26 Ocak 2021, Salı 12:04:56

THY ve İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirveye yerleşti

THY, 18-24 Ocak'ta günlük ortalama 596 uçuşla Avrupalı rakiplerini geride bıraktı.
  • En ufak olumsuz bir haberde kızılça kıyameti koparan muhteremler ne oldu bu haberden sonra niye sesiniz çıkmıyor ? Siz aynı Türkiyedeki muhalefet gibi ancak eleştirmeyi bilirsiniz.Tek işiniz o çünkü...
  • Thy masallah hizla devam ediyor kalkinmaya. Kimsede durduramaz! Bravo. Isini biliyo. Ne gunlere kaldik, koskoca klm bile devlet destegi aliyo. Korona gecsin sirf thy ile ucus yapmak icin Amerikaya gitmek istiyorum. Birazda tatil yapmis olurum istanbulda.
  • Madem IGA zirvede, neden devleye olan 2 yıllık kiranız ertelendi? Ödeyin kiranızı, devletten de mi büyüksünüz?!
  • Maaşlar eski haline gelecek gelecek gelecek. Aksini dillendirenin aklından şüphe ederim. Baştan kabullenmek kabul edilemez. Kaptan, fo, kabin, teknik, tgs herkesin maaşı normale dönünce eskiye dönecek. Nokta.
  • Birinci oldukda neye yaradı maaşlar halen %35 eksik hiçbir hakkımız yok malesef !!
  • Kardesim sen kusa cevirmissin butun TK ucus ekiplerinin maasini, hala maval okuyorsun bize. Aidiyat duygusu sifir su anda. Piyasa duzelince tecrubeli ve nitelikli pilotlarinizin hepsini kaybedeceksiniz, elinize kalan gidecek baska yeri olmayan fason mallarla da kazalar baslayacak gene 90’lar ve oncesi gibi. Diyeceksiniz simdi memnun degilsen isi birak, onun da zamani gelecek ve ben yalniz olamayacagim.
  • yine de tebrikleri.
  • Avrupa'da zirveye yerleşti de ne oldu,borçlar ve hayat pahalılığı mı bitti,döviz eski kuruna mı döndü,ekonomik,sosyal, toplumsal,ticari sorunlarımız mı çözüldü,torpil,hemşehricilik, yandaşçılık tarih mi oldu? Bırakın bu gaz ve masal haberlerini,önemli olan insanca yaşama değerlerinde,adalet,eşitlik, güvenlik,eğitim,sağlık,spor, sanat,alım gücü yüksekliği, vatandaşına verdiğin önem de zirvede olmak gerisi boş...
  • dahmi dernekler pilatformunundur!pardon ya bizi almadılar buraya

THY, 18-24 Ocak'ta günlük ortalama 596 uçuşla Avrupalı rakiplerini geride bıraktı. İstanbul Havalimanı, günlük 484 seferle Avrupa'daki havalimanları arasında birinci oldu.

İstanbul Havalimanı ile Türk Hava Yolları (THY), Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (EUROCONTROL) verilerine göre Ocağın üçüncü haftasında Avrupa'nın zirvesinde yer aldı.

EUROCONTROL, 18-24 Ocak arasındaki uçuş trafiği raporunu yayınladı. Rapora göre, THY, geçen hafta günlük ortalama 596 uçuşla Avrupalı rakiplerini geride bıraktı.

Pegasus Havayolları ise günlük ortalama 247 uçuşla listede 5. sırada yer aldı.

Aynı raporda Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı konumundaki İstanbul Havalimanı, 18-24 Ocak'ı kapsayan haftada günlük ortalama 484 uçuş sayısıyla Avrupa'daki havalimanları arasında birinci sırada yer aldı.

İSTANBUL HAVALİMANI ZİRVEDE

İstanbul Havalimanı hafta bazlı en yüksek uçuşa ise 564 sefer ile 22 Ocak Cuma günü ulaştı. İstanbul Havalimanı'nı sırasıyla Paris Charles De Gaulle, Amsterdam Schiphol ve Frankfurt Havalimanı takip etti.

İGA'nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Avrupa'da birinciyiz.18-24 Ocak Eurocontrol verilerine göre, en çok uçak seferi yapılan havalimanı olduk. Sağlıklı ve emniyetli nice uçuşlar dileriz." ifadelerine yer verildi.

THY ve İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirveye yerleşti

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Herşeyi bilen adamlar!!! ~ 3 yıl önce
En ufak olumsuz bir haberde kızılça kıyameti koparan muhteremler ne oldu bu haberden sonra niye sesiniz çıkmıyor ? Siz aynı Türkiyedeki muhalefet gibi ancak eleştirmeyi bilirsiniz.Tek işiniz o çünkü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grb ~ 3 yıl önce
Thy masallah hizla devam ediyor kalkinmaya. Kimsede durduramaz! Bravo. Isini biliyo. Ne gunlere kaldik, koskoca klm bile devlet destegi aliyo. Korona gecsin sirf thy ile ucus yapmak icin Amerikaya gitmek istiyorum. Birazda tatil yapmis olurum istanbulda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IGA zirvede ~ 3 yıl önce
Madem IGA zirvede, neden devleye olan 2 yıllık kiranız ertelendi? Ödeyin kiranızı, devletten de mi büyüksünüz?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Maaşlar eski haline gelecek gelecek gelecek. Aksini dillendirenin aklından şüphe ederim. Baştan kabullenmek kabul edilemez. Kaptan, fo, kabin, teknik, tgs herkesin maaşı normale dönünce eskiye dönecek. Nokta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 3 yıl önce
Birinci oldukda neye yaradı maaşlar halen %35 eksik hiçbir hakkımız yok malesef !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şükret onunla kaldığına ~ 3 yıl önce
Yüzde 50 kesintinin üstüne bir de %25 eğitim borcu kesecek ayda 70 saat uçan f/o’dan!!!
Sifir bir havayolu ~ 3 yıl önce
Kardesim sen kusa cevirmissin butun TK ucus ekiplerinin maasini, hala maval okuyorsun bize. Aidiyat duygusu sifir su anda. Piyasa duzelince tecrubeli ve nitelikli pilotlarinizin hepsini kaybedeceksiniz, elinize kalan gidecek baska yeri olmayan fason mallarla da kazalar baslayacak gene 90’lar ve oncesi gibi. Diyeceksiniz simdi memnun degilsen isi birak, onun da zamani gelecek ve ben yalniz olamayacagim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gorecez ~ 3 yıl önce
Gidiyormusun gitmiyormusun? Sanki Su ankilerin halini bilmiyoruz astronot hepsi, açıköğretim pilotu dolu akademiside gerçeğide,
Goreceksin ~ 3 yıl önce
Iste ben de onu diyorum kardesim, kalanlar sadece tecrubesiz kaptanlar ve FO’lar olacak, Acikogretim pilotlari olacak. Ingikizcesi iyi olan muhendis pilotlarin hepsi gidecek.
yine de ~ 3 yıl önce
yine de tebrikleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ve İga ~ 3 yıl önce
Avrupa'da zirveye yerleşti de ne oldu,borçlar ve hayat pahalılığı mı bitti,döviz eski kuruna mı döndü,ekonomik,sosyal, toplumsal,ticari sorunlarımız mı çözüldü,torpil,hemşehricilik, yandaşçılık tarih mi oldu? Bırakın bu gaz ve masal haberlerini,önemli olan insanca yaşama değerlerinde,adalet,eşitlik, güvenlik,eğitim,sağlık,spor, sanat,alım gücü yüksekliği, vatandaşına verdiğin önem de zirvede olmak gerisi boş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ky ~ 3 yıl önce
Thy zirvede thy rekor kırdı thy pandemide avantajlı konuma geldi thy şöyle thy böyle pohpohla dur..borsada neden en geride bu thy borsada neden sürünmeye devam ediyor vatandaş güvenip alıyor devletindir zarar gelmez diye elin milyarderi oyuncak yapmış hisseyi akşam alıyor sabah satıyor parasına para katıyor güvenip 3 5 kuruşunu yatıran insanlar mağdur oluyor bi zahmet thy hissesine de sahip çıksın dansöz gibi oynatıyorlar hisseyi.bitti..
Mahmut ~ 3 yıl önce
Her konuya aşırı duygusal reaksiyon vermek ve çok ciddiye alma durumu seninkisi. Zirveye yerleşti bir tespit. En çok yolcu türkiye’de uçmuş. Bu kadar. Ötesi yok. Haber bu kadar. Hayat pahalılığı ile yolcu sayısının alakası nedir?
Pilot ~ 3 yıl önce
Açacaksınız pgsa açın. 3 kuruşla sizi kandırdı pgs. Dava açsanız 100 katını alırsınız. Çıkın şu gavurun parası helal mantığından. 100 yıldır uçak uçakta sorun yok. Suçlu bileti satan firma.. Bukadar basit arkadaş
Mahmut'a ~ 3 yıl önce
Seninkisi de olmayan aklınla haliyle anlayamayacağın konularda ahkam kesip yorum yapmak. Senin gibiler çok olduğu için bu ülke bu halde...
Bu kadar ~ 3 yıl önce
Güzel özetlenebilirdı, helal olsun arkadas..
bu gurur ~ 3 yıl önce
dahmi dernekler pilatformunundur!pardon ya bizi almadılar buraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000