İnsanlara saygınız yok hadi anladık kendinize saygınız olsun. Bu şekilde ister kaptan ol ister şah, ister paşah.. Sen daha hayatı okumayı öğrenememişsin. prensip sahibi ahlaklı iyi niyetli güzel insanlardan olmanızı tavsiye edebilirim ancak. Ekibe büyük geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Occult ~ 4 yıl önce
Ucuz pilot ucuz teknik ucuz komponentler .. her an herşey olabailir ODTU İTÜ bitirenler göbek kaşıyıp müdürlük yapsınlar gizli bir örgüt gibi sanki komple sivilhavacılığı ele geçirmişler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2010-2015 ~ 4 yıl önce
Şu tutuklu bulunan eski Yök Başkanı Ali Demir' in çalıp servis ettiği sorularla 2010-2015 yılları arasındaki üniversite sınavlarında çalıntı sorularla ODTÜ, İTÜ gibi okullar kazandırılan hak hırısızı müdürlerden mi bahsediyorsunuz?
Yorumcu ~ 4 yıl önce
Torpillerin ahı tutacak daha bu birşey değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000