02 Ocak 2020, Perşembe 14:06:09

THY uçucu ekibe o ücreti artık ödemeyecek

Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte uçucu ekibe verdiği ilave yakıt ve otoban ücret uygulamasını sonlandırdı.
  • Nereye gideceksin
  • İyi ol muş
  • Garibanin yuzu gülür mü
  • Atc nin günlerdir direk rota vermeyerek yaktırdığı yakıt bu tasarrufun kat kat fazlası.bu işi çözmezseniz daha çok tasarruf tedbiri açıklamak zorunda kalırsınız.
  • Benden fazla yada az kazanan kimsenin parasını kıskanmam, para kazanmadaki tek konu hak edip etmediği olmalıdır, hava herzaman günlük güneşlik olmuyor, 3gün önce 40kt rüzgarda4bacak ucus yaptım. Kendine güvenen varsa, pilotları beğenmiyen kıskanan kim varsa gelsin kullansın uçağı yada gelin bu havalarda para olayını 1000ft den sonraki iniş esnasında yanımıza oturun öle konusalım. Hak etmiyen kimse pilot lisansı alamaz evet torpille eleme sürecine katılabilirsiniz ama sizden pilot olmaz denirse cumhurbaşkanı bile size o lisansı veremez. Gidinde hırsızlık yapanların parasını dert edin kendinize onlar sizin hakkınızı calıyor biz hakkımız olanı kazanıyoruz. Tamamen kendi verdiğim kararlar ile bu şirkete ayda en az 10bin dolarlık yakıt tasarrufu yapıyorum istemezsem 1kurus bile kazandırmam, planlanan yakıt ne ise onu harcarım bu gidişlede öyle olucak.
  • Sizi tebrik ederim o kadar güzel öZetlemişsinizki ağzınıza sağlık
  • iyi ki ayrilmisim su sirketten. kaptanligi biraktim ama gayet mutluyum, keyfim yerinde. yurtdisinda tekrar olurum. optum herkesi.
  • Diye mottosu olan şirket personelinin yol parasına göz dikmiş. Yoneticisiyle birlikte 5 para etmeyen şirket. Unutma personeline nekadar düşman olursan okadar zarara uğrarsın kar elde edeyim derken.
  • Hiç hoş bir hareket değil, o zaman evden servisle al yakıt da ödeme otoyol parası da ama bu da değişir , daha çok sular geçer bu limanın altından...
  • bunun yakit parasi ile ne alakasi var . geleceksin tabii

Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte uçucu ekibe verdiği ilave yakıt ve otoban ücret uygulamasını sonlandırdı.

Nisan ayından bu yana İstanbul Havalimanı'na ulaşmak için daha uzun ve ücretli yol kullanması gereken uçuş ekipleri THY'nin aldığı kararla büyük şok yaşadı. Hem mesafe olarak hem de ücretli olduğu için ekipleri zorlayan havalimanı ulaşımı artık kabin ekipleri için çekilmez olacak.

THY uçucu ekibe yaptığı duyuruda 1 Ocak itibariyle hem ilave yakıt hem de otoban ücret ödemesi uygulamasını sonlandırdığını açıkladı.

Öte yandan uçucu ekibin havalimanındaki ekip terminaline ulaşmak için kullandığı ve 3.2 Lira ödediği ring aracının ücretinin ise THY tarafından karşılanacağı bildirildi. Her binişte 3.2 Lira ekiplerin bu masrafını artık THY karşılayacak.

©AirportHaber

THY uçucu ekibe o ücreti artık ödemeyecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (347)

Nereye ~ 4 yıl önce
Nereye gideceksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tahmi arf eloktrik ~ 4 yıl önce
İyi ol muş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km 1 ~ 4 yıl önce
Garibanin yuzu gülür mü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lh seat ~ 4 yıl önce
Atc nin günlerdir direk rota vermeyerek yaktırdığı yakıt bu tasarrufun kat kat fazlası.bu işi çözmezseniz daha çok tasarruf tedbiri açıklamak zorunda kalırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 4 yıl önce
Benden fazla yada az kazanan kimsenin parasını kıskanmam, para kazanmadaki tek konu hak edip etmediği olmalıdır, hava herzaman günlük güneşlik olmuyor, 3gün önce 40kt rüzgarda4bacak ucus yaptım. Kendine güvenen varsa, pilotları beğenmiyen kıskanan kim varsa gelsin kullansın uçağı yada gelin bu havalarda para olayını 1000ft den sonraki iniş esnasında yanımıza oturun öle konusalım. Hak etmiyen kimse pilot lisansı alamaz evet torpille eleme sürecine katılabilirsiniz ama sizden pilot olmaz denirse cumhurbaşkanı bile size o lisansı veremez. Gidinde hırsızlık yapanların parasını dert edin kendinize onlar sizin hakkınızı calıyor biz hakkımız olanı kazanıyoruz. Tamamen kendi verdiğim kararlar ile bu şirkete ayda en az 10bin dolarlık yakıt tasarrufu yapıyorum istemezsem 1kurus bile kazandırmam, planlanan yakıt ne ise onu harcarım bu gidişlede öyle olucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
337 ~ 4 yıl önce
cilekes 37 ci...
K/a ~ 4 yıl önce
Sizi tebrik ederim o kadar güzel öZetlemişsinizki ağzınıza sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KaptanligiBirakanAdam ~ 4 yıl önce
iyi ki ayrilmisim su sirketten. kaptanligi biraktim ama gayet mutluyum, keyfim yerinde. yurtdisinda tekrar olurum. optum herkesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Widen your world ~ 4 yıl önce
Diye mottosu olan şirket personelinin yol parasına göz dikmiş. Yoneticisiyle birlikte 5 para etmeyen şirket. Unutma personeline nekadar düşman olursan okadar zarara uğrarsın kar elde edeyim derken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Purser ~ 4 yıl önce
Hiç hoş bir hareket değil, o zaman evden servisle al yakıt da ödeme otoyol parası da ama bu da değişir , daha çok sular geçer bu limanın altından...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
focc ~ 4 yıl önce
bunun yakit parasi ile ne alakasi var . geleceksin tabii

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000