08 Ocak 2023, Pazar 13:37:02

THY Sharm El Şeyh'te 10. yılını tamamladı

Dünyada en çok ülkeye uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, ilk kez 2012 yılında seferlere başladığı Şarm El Şeyh destinasyonunda 10. yılını tamamladı.
  • Sharm el Sheikh'e daha önce iki kez gittim, çok güzel oteller, aktiviteler var. otel fiyatları antalya'daki denklerinin yarı fiyatı. Gel gör ki uçak saatleri çok ters. gece 3'te havaalanında oluyorsunuz, oteller geç giriş için ayrı para alıyor, geri dönüş uçağı gene ora saati 2 gibi, otellere geç çıkış için ayrı para veriyorsunuz. Saatleri biraz daha üsturuplu bir saate çekilirse çok iyi olur.
  • Bence ailesiyle tatile çıkmak için bu dönemde birde kendi İmam Hatip arkadaşına yer vermek için hattı 2 ye çıkarmıştır.sharm min Yüksekova'da farkı ne olmustir? Bence ailesiyle bu zamand atatile gitmek için ekstra sefer konulmuş ye kürküm ye

Dünyada en çok ülkeye uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, ilk kez 2012 yılında seferlere başladığı Şarm El Şeyh destinasyonunda 10. yılını tamamladı. Bayrak taşıyıcının Mısır'da Kahire, Hurgada ve İskenderiye'den sonra dördüncü uçuş noktası olan Kızıldeniz kıyısındaki Şarm, etkileyici rotalarıyla yılın her dönemi tüm dünyanın ilgisini çekiyor. Şarm El Şeyh İstanbul' a sadece 2.5 saatlik uçuş mesafesindeki tatil beldesine THY, haftada 10 sefer düzenliyor. Türk Hava Yolları Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, "Bölgeye her gün iki sefer uçmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz." dedi.


Türk Hava Yolları misafirlerini, kış aylarında dahi renkli bir yaz tatili vadeden bu şehre İstanbul'dan yaklaşık 2,5 saatlik bir uçuşla ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi ile ulaştırıyor. Güncel durumda haftada 10 frekans olarak gerçekleştirilen uçuşlar çoğunlukla yeni nesil ve çevreci A321 Neo, Boeing737 MAX uçaklar ile icra ediliyor.

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, (fotoğrafta) "Şarm El Şeyh destinasyonu ile ilgili, "Kuzey yarım kürede kış aylarında dahi denize girme ve güneşlenme imkanı sunan Şarm El Şeyh kenti günden güne artan bir ilgiyle karşılaşıyor.

Öyle ki halihazırda haftada 10 frekansa kadar uçuş gerçekleştirdiğimiz bu güzel şehre günde 2 sefer uçmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geride bıraktığımız 10 yılda yoğunlukla Avrupa'dan ilgi gören Şarm'ı gelecek yıllarda daha geniş bir coğrafyanın deneyimlemesi için de çalışmalarımızı yoğunlaştırarak sürdüreceğiz." dedi.

THY Sharm El Şeyh'te 10. yılını tamamladı

Yorumlar

Uçak saatleri ters ~ 1 yıl önce
Sharm el Sheikh'e daha önce iki kez gittim, çok güzel oteller, aktiviteler var. otel fiyatları antalya'daki denklerinin yarı fiyatı. Gel gör ki uçak saatleri çok ters. gece 3'te havaalanında oluyorsunuz, oteller geç giriş için ayrı para alıyor, geri dönüş uçağı gene ora saati 2 gibi, otellere geç çıkış için ayrı para veriyorsunuz. Saatleri biraz daha üsturuplu bir saate çekilirse çok iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmuştur kendisi ~ 1 yıl önce
Bence ailesiyle tatile çıkmak için bu dönemde birde kendi İmam Hatip arkadaşına yer vermek için hattı 2 ye çıkarmıştır.sharm min Yüksekova'da farkı ne olmustir? Bence ailesiyle bu zamand atatile gitmek için ekstra sefer konulmuş ye kürküm ye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000