22 Şubat 2023, Çarşamba 11:46:33

THY yeni bir şirket kurduğunu açıkladı

Türk Hava Yolları, yeni bir şirket kurduğunu duyurdu.
  • Merhaba şirketin Adı ne ve Nerden başvuru yapabiliriz lütfen Bilgi verin
  • Uzun zamandır Air klinik şirketin de çalışıyorum hem yolcular ile bire bir muhattap oluyorum hemde hiç bir hakkım yok.sirket isterse hemen kovar bizim bir değerimiz yok. THY SİRKETi hizmet veriyoruz ama bir haber bizler den kaç kere denetlediler bu şirketi kaç kere personele sordular bı sıkıntınız var mı ama sorsalar Air klinik hizmeti kötü yapıyor yapar çünkü kıymet bilmiyor ve personel ise sarilmiyor THY SİRKETİ UYAN . Denetle..
  • Bir Air Clınıc çalışını olarak şirket içersinde ki ve yönetemin net bilgi vermeyişinden ötürü. Bütün personellerde Destek A.ş geçişimiz var mı yoksa sadece fısıltı gazetesi yayını mı soru hasıl olmakta. Bizde herkes gibi Mart ve nisanı beklemekteyiz. Yolcuyla birebir muhattap halindeyiz yeri geldiğinde gerek terminal içerisinde gerek terminal dışarısında hizmet verdiğimiz yolculara dokunmak değil bakmayıp kafasını çeviren bir çok insan var. İşimizin emek ve insanı değer gerektirdiğini kolay olmadığını düşünüyorum. Direk TK nın hizmetini sağlıyor olmak bu durumun içerisine dahil olmamızı gerektirmez mi. Bu konuyla alakalı bilen biri açıklama yapabilirse çok sevinirim. Destek A.Ş ye geçmiş geçecek olan bütün personelere hayırlı olsun Allah iyi günlerde çalışmayı nasip etsin. Teşekkürler. Üst perdeden konuşmayıp düzgün bir şekilde izahını yapacak biri için soruyorum bu soruyu. Düşman a cevap verir gibi cevap vermeyin.
  • Bu hayatta Herkesin her istediği olmuyor malesef.
  • Gelecek plan şu şekilde A.O. sadece pilot, kabin memurları ve hat bakımdaki teknisyenler oluşturacak geri kalan işte memurudur uzmanıdır Destek personelidir hepsi yeni kurulan şirkete geçirilecek. Diğer şirketler ise kapatılacak. Tabi bu uzun yıllar sürecek olan plan
  • Bir tgs li olarak çok sevindim çok güzel bir haber Arkadaşlar için Allah c c rızkınızı daha bol eylesin evlerinizden huzuru evlatlarınızdan güler yüzü eksik etmesin sağlıklı hayırlı ömürleriniz olsun Ahmet bolat bey duaları kapdı yine.mutluluk mutlu edebildiğin yerdedir.
  • Hayırlı olsun inşallah hepimiz insanız sonuçta taşeron olduğum halde tk çalışanından bi zarar görmedim
  • Taşeron derken bile söyleminde bir aşağılama var. Sizin elinizde olsa taşeron değil köle olarak bile kullanırsınız insanları. Tabi ki rica edeceksin bir iş söylerken karşındaki bir insan, size konuşmayı mı öğreteyim bu saatten sonra ?
  • kapsıyor kardeşim
  • Yine TGS çalışanları herzamanki gibi mağdur ve haksızlığa uğruyor. Tek taraflı adalet olmaz hakkımızı helal etmiyoruz ikramiye hariciİGAgüvenlikle aynı alıyoruz

Türk Hava Yolları, yeni bir şirket kurduğunu duyurdu.

THY, temizlik, güvenlik, tesis yönetimi, mali işler, uçuş ve yer hizmetleri, operasyonel ve organizasyonel işler gibi alanları yönetmek üzere yüzde 100 iştiraki olan 'THY Destek Hizmetleri A.Ş'nin kurulduğunu açıkladı.

THY açıklaması:

Yönetim Kurulumuzca Ortaklığımız ve iştiraklerimizin ana faaliyet alanı dışında kalan temizlik, güvenlik, tesis yönetimi, mali işler, uçuş ve yer hizmetleri, operasyonel ve organizasyonel işler ve süreçlerini de içeren her türlü destek hizmetleri ihtiyaçlarının yürütülmesi amacıyla %100 Türk Hava Yolları iştiraki olan "THY Destek Hizmetleri A.Ş." şirketinin kurulmasına karar verilmiştir.

THY yeni bir şirket kurduğunu açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (284)

Akın Eski TGS çalışanı ~ 1 yıl önce
Merhaba şirketin Adı ne ve Nerden başvuru yapabiliriz lütfen Bilgi verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başvuru yapamazsın ~ 1 yıl önce
Zaten şuanki mevcut taşeron çalışanlar kadroya geçiyor alım yok olsa bile girmen çok zor
Emekci ~ 1 yıl önce
Uzun zamandır Air klinik şirketin de çalışıyorum hem yolcular ile bire bir muhattap oluyorum hemde hiç bir hakkım yok.sirket isterse hemen kovar bizim bir değerimiz yok. THY SİRKETi hizmet veriyoruz ama bir haber bizler den kaç kere denetlediler bu şirketi kaç kere personele sordular bı sıkıntınız var mı ama sorsalar Air klinik hizmeti kötü yapıyor yapar çünkü kıymet bilmiyor ve personel ise sarilmiyor THY SİRKETİ UYAN . Denetle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 m li ~ 1 yıl önce
Beyler şirket hayali aynı şartlarda calisicaz
Manuela ~ 1 yıl önce
Bir Air Clınıc çalışını olarak şirket içersinde ki ve yönetemin net bilgi vermeyişinden ötürü. Bütün personellerde Destek A.ş geçişimiz var mı yoksa sadece fısıltı gazetesi yayını mı soru hasıl olmakta. Bizde herkes gibi Mart ve nisanı beklemekteyiz. Yolcuyla birebir muhattap halindeyiz yeri geldiğinde gerek terminal içerisinde gerek terminal dışarısında hizmet verdiğimiz yolculara dokunmak değil bakmayıp kafasını çeviren bir çok insan var. İşimizin emek ve insanı değer gerektirdiğini kolay olmadığını düşünüyorum. Direk TK nın hizmetini sağlıyor olmak bu durumun içerisine dahil olmamızı gerektirmez mi. Bu konuyla alakalı bilen biri açıklama yapabilirse çok sevinirim. Destek A.Ş ye geçmiş geçecek olan bütün personelere hayırlı olsun Allah iyi günlerde çalışmayı nasip etsin. Teşekkürler. Üst perdeden konuşmayıp düzgün bir şekilde izahını yapacak biri için soruyorum bu soruyu. Düşman a cevap verir gibi cevap vermeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saygı değer kardeşim ~ 1 yıl önce
Daha öncede belirtilen doğrudan THY hizmet veren çalışanlar dan bahsedildi yapılan resmî kap haberinde de kadroya geçecek şirketler belirtildi maalesef siz yoksunuz gibi benim anladığım kadarı ile
İsimsiz ~ 1 yıl önce
Sadece size kendi fikirlerimi söylemek istiyorum. Air clinic TGS nin taşeronu. Yani sizin asıl şirketiniz TGS ye bağlı olduğu için bu haktan siz yaranamazsınız diye düşünüyorum. Umarım bu düşündüklerimden yanılırım. Hak eden her personelin bu haktan yararlanmasını umuyorum
Olmaz dı söylemesem ~ 1 yıl önce
Bu hayatta Herkesin her istediği olmuyor malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAF ~ 1 yıl önce
Gelecek plan şu şekilde A.O. sadece pilot, kabin memurları ve hat bakımdaki teknisyenler oluşturacak geri kalan işte memurudur uzmanıdır Destek personelidir hepsi yeni kurulan şirkete geçirilecek. Diğer şirketler ise kapatılacak. Tabi bu uzun yıllar sürecek olan plan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 1 yıl önce
Bir tgs li olarak çok sevindim çok güzel bir haber Arkadaşlar için Allah c c rızkınızı daha bol eylesin evlerinizden huzuru evlatlarınızdan güler yüzü eksik etmesin sağlıklı hayırlı ömürleriniz olsun Ahmet bolat bey duaları kapdı yine.mutluluk mutlu edebildiğin yerdedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadrolu ~ 1 yıl önce
aynen gecıyormuy tgs de
Helal olsun ~ 1 yıl önce
Helal olsun sana güzel insan
Tk hizmet ~ 1 yıl önce
Hayırlı olsun inşallah hepimiz insanız sonuçta taşeron olduğum halde tk çalışanından bi zarar görmedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydar Haydar ~ 1 yıl önce
Taşeron derken bile söyleminde bir aşağılama var. Sizin elinizde olsa taşeron değil köle olarak bile kullanırsınız insanları. Tabi ki rica edeceksin bir iş söylerken karşındaki bir insan, size konuşmayı mı öğreteyim bu saatten sonra ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk aş ~ 1 yıl önce
kapsıyor kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpilsiz şef ~ 1 yıl önce
Yine TGS çalışanları herzamanki gibi mağdur ve haksızlığa uğruyor. Tek taraflı adalet olmaz hakkımızı helal etmiyoruz ikramiye hariciİGAgüvenlikle aynı alıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpilsiz bomba ~ 1 yıl önce
sizin bu çekememezliğiniz 5m de ki taşeronların yüzde yüz kadroya geçmesi mi? nedir anlamadım siz zaten vergi kesintisinden muaf değilmisiniz neyin mağdurluğu oluyor bu? bu kadar nankör olmayın! daha geçen biz 20 alırken siz 30 aldınız. biraz edepli hayalı omurgalı olun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000