11 Ocak 2022, Salı 09:37:04

THY uçağında kimler var?

Kazakistan'daki THY personeli ve Türk vatandaşlarını Türkiye'ye getirecek olan Türk Hava Yolları uçağı Almatı'dan kalkışa hazırlanıyor.
  • Ergenin zekası hikmetsiz, cahilin kuvveti adaletsiz olurmuş.
  • Aaa sahiden kurumsal emniyet neden yoktu? Acaba yine uçak kıran kankilerini kollayıp kırımı ört bas etmek için harıl harıl çalışmaklamı meşguller:)
  • Milli kahraman geliyor açılın yolları açın
  • Helal olsun başkanımıza..gercekten tam bir lider..umarım daha cok uzun zamandır başımızda durarak bize liderlik etmeye devam eder..kazakistanda kaçtı diyorlar alakası yok eşini bıraktı ve aslanlar gibi geri döndü..seviyoruz seni başkanım..parti kur oy verelim 50 bin ,ailelerle birlikte 200 bin oyun garanti..
  • Bravo Baran kaptan… yapılması gerekeni yapmışsın

Kazakistan'daki THY personeli ve Türk vatandaşlarını Türkiye'ye getirecek olan Türk Hava Yolları uçağı Almatı'dan kalkışa hazırlanıyor.

Bu sabah Almatı Havalimanı'na iniş yapan THY'ye ait Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağı yolcu alımına başladı. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Baran Gülbaran, THY Özel Büro Başkanı Memduh Sayıner'in de bulunduğu uçakta THY personelinin yanı sıra, Türk vatandaşları, ACT Havayolları personelleri ve Azerbaycanlı Silk Way Airlines personelleri de bulunuyor.

NE OLMUŞTU?

Kazakistan'da başlayan iç karışıklık sonrası olaylar büyümüş ve ülkede hayat durmuştu. Tüm uçuşların durdurulması nedeniyle Türk Hava Yolları personelleri de Almatı'da kalmış ve dönüş için şartların normale dönmesini beklemeye başlamışlardı.

©AirportHaber

THY uçağında kimler var?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Ergen akıllılar ~ 2 yıl önce
Ergenin zekası hikmetsiz, cahilin kuvveti adaletsiz olurmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 2 yıl önce
Gecen sefer bos gelince elestiri aldi bu sefer kendi gitti almaya kahraman mi oldu
Bu şirkette emniyet ~ 2 yıl önce
Aaa sahiden kurumsal emniyet neden yoktu? Acaba yine uçak kıran kankilerini kollayıp kırımı ört bas etmek için harıl harıl çalışmaklamı meşguller:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Milli kahraman geliyor açılın yolları açın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin crew ~ 2 yıl önce
Helal olsun başkanımıza..gercekten tam bir lider..umarım daha cok uzun zamandır başımızda durarak bize liderlik etmeye devam eder..kazakistanda kaçtı diyorlar alakası yok eşini bıraktı ve aslanlar gibi geri döndü..seviyoruz seni başkanım..parti kur oy verelim 50 bin ,ailelerle birlikte 200 bin oyun garanti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyin kafası ~ 2 yıl önce
Yazık sana be kardeş..
Bak gör ~ 2 yıl önce
Bakın görün kaptanlarım cabin crew'un ne yazdığını. Türkün Türktrn başka dostu yoktur derler ya, bu da o misal, pilotun da pilottan başka dostu yoktur. Cabin crew aldı tarihi zammı başladı yalamaya, sen me yapacaksın kaptanım, böyle beklemeye devam mı?
~ 2 yıl önce
Bravo Baran kaptan… yapılması gerekeni yapmışsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000