09 Ocak 2022, Pazar 11:43:33

THY uçuş ekibi Kazakistan'dan İstanbul'a getirildi

Kazakistan'da meydana gelen olayların ardından uçuşların durdurulmasıyla Astana şehrinde görevde bulunan 2'si kaptan pilot, 4'ü kabin çalışanı olmak üzere toplam 6 kişiden oluşan Türk Hava Yolları (THY) uçuş personeli Dubai aktarmalı olarak Türkiye'ye getirildi.
  • Yolcular Business Class a upgrade edilip, ekip ekonomiye alınmıştır kesin.
  • Astana ve Almatı isimli şehir yok. Bilgi vermek istedim. Teşekkürler.
  • Tahliyeler devam edeceğine göre bu olaylar kısa sürede bitmez gibi görünüyor... mesele zam falan değildir akbabalar gözünü Kazakistana dikmistir...
  • Konsolosluk ne iş yapar ? Olayların buraya kadar ilerlemesini öngörmek değil midir konsolosluğun amacı ? İstihbarat toplamayacaksanız kapatın konsolosluğu .
  • Almaty de bekleyen ekipler ne zaman tahliye edilecek
  • verecegine ayni ucakla yaninda getirseymis vasifsiz
  • Almata crew expect unknown holding …
  • Kardeşlerimize Geçmiş olsun

Kazakistan'da meydana gelen olayların ardından  uçuşların durdurulmasıyla Astana şehrinde görevde bulunan 2'si kaptan pilot, 4'ü kabin çalışanı olmak üzere toplam 6 kişiden oluşan Türk Hava Yolları (THY) uçuş personeli  Dubai aktarmalı olarak Türkiye'ye getirildi.

Hükümetin istifasıyla sonuçlanan olaylardan sonra Kazakistan'da mahsur kalan THY personelinin tahliyesi başladı. Karmaşa nedeniyle uçuşların askıya alınmasının ardından Astana'da bulanan 2'si pilot, 4'ü kabin çalışanı olmak üzere 6 kişilik ekibin Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın özel talimatı ile Türkiye'ye getirilmesi için uçuş planlandı.  6 THY görevlisi gece saatlerinde Air Astana'ya ait uçakla Astana'dan Dubai'ye getirildi. Uçuş ekibi 02.40'da havalanan TK-761 sefer sayılı uçak ile 07.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na getirildiği öğrenildi. Bu arada Almatı'da bulunan THY personelinin de tahliyesi için görüşmelerin devam ettiği Kazakistan Hükümeti ve Sivil Havacılığından alınacak izin sonrası Türkiye'ye getirileceği belirtildi.

 

THY uçuş ekibi Kazakistan'dan İstanbul'a getirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ekonomi ~ 2 yıl önce
Yolcular Business Class a upgrade edilip, ekip ekonomiye alınmıştır kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cılız A320 Efo ~ 2 yıl önce
Astana ve Almatı isimli şehir yok. Bilgi vermek istedim. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 2 yıl önce
Tahliyeler devam edeceğine göre bu olaylar kısa sürede bitmez gibi görünüyor... mesele zam falan değildir akbabalar gözünü Kazakistana dikmistir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magish ~ 2 yıl önce
Konsolosluk ne iş yapar ? Olayların buraya kadar ilerlemesini öngörmek değil midir konsolosluğun amacı ? İstihbarat toplamayacaksanız kapatın konsolosluğu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nefise ~ 2 yıl önce
Konsolosluklarin isi dünya paralar harcayarak fetocu diye kendi vatandaslarini ülkelere şikayet etmek kötülemek kumpas kurmak ayak takımına yalakalik yapmak yazikki ne yazık hükümet değişince ilk is bu personellerin gorevlerine son vermek olmalı.
ALMATY ~ 2 yıl önce
Almaty de bekleyen ekipler ne zaman tahliye edilecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
direktif ~ 2 yıl önce
verecegine ayni ucakla yaninda getirseymis vasifsiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 2 yıl önce
100 kişilik uçakla bir tek kendisi gelmiş gibi konuşmayın
Beklemeye Devam ~ 2 yıl önce
Almata crew expect unknown holding …

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 2 yıl önce
Kardeşlerimize Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000