17 Şubat 2021, Çarşamba 16:18:23

THY SOCAR ile anlaştı; Yakıt piyasasında dengeler değişiyor

Havacılık sektöründkie yakıt piyasasında dengeler bir kez daha değişiyor.
  • Socar tfs nin işi ele almasıyla belki çalışanlarına sahip çıkan bir müdür kadrosu oluşur. kameradan geçmiş kayıtları izlemeyi aman unurmayın. KANLA YAZILMIŞ HAVA KANUNLARI.
  • Thy ye geçmiş olsun büyük bir batağa batmış durumda. Opet te gitsin sadaka versin kurtulmuş diye.
  • Senin THYOPET ile pek alakan yok belliki 850 ton yakıtın hesabını veremeyenler hala orada çalışıyor bunu bilen müdürlerde üst yönetimden hiç ses çıkmıyor ama hakkıyla çalışan personel işten çıkartılıyor nasıl olacak personelini korumak ?
  • hep siyasi kararlar
  • Yazık oldu,koça giden paralar azeri kardaşlarıma gitsin diyen elenana cevaben diyelimki opet bitti onca çalışan ne olacak maaşları azerilermi verecek,seferberlik çıksın seni on dakika barındırmazlar..
  • Thyopet elemanlarının hakkinı en iyi sekilde veren şirkettir. çalışanlar cok memnun ve bu memnuniyet operasyonda kaliteyi artiriyordu thyopetin verdigi egitimlerde cok üst seviyededir. Bence thyopet gibi bir sirketten vazgecmemek lazım.
  • Kesin personele indirim yaptırıp yol parasından keserler hatta vermezler baya iyi oldu hayırlsı.
  • Bende opetten çıktın tüh
  • havacılık yakıtları sektöründe kalite, eğitim, altyapı ve otomasyon bakımından dünyanın ilk 3 ünde olan ve ayrıca %/100 yerli milli olan THYOPET gibi bir kuruluş lav edilip, THY SOCAR kuruluyor. inşallah bu karar gerçekten herkes için hayırlı olur, ülkenin milli değerleri için pişmanlıkla sonuçlanmaz.
  • Ortaklık bozuldu derken?

Havacılık sektöründeki yakıt piyasasında dengeler bir kez daha değişiyor.  THY, OPET ile ortaklığını bozup SOCAR ile devam etme kararı alınca Azeri şirketin Türkiyedeki hizmet alanı da genişlemeye başladı.

Anadolu'nun birçok şehrinde havalimanlarında hizmet vermeye başlayan SOCAR, bu noktalarda tek yakıt sağlaycısı olma yolunda önemli bir aşama kaydetti. THY, bir süre önce THY OPET ile yüzde 50 ortaklığından vazgeçmiş ve İstanbul Havalimanı işletmecileri, Demirören grubu ve Zirve Holding ile TFSyi kurmuştu.

THY Anadolu'da yakıt ihtiyacını artık SOCAR ile karşılayacak.

SOCAR, Milas Bodrum Havalimanı ve Adnan Menderes Havalimanı'nda yakıt teminini kendi ikmal tesislerinden yapacağını duyurmuştu.

©AirportHaber

THY SOCAR ile anlaştı; Yakıt piyasasında dengeler değişiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

İthal ikmalci ~ 3 yıl önce
Socar tfs nin işi ele almasıyla belki çalışanlarına sahip çıkan bir müdür kadrosu oluşur. kameradan geçmiş kayıtları izlemeyi aman unurmayın. KANLA YAZILMIŞ HAVA KANUNLARI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekatçı ~ 3 yıl önce
Umarım bu karar her iki şirket için hayırlara vesile olur diye başlamak istemiyorum. TV programlarında, miting ve kongrelerde bas bas Milliyetçilikten bahsedip ülkenin %100 milli olan bir şirketini saf dışı bırakıp yandaşları beslemekten başka birşey değil bu. Tüm kazançlar yurt dışına akıp gidiyor. Milliyiz ya. Allah sonumuzu hayıretsin.
Follow me ~ 3 yıl önce
Yerli milli bir şirketten, kendi menfaatleri için vazgeçip ülke KAZANCINI yurt dışına kaçıranlara ders verilecek bir durum aslında. Opet çalışanlarının ekmeklerine sahip çıkacağı, ve zamansız bir anda iş bırakma eylemi yapmaları gerekir. Ülke içinde yerli firmaların tepesine binenler içinde iyi bir ders olacaktır.
İkmlci dil amele ~ 3 yıl önce
Müdür müdür olssa önce kendi elemanını savunur hepsi kendi paaçasının krtrma derdinde ikmalci kim ki parayı kazandıran onlar ama işte Adalet ya tgs Havaş follme tfs en alt çalışanına bile söz geçiremeyen mahluklar
Kesafet 0.796 14° ~ 3 yıl önce
Thy ye geçmiş olsun büyük bir batağa batmış durumda. Opet te gitsin sadaka versin kurtulmuş diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Snr ~ 3 yıl önce
Senin THYOPET ile pek alakan yok belliki 850 ton yakıtın hesabını veremeyenler hala orada çalışıyor bunu bilen müdürlerde üst yönetimden hiç ses çıkmıyor ama hakkıyla çalışan personel işten çıkartılıyor nasıl olacak personelini korumak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hesap Ver ~ 3 yıl önce
850 ton yakıt nedir anlamadım mevzuyu. Açık yazabilir misin
Kral loderci ~ 3 yıl önce
Stokta çıkan açıklardan bahsediyor arkadaş
yavuz ~ 3 yıl önce
hep siyasi kararlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimsekim ~ 3 yıl önce
Yazık oldu,koça giden paralar azeri kardaşlarıma gitsin diyen elenana cevaben diyelimki opet bitti onca çalışan ne olacak maaşları azerilermi verecek,seferberlik çıksın seni on dakika barındırmazlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 3 yıl önce
Thyopet elemanlarının hakkinı en iyi sekilde veren şirkettir. çalışanlar cok memnun ve bu memnuniyet operasyonda kaliteyi artiriyordu thyopetin verdigi egitimlerde cok üst seviyededir. Bence thyopet gibi bir sirketten vazgecmemek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 3 yıl önce
Kesin personele indirim yaptırıp yol parasından keserler hatta vermezler baya iyi oldu hayırlsı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1453 ~ 3 yıl önce
Bende opetten çıktın tüh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cem ~ 3 yıl önce
neden
cumalihak ~ 3 yıl önce
havacılık yakıtları sektöründe kalite, eğitim, altyapı ve otomasyon bakımından dünyanın ilk 3 ünde olan ve ayrıca %/100 yerli milli olan THYOPET gibi bir kuruluş lav edilip, THY SOCAR kuruluyor. inşallah bu karar gerçekten herkes için hayırlı olur, ülkenin milli değerleri için pişmanlıkla sonuçlanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakıt ~ 3 yıl önce
10 sene önce de POAŞ a aynı şey yapılmamış mıydı?
cumalihak ~ 3 yıl önce
petrol ofisinden kim işsiz kalmıştı?
Nismo ~ 3 yıl önce
10 senedir orda çalışıp ve tüm eğitimleri alıp kapı önüne konmakta var THY opette. Yoksa dışarıdada alırsın eğitimleri. Eğitimi ilk etapta yöneticilere verip öyle şirket yönetilsin.
Nismo ~ 3 yıl önce
10 sene önce hiçbir şirkette böyle eğitim sistemleri yoktu. Sadece toplantılar olurdu çalışan bilgilendirilirdi. Bu şirkette zamana ayak uydurması için ve ayakta kalması için eğitim sistemini oluşturdu. Fakat ayakta kalamadı ego sahibi yönetici tayfası olduğu için. He bide eğitimi veren adamcağızda 70 yaşında idi. Burdan ne olduğunu görebilirsiniz şirketi.
Cumalihak ~ 3 yıl önce
Nismo, 70 yaşında dediğin adamın donanıma erişecek bir tane daha varsa onu getirin o versin eğitimleri...
Göktaşı ~ 3 yıl önce
Reis ne derse o olur kimi isterse koyar yada yol verir
Nismo ~ 3 yıl önce
Cumalihak işte senin gibi düşünenlerden dolayı ülke ve şirketler bir yere varamıyor. O adamcağız 30 senedir havacılıkta neden bi veliaht bırakmamışta eğitimler verdirememiş. Hep bana hep bana yapmış asil adamcağız... Exon Mobil, BP, Thy Opette görev almış. Allah daha uzun ömür versin o zaman yoksa Aviarion Fuels sektöründe kimse eğitimm veremeyecek sanırım:)) Selametle
nasıl yani? ~ 3 yıl önce
Ortaklık bozuldu derken?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000